Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
tjb007
üzenetére
A concorde speed tab-on acrobattal olvasva pdf-et, legkisebb fényerőn (nem szabadban, fehér háttér fekete betű ez bőven olvasható) megvolt a 10 óra. Az új szoftverrel pedig a töltési idő is feleződött
. Persze az angry birds le tudja meríteni 3-4 óra alatt.Egyébként az acrobat át tudja tördelni a szöveget, single page, text reflow módban szépen kitülti a 7 colos kijelzőt. Bár 1280x800 felbontásban alapból is olvashatóak a betűk nekem, de így nagyobbak persze és állítható a méretük is reflow mellett.
-
válasz
tjb007
üzenetére
Akkor el vagyok tájolva nagyon az akkuidők tekintetében, meg persze akkor a gyártók hazudnak, olyanokat olvasok, hogy 3-15 órás üzemidő, gondoltam, ez játéknál 3 óra, ha meg csak olvasgatok, akkor 15, de akkor ez kb. azt jelenti, ha nem használom, akkor 15 óra után kell tölteni. Mindenesetre egyet kinéztem, most jelent meg ha jól látom (Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0), majd követem a fórumot, hátha gyűlnek róla tapasztalatok.
Mike88: Amit tudok persze átkonvertálok, de a pdf-ek inkább szakmai anyagok, képekkel, ábrákkal, táblázatokkal, legtöbb esetben egy kép egy oldal, nem konvertálható olyan egyszerűen, persze tudom, hogy van ABBYY meg egyéb karakterfelismerő, csak azzal, mire a végére érek, addigra el is olvasom a könyvet. A Kindlet se ma vettem, kb 2 éves, jó szolgálatot tesz, ha mobit tudok vele olvasni, csak az kimerül a szórakoztató irodalomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Yettel topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Persze az angry birds le tudja meríteni 3-4 óra alatt.
Dr.NX