- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Yettel topik
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Android szakmai topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
tjb007 #34864 üzenetére
A concorde speed tab-on acrobattal olvasva pdf-et, legkisebb fényerőn (nem szabadban, fehér háttér fekete betű ez bőven olvasható) megvolt a 10 óra. Az új szoftverrel pedig a töltési idő is feleződött
. Persze az angry birds le tudja meríteni 3-4 óra alatt.
Egyébként az acrobat át tudja tördelni a szöveget, single page, text reflow módban szépen kitülti a 7 colos kijelzőt. Bár 1280x800 felbontásban alapból is olvashatóak a betűk nekem, de így nagyobbak persze és állítható a méretük is reflow mellett.
-
válasz
tjb007 #34864 üzenetére
Akkor el vagyok tájolva nagyon az akkuidők tekintetében, meg persze akkor a gyártók hazudnak, olyanokat olvasok, hogy 3-15 órás üzemidő, gondoltam, ez játéknál 3 óra, ha meg csak olvasgatok, akkor 15, de akkor ez kb. azt jelenti, ha nem használom, akkor 15 óra után kell tölteni. Mindenesetre egyet kinéztem, most jelent meg ha jól látom (Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0), majd követem a fórumot, hátha gyűlnek róla tapasztalatok.
Mike88: Amit tudok persze átkonvertálok, de a pdf-ek inkább szakmai anyagok, képekkel, ábrákkal, táblázatokkal, legtöbb esetben egy kép egy oldal, nem konvertálható olyan egyszerűen, persze tudom, hogy van ABBYY meg egyéb karakterfelismerő, csak azzal, mire a végére érek, addigra el is olvasom a könyvet. A Kindlet se ma vettem, kb 2 éves, jó szolgálatot tesz, ha mobit tudok vele olvasni, csak az kimerül a szórakoztató irodalomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest