Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
greenisland1
üzenetére
Nekem van netbookom, /Asus 1005H/ illetve sajnos már csak volt, nem bírja az ásványvizet sajnos....

Van tabletem de olcsó, nekem most egy Galaxy Tabra fáj a fogam, az iPad3G-s verziója túl drága... ráadásul a T nem is ad rá kedvezményt....
A netbook nehezebb, kényelmetlenebb a használata, de sokkal közelebb van a pécéhez....
Filmkonvertálásra ellenben csak rendkívül korlátozottan alkalmas, ha ilyesmire is használnád, subnotit vegyél, a drágább tabletek árai amúgy is ott lesznek kb.....
A tabletet előkapod bárhol, a netbook kézben tartva nagyon kényelmetlen, de még ölben sem az igazi.
A subnotival szemben az ára és az üzemideje előny, a tablettel szemben a billentyűzet és az operációs rendszer...
A tablet óriási előnye a market, ha még nem volt androidos cuccod, szerezz akár kölcsönbe csak és próbáld ki...
Ezekhez viszont mindenképpen kell az internet, legalább a wifi esténként, de a legjobb, ha mobilneted van hozzájuk....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Diablo IV
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX