Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Közben újra átgondoltam az egészet és arra jutottam, hogy első körben (mivel még nem volt tabletem) egy olcsóbbal kezdenék.
Mivel csak általános használatra lenne, iskolai (PDF,PPT nézegetés), irodai munkák (excell, word doksik), netezés, kis filmnézés, így egyelőre feleslegesnek találtam az új Nexust.
Tehát a fent említett felhasználáshoz melyiket ajánlanátok inkább? : WayteQ xTAB-79qci avagy Nexus 7 (2012) 8GB ?
Mind a kettő 40ezer lenne.A WayteQ mellett a HDMI kimenet és a bővíthetőség (MicroSD), a 0.9"-al nagyobb kijelző és az erősebb hardver (SoC) áll, negatívum a kisebb kijelzőfelbontás és nem biztos, hogy kap 4.4-et, míg a Nexusnak nagyobb a kijelző felbontása, nagyobb ppi érték, 4.4-es Android, NFC, GPS és az Asus pickup&return futáros garanciája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mind a kettő 40ezer lenne.
Dr.NX