-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Igen OMAP van benne,pontosan és én sem tudom ez most jó-e nekem vagy nem.
Ha valóban van benne GPS akkor tényleg jó vétel,a 3G-t én nem érzem akkora huzóerönek a jelenlegi internetárak miatt,de ez csak számomra nem szempont,mert ahogy nézem sokan nem igy gondolják.Persze itt külhonban más szinte minden sarkon van wifi,nagyon sok nyitott router van,és habár nem etikus de én azért használgatom.A GPS-t meg sajnos meg kell vennem,sajnos ezt tudtam amikor megvettem az archost.
-
rtom
senior tag
"mondjuk az erőviszonyok számomra nem egyértelműek"
Számomra sem, így már többször is kerestem ARM-benchmark-okat, sajna nem sok sikerrel, egyedül a Tegra2-t hasonlítgatták össze pár régebbi procival, ami nekem semmit sem mondott, szal ha valaki tud ilyet, akkor dobhanta linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest