- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- LTE frekvenciák
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gakocsis
tag
A feleségemnek vettem, hogy ne az én gépemet orozza el, és az ágyban a kiemelkedően fontos IWIW, és Facebook oldalait meg tudja nézni, illetve az a kevés böngészést, ami az említett tevékenységek egyenes következménye...
Dolgozni ezen sosem fog senki, max én ekönyvet olvasni...
( ha már elaludt az asszony)
Igaz nincs összehasonlítási alapom, de nem tűnt gagyinak az anyaghasználat. A hátteret meg első körben lecseréltem egy live háttére, de amint megkapja a kis feleságem, beállítom a kutyánk képét háttérnek, és boldog lesz...
Ha lehet, majd valahogy összeszonkronizálom a picassas fiókkal, hogy onnan rotáljon képeket.
Pár programot karok csak feltenni rá, de valóban a Toshiba nevéve jelzett piactér szépen szólva is elég szegényes, úgyhogy majd valami "kerülő útra" lesz szükségem, hogy a számomra fontos dolgokat feltehessem.
A torrentekről leszedet androidos programok telepítése hogyan működik? Van ezirányban valahol leírás, amit átnézve tudok majd telepíteni alkalmazásokat?
(valamilyen alkalmazástelepítő alporogram van benne, csak még ennyire nem mélyedtem el az Android rejtelmeiben)
Az megoldható szerintetek, hogy a bluetooth kapcsolattal csatlakoztatott telefon segtségével netezzünk?
-
smkb
őstag
"Ennél sokkal szembeötlőbb, hogy a Galaxy Tab listaára időközben 290 ezer forintról kevesebb mint a felére, 135 940 forintra zuhant a T-Mobile-nál - aki nem akar új előfizetést kötni vagy hűségszerződést vállalni, ennyiért elviheti a készüléket."
És megnézve valóban! Na ez igen!!
Ezen ár mellett mind az Archos 101 mind a Toshiba Folio 100, Viewsonic Viewpad család csomagolhat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged