- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Goclever már most is 40000 forintért vásárolható a Tescoban. Erről írok épp.
Egyébként nem rossz, persze nem tökéletes. De ezt már tudtam, mikor kiválasztottam is. Később majd leírom a tapasztalataimat bővebben.RunTimeError, szerintem rendben van felbontása ennek is. Szép képet ad, nekem tökéletesen megfelel.
Üdv.
-
RunTimeError
tag
A CC-nek 1200x800as felbontása van a Goclever 1024x768 felbontásával szemben. Csak 600mAh-val kisebb az aksija a CC-nek, de a kijelzője is kisebb amit meg kell hajtani. Bár a két kamera jó lenne a speed-be is.
Amúgy én is CC Speed vásárlását tervezem, eddig Pipo U1 Pro-t szerettem volna, olyan árba mint a CC, de a vám rátesz + 10eFt-ot kb :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Adobe Lightroom topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyébként nem rossz, persze nem tökéletes. De ezt már tudtam, mikor kiválasztottam is. Később majd leírom a tapasztalataimat bővebben.
Dr.NX