- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
bacsis #46060 üzenetére
Ahogy előttem is írták, alapvetően a gyenge minőségű ROM-ot olvasom ilyen hibának a legtöbb helyen. Gondolom valamelyik driver vagy hardver közeli rendszer modul amit a Chrome és a játékok intenzíven meghajtanak rosszul van illesztve és olyan hibákat produkál ami rántja magával az egész programot. Annó mikor Galaxy S2-n próbálgattam Cyanogenmod nightly-kat, az is rendszeresen ezt csinálta pedig a gyári ROM-mal minden stabil volt. Pont ezért kérdezgettem az előttem lévőeket is hogy amit én néztem ki tablet mennyire stabil ilyen szempontból. Alattomos dolog mert általában az előre rárakott programokkal még épp jó, szóval amikor elkezdi az ember belakni jön elő.
tigri44, lendvaizs79: Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Hétfőn ebből vásárlás lesz úgy néz ki
-
válasz
bacsis #46060 üzenetére
Szerintem kevesen hasznaljak azt a tipusu tabot... valoszinuleg a rom hibaja lesz amit irtal, azon egy uj rom, vagy valami fozott segithetne, de ahoz tudni kene melyik kinai tabbal egyezik meg a myaudio cucca. Amugy reszvetem az ismerosodnek a myaudionev hallatatol meg most is felsirok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Háztartási gépek
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest