- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- LTE frekvenciák
- Milyen USB töltőt vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tankal #44349 üzenetére
Ha az a kérdés, hogy van-e GPS az ASUS Memo Pad HD 7-ben, akkor a múltkor általam hivatkozott teszt szerint van:
"A GPS module is available and delivers an adequate number of satellite connections after 12-15 seconds; the deviation while navigating was reasonable with 5 to 15 meters." (Van GPS, 12-15 másodperc alatt talált elegendő műholdat, és 5-15 méter pontosságot tartott navigálás közben.)
Amúgy az angol (UK) ASUS weblapon is a "support" kifejezés szerepelt. Viszont mostanában néztem pár ilyen céges site-ot (pl. az Acer-ét) és hemzsegnek bennük a pontatlanságok, szóval érdemes ezeket fenntartásokkal kezelni. Szerintem a tesztek, ill. a hivatalos termék doksik (pl. letöltött kezelési útmutatók) megbízhatóbbak ilyen téren.
Más oldalról viszont tényleg vannak termékvariánsok (pl. az általam kinézett Acer-ből a honlapjuk szerint ötféle), szóval vásárláskor érdemes megnézni, hogy pontosan mit is veszünk. Az ASUS-nál nem tudom mi a helyzet, de meglepne, ha lenne olyan variáns, amiben nincs GPS. (Tárhelyben, színben, tartozékokban szoktak eltérések lenni. Illetve alkatrészekben is néha (pl. kamera), ezek viszont általában nem jelennek meg a termékkódban.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest