- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Dreadloord #83305 üzenetére
Nem vágom, hogy ezek hogyan lehetnek versenyben. Pl. hogyan telepíthetek a Play -ről, vagy külső forrásból egy IOS eszközre? Ipadon van mikroSD bővítés? Nem tudom, hogy viszonyul a különböző forrásból származó, különböző formátumú médiaállományokhoz. CC, vagy Miracast képernyőtükrözés megy rajta? Stb., stb.
-
Somatom
veterán
válasz
RaPiDsHaRe #83296 üzenetére
Igen. Ez a védelem azért van, hogy ha elveszted/ellopják az eszközt, akkor ne tudják egy egyszerű, gyári visszaállítás után birtokba venni.
-
Somatom
veterán
válasz
RaPiDsHaRe #83294 üzenetére
Ez az FRP (Factory Reset Protection). Odaadás és gyári visszaállítás előtt ki kellett volna léptetned a fiókból. Változtasd meg a belépési kódodat, add meg neki, lépjen be, törölje az eszközről a fiókot, csináljon gyári visszaállítást! Te meg változtasd vissza a belépési kódodat! Vagy, végezd el magad ezeket és utána újra add oda neki a tabot!
-
Somatom
veterán
válasz
bippeti #83244 üzenetére
"Kell attól tartani, hogy a frissítések miatt "elavul"?"
Nézőpont kérdése. Az egyik csájnatabomon 7 -es van. Símán, a tabon tudom engedélyezni a többablakos módot (freeform multiwindow). 8 -astól ehhez már PC -re kell dugni és ADB kapcsolattal lehet engedélyezni. A telómat nem engedem 9 -ről frissülni, mert akkor buknám a vágólapkezelőmet. Szóval, az újabb nem minden esetben jelent jobbat is. -
Somatom
veterán
válasz
baal-amiga #83133 üzenetére
A YT jól kódol. Az ilyen drón és egyéb kütyüknél előfordul, hogy rosszul kódolnak. Ha egy 1080p 60fps videó lejátszása nem megy hardveres dekóderrel, akkor szoftveressel el tudom képzelni, hogy megfekteti a vasat.
-
Somatom
veterán
válasz
Luissimo #83039 üzenetére
De, igen, a T10. Cserebere biztos nem volt opció. Azért vált fölöslegessé, mert beleszerettem az M16 -ba és ezért így is egy tab pluszban vagyok. Csak néhány idióta kérdés után újra meggyőződtem arról, hogy nem vagyok kalmár típus és inkább kivettem az aláírásomból és most polcon pihen. Annyira nem hiányzik az ára a költségvetésemből, hogy mennyitengedszafeléből típusú idiótákkal beszélgessek róla.
-
Somatom
veterán
válasz
Luissimo #83037 üzenetére
"Miért Neked még nemvolt gyengébb tableted soha 😃?
Hmm?"
Nem. A Teclast T10 a leggyengébb. De, én nem a teljesítményét kritizáltam, hanem a minőségét. Az autóban a céges tab egy Huawei T1-10, amiben 425 -ös Snapi van, 1/8 -as konfiggal. Egyszerre egy alkalmazást futtatva azzal is el lehet lenni. Viszont, mégsem egy Spreadtrum, vagy miaszösz. -
-
Somatom
veterán
válasz
bindi94 #82937 üzenetére
Én is erre használom. Mondjuk, a fullHD nekem nem fétisem. Ha Budapesten beülök az autóba, akkor Ulmig (kb. 8-10 óra) egyszer fel kell töltenem powerbankról. Otthon, meg a kamionban ez nem szempont. A hangminőség nem az igazi, de erre való a füles. A necces pont a tok, mert ekkora mérethez nincs normális. Én egy ilyen Hadron Tab 01 tartót használok hozzá. Otthon is. Csak, én vmi 3:1 csomagolásban kaptam, volt hozzá egy autós fejtámlára rakható konzol is.
-
Somatom
veterán
válasz
bindi94 #82933 üzenetére
A P20HD -ban ugyanaz a Spreadtrum SOC van.
A másik kettőben Mediatek Helio X27, ami kb. középkategóriának felel meg. Azt már nem nyomoztam, hogy az M30 tudja-e a B20 -at. Egyébként ezt a hsz. -t épp egy M16 -on írom. Ez elvileg tudja a B20 -at, de az enyémben még sosem volt SIM. Viszont, ez sem egy gamer cucc. Most full fényerőn van és netezés közben is forró a hátulja. Mondjuk, ez érthető ebben a melegben. -
Somatom
veterán
válasz
bindi94 #82931 üzenetére
Elvben jól hangzik, DE!
Biztos, hogy semmilyen bugja sem lesz javítva.
Egy kínai dzsunka CPU dolgozik benne, 28nm -en, tehát garantáltan zabálós és melegedős.
Ehhez egy PWR8322 -es GPU társul. Pl. a Nokia C3 -ban van ilyen, szóval ez is belépő szintű. Egyszóval azért olcsó, mert rizikós. -
Somatom
veterán
válasz
sebijani1982 #82899 üzenetére
Nova Launcher.
-
Somatom
veterán
válasz
szotyika77 #82855 üzenetére
Mondjuk, egy Rapsberry -t, egy asztalba, falba, stb. épített, érintőképernyős kijelzővel? Megkockáztatom a kijelentést, hogy olcsóbb, mint egy tab.
-
-
Somatom
veterán
válasz
nagysandor79 #82809 üzenetére
Persze, ha majdnem ülsz az ágyban és a felhúzott combjaiddal támasztod a kijelzőt, akkor használható. De, semmi köze egy laptop stabilitásához.
-
Somatom
veterán
válasz
nagysandor79 #82807 üzenetére
Vállalható és semennyire. A billentyűzet egyben a tok, ami inog és nagyon alacsonyan van a kijelző kitámasztása. Kizárólag stabil, sík felületen, egy bizonyos szögben használható.
-
Somatom
veterán
Azért nem érhető el nálunk, mert nem tud Magyarul.
-
Somatom
veterán
válasz
szabolcs5757 #82724 üzenetére
Ezekhez az igényekhez jó kijelző, pen támogatás, erős CPU, sok RAM kell. Sztem egy ilyen bőven 100 ropi fölött van.
-
Somatom
veterán
válasz
Xavius #82517 üzenetére
Ahha. Itthon korlátlan netem van, de roamingban ez még nem divat. De, hiába is lenne, mert a svájci határok kamiontermináljai nem a fullos 4G netükről híresek. Ott meg elég sűrűn hétvégézek. Olyankor megy a filmcserebere a kollégákkal. Leginkább NTFS háttértárról.
Egyébként, cirka 2011 óta droidozok, de egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor volt gépre dugva telóm, tabom. Minek? Nem azért vettem egy számítógépet, hogy még egy számítógépet vegyek hozzá. Nem is értem ezt az iTunes -izét. Minek kell az? Indítok egy szabványos Webdav szervert és Winen, Linuxon, Androidon csatlakozhatok hozzá (akár router nélkül, közvetlenül a két eszköz közötti átvitellel). -
Somatom
veterán
válasz
milkabrams #82499 üzenetére
A topik címe "Androidos tablet". Akkor melyikünk viccel?
-
Somatom
veterán
válasz
milkabrams #82495 üzenetére
Úgy tudom, hogy azon nem lehet Androidot futtatni.
-
Somatom
veterán
válasz
coolpet #82458 üzenetére
A teló az nem tablet. Pár hónapja vettem egy 2 éve csúcs telót (az aláírásomban) újonnan, 225 -ért. Az nem 100. Másrészt mindenkinek más képvisel értéket. Sosem értettem azokat, akik 10 millát képesek elkölteni autóra. Annyiért egy új Harley Davidson -t lehet kapni és talán még maradna drogra, meg kurvákra.
-
Somatom
veterán
válasz
milkabrams #82430 üzenetére
Most a vágyaidról diskurálunk, vagy a lehetőségeidről?
-
Somatom
veterán
válasz
milkabrams #82426 üzenetére
Csinálj egy 128 -as első partíciót FAT32 -vel, a többit hagyd lefoglalatlanul! Hátha megkajálja.
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #82253 üzenetére
Nálunk a kamionokban T1 10, vagy T3 10 a szolgálati tablet. Meglepődtem, hogy 1GB Ram -mal milyen jól kezelhető a 4.4 -es droid. Apk -ból felraktam rá pár programot és teljesen jól használható. Most egy másik autón vendégeskedek és a T1 10 csak nyüglődik. A különbség az, hogy ezen a ..... kolléga beállított egy Google fiókot (eredetileg fiók nélkül kapjuk a tabokat a cégtől). Persze, ettől rögtön rászabadul a Google a tabra és az már sok(k) neki.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
#42308056 #82133 üzenetére
Ugyanez fordítva is igaz. Árultam a T10 -et. Nem is annyira a pénz motivált, hanem az M16 mellett minek álljon kihasználatlanul. Beraktam az aláírásomba. Ketten jelentkeztek, aztán inkább megváltoztattam az aláírásomat. Az egész nem ér annyit, hogy ostoba embereken idegeljem magam. Akkor inkább ott rohad meg a fiókban.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
Merula Alba #82070 üzenetére
Régi Androidos TV boxokon csináltam olyat, hogy USB kimenetre dugtam HUB -ot, aminek az egyik portjába az egér/bill közös jeladóját, a másik portjába pedig egy USB -s "hangkártyát". Működött mindkettő. A Samu Note -omhoz van egy Unitek D1019A adapterem. Ezen van jack is. Az előbb rádugtam a Teclast M16 -os tabomra. Az USB -jébe dugtam egy pendrive -ot, a jack -be egy fülest és símán lejátszott a pen -ről. Tehát, USB-C -n megy párhuzamosan az OTG és az audió.
-
Somatom
veterán
válasz
Merula Alba #82057 üzenetére
Igen, használtam már így droidot. Bár, sztem kékfogon egyszerűbb lenne. A necces pont sztem a tapipadon a többujjas gesztusok kezelése.
-
Somatom
veterán
válasz
minek?:S #82017 üzenetére
Pl. az enyémnek az alján is vannak érintkezők, amikkel a gyári billentyűzethez kapcsolódik. Persze, azokból zéró esély van Magyar kiosztásút találni. Az enyémen gyárilag egyáltalán nem volt "Íí" karakter. Erre való a remap. Egy alkalmazás segítségével megváltoztatható a billentyűzet betüinek a "jelentése" a rendszerben. Gombokhoz, gombkombinációkhoz más karaktereket, vagy funkciókat (pl. médiavezérlés, alkalmazásindítás) rendelhetünk. Így lett "Íí" betűm. 10" -os tabokhoz sokféle, univerzális, billentyűzetes tok van. Nem kell, hogy kifejezetten T5 -höz való legyen. Elég, ha a rögzítés nem takar ki semmilyen portot.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Létezik az, hogy a Huawei T3 10 -ben nincs automatikus kijelző fényerősség-állítás? A T1 10 -ben van.
-
Somatom
veterán
válasz
Csabi65 #81810 üzenetére
Ez elég fura. A Telenoros MyTV alatt sem fut? Az MTV1 és a Duna biztosan benne vannak az ingyenes csomagban. Egyébként meg esetleg telepítsd a Kodit és olvasgass a Kodi topikban!
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #81761 üzenetére
Nálam még nem volt benne SIM. Atos30-tól vettem, ő tesztelte (meg is írta itt, vagy a Teclast topikban) és azt írta, hogy valóban tudja a B20 -at. Esetleg kérdezz rá a Teclast topikban, mert van, aki használja SIM -mel. A TVGO -t nem tudom kipróbálni, mert nem emlékszem a jelszavamra. MyTV -t használok, az szépen megy HDMI -n is. HBOGO kliensben szépen fut (HDMI -n is), de Kodi alatt nem tudom beüzemelni. Állandóan megszakad és pufferel. Érdekes, hogy a másik tabomon is ugyanez a hiba és senki sem érti az okát. Arra tippelek, hogy az MTK SOC -ra allergiás a Kodis addon.
-
Somatom
veterán
válasz
Márton0000 #81729 üzenetére
Én a Samsungot preferálom. Eddig kb. 10 -et vettem, persze csak eredetit. Az első olyan 7 éves lehet. Mindegyik működik.
-
Somatom
veterán
válasz
Yanchi8 #81722 üzenetére
A net megosztása kevés ahhoz, hogy a tab beépített GPS vevő nélkül tudjon navigálni. Ahhoz a pozíciót is meg kell osztani. Egyébként lehetséges és működik (próbáltam). Kell hozzá egy GPS tether app és azt ki kell jelölni a tab fejlesztői beállításaiban a helyimitációnál.
-
Somatom
veterán
Nekem egy Rapoo e6300 és egy régebbi típusú Apple bluetooth billem van. Mindkettő Magyar kiosztású. A Rapoo akkus, usb -ről tölthető (létezik belőle elemes, az e6100). Kisebb, mint az Apple, azon viszont sokkal jobb gépelni. Ha nem kell Magyar kiosztás, akkor sokkal nagyobb a választék. A tesztben a funkcióbillentyűk működésképtelenségére panaszkodást ignoráld! User error. External Keyboard Helper -rel bármilyen billentyűt, vagy billentyűkombinációt lehet remapolni. Akár alkalmazásindítást is lehet billentyűhöz rendelni.
Ezek nem tapipadosak, mert én inkább az egeret preferálom. Egy Logitech m555b -m van. Ez is Bluetoothos. Van USB adapteres egér-bill kombóm (Logitech MK220) és légegerem is, de a hadonászás idegesít. -
Somatom
veterán
válasz
novakalex #81704 üzenetére
Nem szeretném, hogy esetleg csalódjál. Ha a főfalu jó neked, akkor összefuthatunk, megnézheted, kipróbálhatod az enyémet. Van két bluetoothos billentyűzetem is, azokkal is kipróbálhatod. Nem annyira természetes ám angol billen, Magyar nyelven pötyögni. Megszokást igényel. Főleg úgy, hogy ezen a billen gyárilag nincs Í -betű. Azt házilag kellett remapolnom rá. Nem nagy ügy, viszont annak a helye is megszokást igényel. Szóval, nem biztos, hogy a gyári (angol) billes tablet koncepció jönne be neked a legjobban.
-
Somatom
veterán
válasz
novakalex #81700 üzenetére
Persze. Én is azért vettem ekkorát. A TV -t is helyettesíti a kamionban. MyTV, TVGO, HBO GO, stb. Persze, hifire ne számíts! Ha jobb hang kell, akkor használj fülest! Ha van TV, akkor meg használhatod a HDMI kimenetet.
A vásárlásról majd mások írnak, én itthon vettem, egy fórumtársunktól. De, ha jól látom, akkor a linkem egy cseh raktárat mutat, ami egyszerűbb, mintha Kínából jönne.
-
Somatom
veterán
válasz
novakalex #81695 üzenetére
No, igen. Én a speciális igényeim miatt vettem a Teclast M16 -ot, de az tény, hogy kevésbé hordozható, mint a 10" -os elődje. 10" fölött nehéz füles táskát találni. Addig nincs nagy gond, amíg az ember laptop módban használná. Talán csak annyi, hogy összecsukva a billentyűzet műanyag gombjaira csukódik a kijelző. Alapból nem érnek össze, de én azért rakok közé egy vékony anyagot, amikor összecsukva hordozom. A gond akkor kezdődik, ha bill nélkül, tablet módban szeretném használni. Ezt csak úgy lehet, ha a billentyűzetet aláhajtom (ez a gyári módja). Ilyenkor a gombok vannak az asztalon. Háááát.... én aláteszem azt az anyagot. De, úgy sem szerencsés, ölben nyeklik, nyaklik. Sztem ez általános probléma a billentyűzetes taboknál, csakhogy a mérete miatt ehhez égen-földön nem találok nem billentyűzetes tokot. Otthon és az autóban használom, úgyhogy egy autós tartó lett a megoldás, ami jól funkcionál kitámasztósként is, viszont nem egy lapra csukható cucc. Szóval, billentyűzetes tabként jó kütyü, de anélkül kissé suta.
-
Somatom
veterán
válasz
novakalex #81693 üzenetére
Nem írtad, hogy mekkorát. A billentyűzet lehet dedikált portos, ami a gyári. Ez a megoldás azért jó, mert nincs lagg, kihagyás, és nem kell töltögetni. Hátránya, hogy a Magyar kiosztás ritka, mint a fehér halló (persze, ettől még lehet vele ékezetesen írni). A sztenderd méretű tabokhoz van univerzális tok, amibe lehet rakni Magyar billentyűzetet. De, ezek USB -sek, vagy Bluetoothosak.
-
Somatom
veterán
Nekem van és telepítettem az HBO EU addon -t és hozzá az inputstream helper -t. A helyzet az, hogy tudok HD felbontást választani, de valamiért minden felbontáson akad, pufferelget a stream és nem tudom az okát. Az HBO és a Kodi topik szerint is ennek így működnie kéne, mert másoknál működik. Vmi beállítási nyavajája lehet. Netflixem nincs, azzal nem tudom kipróbálni.
-
Somatom
veterán
válasz
BennyRay #81561 üzenetére
Nálam nem akad semmi. A saját programcsomagomat használom minden droidomon. Felraktam rá, müxik. A billentyűzet magyarításával kellett játszani egy kicsit. Persze, ennél a tabnál sem minden fenékig tejföl.
Már régóta áll használatlanul az Apple billem. Ha érdekel, megegyezhetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy ruhás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Erős specifikáció, kompakt formában
- NBA és kosárlabda topic
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest