- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecze
aktív tag
Van egy olyan program, hogy supersu, android marketen megtalálod, ez kezeli, hogy mely programoknak van root joga, meg indításkor engedélyeztetni kell vele egy felugró ablakban, hogy adsz neki. A gyári progik uninstalljához meg kell megint egy program, a sima beépített uninstaller nem töröl semmit, root uninstallerre keress rá, szintén az android marketen, aztán ki fog dobni egy párat.
-
pecze
aktív tag
Szia
Rootolásban nem tudok segíteni, én is szenvedtem egy sort, mire sikerült a saját tabletemet rootolnom (kínai, icoo névre hallgat), de miután sikerült, vannak programok, amikkel át tudsz bármilyen könyvtárat irányítani az sd kártyára, én a /data-t küldtem át, amiket használok ehhez a FolderMount (átirányításhoz) és a Mount /system, amivel írhatóvá tettem a rendszer könyvtárat.
A programok erőforrásának figyeléséhez meg az android assistantot használom, ez root nélkül is megy és ingyenes. -
pecze
aktív tag
Sziasztok
Ismertek e olyan eszközt, amivel át tudnám mountolni, vagy linkelni az android /data/data mappáját az sd kártyára, mert elég rendesen telik, aztán lassan elfogy a hely. A data a gyökérben van, Folder Mount-al próbáltam, de az nem ismeri a gyökeret. -
pecze
aktív tag
Első tabletem vásárolnám, ebben kérnék segítséget.
- 35-40 ezer Ft-ot szánok rá,
- 8" IPS kijelzője legyen, felbontás 1024x768 körüli
- erős WiFi, Bluetooth,
- amire kell: tanulás, olvasás, internetezés, zenehallgatás, filmnézés, játszani nem fogok rajta, telefonon se szoktam
- legyen rajta előlapi kamera, a hátán nem fontos
- és bírjon legalább 5-6 órát az akkuja -
pecze
aktív tag
válasz
tjb007 #34864 üzenetére
Akkor el vagyok tájolva nagyon az akkuidők tekintetében, meg persze akkor a gyártók hazudnak, olyanokat olvasok, hogy 3-15 órás üzemidő, gondoltam, ez játéknál 3 óra, ha meg csak olvasgatok, akkor 15, de akkor ez kb. azt jelenti, ha nem használom, akkor 15 óra után kell tölteni. Mindenesetre egyet kinéztem, most jelent meg ha jól látom (Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0), majd követem a fórumot, hátha gyűlnek róla tapasztalatok.
Mike88: Amit tudok persze átkonvertálok, de a pdf-ek inkább szakmai anyagok, képekkel, ábrákkal, táblázatokkal, legtöbb esetben egy kép egy oldal, nem konvertálható olyan egyszerűen, persze tudom, hogy van ABBYY meg egyéb karakterfelismerő, csak azzal, mire a végére érek, addigra el is olvasom a könyvet. A Kindlet se ma vettem, kb 2 éves, jó szolgálatot tesz, ha mobit tudok vele olvasni, csak az kimerül a szórakoztató irodalomban.
-
pecze
aktív tag
Sziasztok
Kindlem van, az 6 colos, de még elforgatva, margó vágottan se nagyon alkalmas pdf-re, ezért gondoltam, veszek egy tabletet. Na most, egy 8 colos tablet elég e netezni, pdf-eket olvasgatni, vagy 9,7-es kell a kényelmes kezeléshez? Néztem volna 9 colosakat is, de valamiért olyanok nincsenek, van 8-as, aztán 9,7-es jön. Nem ártana, ha bírna egy 8-10 órát az akku, de olvasgatnék csak rajta, meg legfeljebb hallgatnék rajta közben zenét, pont ezért nem érdekel, hogy elfut e rajta bármilyen játék is, telefonommal se játszom, arra ott a PC. Elsőre MyAudiot néztem ki, de csak rosszat olvastam itt róla, így jutottam arra, hogy kérdezek.
A fentiekben leírtam, hogy mit tervezek vele, mit ajánlanátok 40 ezerig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged