- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freesia
csendes tag
válasz
tjb007 #38759 üzenetére
Szia!
Ismét köszönöm a segítséged!
Ami 10 ponton is érinthető egyszerre, el se tudom képzelni, hogyan lehet használni. Őszintén szólva még a 3 pontot sem
Az apk telepítő/fájlkezelő alkalmazás már gyárilag benne van? Mondjuk rábökök a telepítendő fájlra, aztán minden megy (többé-kevésbé) automatikusan, mint a Windows-nál?
Akkor a rootolást megúsztam. Nem szeretném összekuszálni. Gondolom, az ilyen manőver garanciavesztést is jelent(het).
Ez áll a leírásában: "Charge your MeMO Pad for eight (8) hours before using it in battery mode for the first time." Ezek szerint az üzletben meg sem nézhetem, hogy nem pixelhibás-e vagy bekapcsol-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Bontatlan E olvasó..
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest