Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
&(#11894) mArZsi
hi
rég jártam erre...
úgy tűnik egyszeri eset volt, mert azóta nem produkálta.
akkor hülyül be kicsit egyébként mikor rá van dugva valami. táp, usb-vel bill., egér, hub, pendrive.
nem tudom van-e összefüggés mert konkrétan nem teszteltem le, csak mikor gond volt, mindig lógott raja valami.
töltője mondjuk kihúzás után egyszer rendesen megütött, zsibbadt is a kezem.
más: hogy lehetne elérni, hogy ne az elalvás/képernyő kikapcsoláskori időt vegye alapul?
egyszerűen nem ébreszt sehogy, mert nem megy tovább az óra ilyenkor.
ez a tablett sajátossága lehet?
+1: play-en elég sok alkalmazást nem látok. hogy tudnám telepíteni őket? appbrain-el se mennek ezek. úgy tudtam az azért van, de csak annyival jobb hogy legalább megtalálja, de install-ra bökés után a play-re irányít, ahol a szokásos nem kompatibilis...fogad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX