- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tasker
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
Crytek #17381 üzenetére
Na hasonló módon jártam én is a Navon-nal, azzal, hogy az itt történt Mo-on, történetesen, hogy a készülék garanciális leadása után azonnal írtam a "szerviz"-nek, hogy szóljanak, ha véletlenül nem tudnák előidézni a hibát, és akkor segítek, mondták persze, oké. Eltelt 4 hét a leadás után (ebből 2 a "szerviz"-ben, a többi az ide-oda postázással), amikor már elkezdtem nyugtalankodni és érdeklődtem mikorra javítják meg a gépem, majd egyszer csak szóltak, hogy mehetek a gépért oda ahol átadtam, mert a gép 145 óra tesztelés során (ez napi min. 10 óra lett volna, ha igaz... röhej) sem produkálta azt a hibát, amit megjelöltem, tehát a gépnek nincs baja........ Na ekkor mondtam, hogy elég, és vettem egy w70-es wayteq-et normális terméktámogatással!
-
Colonel993
senior tag
válasz
Crytek #17381 üzenetére
Nyiss neki egy topikot és pontról pontra Copy-zd be a beszélgetést...
Komolyan kiváncsi vagyok én is a végkifejletre... ez jobb mint a Barátok közt...
De hülyeséget félre téve... Ilyenkor nem volna megoldás valami békítő ügyi hivatal vagy valami nemzetközi fogyasztó érdekvédelmi marhaság? vagy esetleg a PayPall-nál valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő