- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Tenager18 #23632 üzenetére
Én nem venném meg, csak mint érdekességet mondtam. Ekkora felületre ekkora felbontás azért már sok egy picit
12" 1400x1050 is tűéles volt, nagyfelbontású kép olyan volt rajta mintha egy festmény lenne
Most 15"-on használom ugyanazt a felbontás, még ebbe is nehéz belekötni.
szerk: Crytek: Ez a kijelző biztos zabál, szóval kell hozá nagy akku. Ha jól rémlik vmelyik transformerst adták ki ilyen panellal is. De ha nem tévedek nagyot ebben a gépben valami sokad osztályú leselejtezett panel van, amit a nagy gyártók nem használnak fel.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Tobika1 #23583 üzenetére
Nekem elég vészes lenne ha állandóan cserélgetni kéne az sd-t
Ennyi erővel akár rá se tették volna. A JB előtt is mondtátok hogy vannak a hanggal problémák, akkor lehet csak recsegett? EGY IPS panelnél pont a bevilágítás meg a pixelhibák a legnagyobb illúziórombolók
Én is vennék, de megvárom hogy javítsák a hibákat.
szerk: hangszórókat is sokan "dicsérték"
magam részéről ha nem lesz javítás veszek egy 7" IPS N70 from China ue. a SoC, 30k-ért
-
Chaser
legenda
válasz
faresz5 #23580 üzenetére
Eddig az összes multiban 70k volt
myaudionál volt 75k 3G modemmel. Az a baj ezzel a tabbal, hogy papíron nagyon jó, gyakorlatban meg oboa hegyek. Pl eldobálja az sd kártyát és nem sw-es szintű a dolog annyit ki tudtam venni. A kijelzők bevilágítása, foltok, esetleges pixelek, gyorsan merülő akku, sípoló v recsegő hang, stb. Nem tudom jelenleg hogy állnak a problémák megoldásával, de páran már kiszálltak a buliból.
szerk: topikja
-
Chaser
legenda
Az egyik myaudio topikban láttam, hogy egyik tag Nexus7-et vett itthon boltból 71k-ért, most 75k itt. Ha ez létezik, hol a csavar?
Itt meg 80k, összes többi boltban 100k és fölötte.
szerk: a 8GB-os meg 66k
/persze ha igaz és nem fake az egész/
-
Chaser
legenda
válasz
Kris87 #22780 üzenetére
27% tréfa + 4% vám - utóbbiban nem vagyok biztos. Ez az a kategória ahol már érdemes elgondolkodni hazai kínálaton sztem, mert ha megfogják majdnem ott vagy mintha itt vettél volna gépet. myaudio 916dc br 65k - de még van vele oboa rendesen -, vagy cc 9.7+ ips 75-ért, az elég korrekt. Egyik tag 67k körül árulja itt. Mind2 IPS 9.7", RK3066 SoC.
-
Chaser
legenda
válasz
tjb007 #22652 üzenetére
Egyszerűen nem éri meg a ráfordított idő, mivel ha már csinálják jó lenne ha kitermelné legalább az alkalmazottak bérét és ezért úgyis csak a nagyobb csomagokat nézik. Ott nagyobb az esélye nagyobb összegű cuccnak. Biztos néha belenyúlnak 1-2 kisebb csomagba, de elvétve.
-
Chaser
legenda
válasz
tupacamaru #22641 üzenetére
Szinte mindenki azt írja rá, de a vámosok nem hülyék. De kicsi a csomag, azokat max szúrópróbaszerűen nézik át, nincs rá kapacitás.
-
Chaser
legenda
Mitől sokkal jobb a hw? Szinte ugyanaz a két gép, Crystalban pl jobb a wifi itteni tapasztalatok szerint, kijelző is nagyon baba és mintha kevesebb gond lenne vele mint az A2-vel. Erre is van gar, csak ki kell küldeni. A myaudio drágább és nem is ips. Ha benézel a topikjába jobban copnak myaudiokkal mint a kínai csodákkal, 1016dc-vel biztosan.
-
Chaser
legenda
válasz
fsb1000 #22636 üzenetére
Pl Ainol Crystal, nem sokkal többért N70. Ezekben már hw is sokkal jobb + nagyon szép IPS kijelzőjük van, felbontásuk is nagyobb. Nem mellesleg ezekhez itt fórumon találsz majd segítséget, amit linkeltél ahhoz nem hiszem. Minden ilyen kínai csodánál kell hackelgetni hogy tényleg használható legyen, arra készülj fel. Az itthon kaphatóaknál is persze, csak ált-ban kevesebbet.
szerk: crystal pl innen, ez már alapból 4.1-gyel jön. Adnak hozzá egy tokot meg védőfóliát is, itt asszem a legolcsóbb
-
Chaser
legenda
válasz
laszlohu #22605 üzenetére
Ez mitől is jó?
Persze ha minden boltban lehet kapni ekörüli áron tisztességes supporttal akkor nem szóltam. Ez a bolt nem intéz gart ahogy én elnéztem, neked kell kiküldeni saját ktsg-en. Akkor meg ugyanaz mintha közvetlen from China vennéd, és ennyiért sokkal jobbak vannak.
-
Chaser
legenda
Van annak akadálya, hogy matt fóliát rakjak a tabletre? tehát ugyanúgy érzékelni fogja az érintést?
-
Chaser
legenda
válasz
Sanzaa #22543 üzenetére
Ez is egy lehetőség. Biztos felmérték ezzel mennyi vevőt veszítenek és úgy sakkozták ki hogy nem sokat, legyen igazuk
Nekem az a durva, hogy ilyen gépbe egyáltalán van pofájuk 8GB-ot tenniÉrdekes, transformerekben 32-64GB van. És azok már csak azért is drágábbak, mert 10"-osak ugye. Az árkülönbözet ha úgy nézem kb a 3" különbsége, más gyártóknál is kb ennyi ebben a szegmensben. Flash mégis 2-4x.
Ezekben amúgy ssd van már vagy csak valami hasonló v nem hasonló nandflash megoldás? Transformereknél mintha ssd-t olvastam volna. Egy microsata ssd simán belefér ilyen gépekbe, de nagyobbakba talán a standard 2.5" is persze burkolat nélkül. -
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #22530 üzenetére
Nem jó a kérdés
A kérdés az, ha már ennyibe kerül, mért nem tartalmaz egy nyamvadt hdmi kimenetet és microsd bővíthetőség mért nincs? Egészen biztos vagyok benne, hogy sokkal több van azokból az emberekből akik használnák ezeket, mint azokból akiknek nem fontos. Pedig milyen bitang jó gép lenne úgy
-
Chaser
legenda
válasz
stargatelost #22517 üzenetére
Akkor inkább rendeld tőlem, lemegyek vakerás ár alá 2k-val
De most komolyan, ha eljutottál ide akkor egy külföldi rendelés is össze fog jönni, csak szánj rá egy kis időt
-
Chaser
legenda
válasz
buek1967 #22512 üzenetére
Néztem róla képeket, IPS-nek tűnik..de akkor mért nem írják oda
Ezt ha jól gondolom fejlesztik folyamatosan. Ha IPS a panel, még GPS nélkül is korrekt, 64GB flash hol van? 100k fölötti transformerekben, abban se mindben. Vga-ról mondjuk nem sokat találtam. Gondolom valami mali400 szint - vagy éppen az.
-
Chaser
legenda
Nem tudom volt-e már, Acer A511 teszt. Hát nem olcsó.
-
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
tjb007 #22366 üzenetére
Ezzel kezdtem reggel, de mondom ez annyira kínai hogy nem lehet az
Biztos át lehet váltani angolra, de nem találtam.
Davebowman: Ha RK3066-os gép kell akkor:
N70
HoldX
Fire
Amik 40k alatt annak 7"-ban.
Elsőről van tapasztalat, az a legolcsóbb. Ha rákeresel itt topikban, látod hogy vállalható. Másodikról még igazáról semmi nincs, pedig elég vékony gépecske és fém burkolatos, BT-vel megspékelve. Árban középütt van. Fire-ről problémákat írtak eddig, akkuja és felbontása jobb mint a HoldX-nek. Ha a 3 közül kéne választani és a legbiztosabbra mennék akkor most N70-et vennék. -
Chaser
legenda
válasz
Davebowman #22317 üzenetére
A crystal IPS paneles és 4.1-gyel jön. Egyik tagnak van, szerinte wifi is jobb mint A2-ben, meg a touch rész is rendben van.
-
Chaser
legenda
válasz
didros #22297 üzenetére
Köszi.
Attici: Ha megfogják akkor a vámon, mire gondoltál?
Lesz egy bizonylatod mennyiért vetted, és arra megy a 27%. De ennek esélye kicsi. A csomag kicsi, azokat nem nagyon nézik max szúrópróbaszerűen. Szerencsére épp elég csomag érkezik kinnről, hogy ne legyen a kisebb csomagokra kapacitás.
-
Chaser
legenda
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
laszlohu #22194 üzenetére
Igazából nem láttam ott leírva semmilyen feltételt, csak hogy év garos gépekre érvényesek az árak. Tablet pl nem is volt felsorolva opciók közt. Az meg egyáltalán nincs ott, mit tartalmaz a garbővítés.
"Olyan biztosítási szolgáltatás, amely az eredeti gyári garanciaszolgáltatást
hosszabbítja meg a választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak
szerint." -
Chaser
legenda
válasz
laszlohu #22187 üzenetére
Oké, de milyet? Még a gyári garnál is elég szépeket látok fórumokban a hozzáállásukról, el tudom képzelni milyen lehet a kiterjesztett gar. Pláne nem néhány k-ért +2évet...
Mit vállalnak? Ingyen megnézik mi a gép baja? Aki ilyenre adja a fejét annak helyében alaposan elolvasnám az apróbetűs részt.
szerk: hamyka A jó dolog az, sokan hiszik még hogy vannak csodák. Ez is kb olyan lehet mint a myaudi 1+1 év garja, 2. évben csak a szervizelés van ingyen alkatrész nem. Na onnantól lehet is kidobni a gépet, hogy panelrt v lapot kell benne cserélni saját ktsg-en..mert az ilyenek csak hivatalos forrásból fognak cserélni.
-
Chaser
legenda
válasz
stargatelost #22175 üzenetére
Ha olyat szeretnél ami sokáig jó lesz, ott kezdődik hogy 2 év garosat vegyél. Kör gyorsan le is szűkült. Ha szerencséd van a 2 év után is működni fog még 1-2 évig, de akkor olyan hw-eset kell venni ami a mostani átlagnál jobb. Én is nexus7-et mondanám.
Más kérdés az sd bővíthetőség hiánya miatt magamnak pl nem vennék, de lehet neked nem szempont.
Ha meg nagyobb kell. /sztem kell, bár kinek a 7" jön be, kinek a 10, vkinek meg köztes/ akkor hirtelen nincs is 5letem 100k-ig bezárólag 2 év garos erős hw-es gépre aminek természetesen IPS kijelzője is legyen. Talán CC 9.7+, de ott csak 1 év a gar és hw-ben azért gyengébb mint a N7.szerk: Esetleg egy iPad régebbi verziója is megvan 100k körül, ha nem fontos hogy droidos legyen. Talán azok nem döglenek annyira hosszú távon.
-
Chaser
legenda
válasz
r3dsnake #22148 üzenetére
Nincs BT a Crystalban, de cc 27k-ért IPS panellel?
Ne legyünk telhetetlenek. 125-ért van A2 16GB nand-dal, 140-ért Hyundai Hold X 8 gigás. Na ebben már van BT és RK3066, 150-ért van a 16 gigás verzió. Sajnos még nincs gyakorlati tapasztalat róluk.
szerk: Nem normál USB-s egyik sem és 1ébként se működne, ez nem win vagy linux, droid kicsit macerásabb.
-
Chaser
legenda
válasz
dave93 #22133 üzenetére
Nem, az a régi verzió. Az IPS+ az új. Ebben a méretben nem sok alternatíva van. Amiből ne engedj, az IPS kijelző. Van még wayteqtől 1 magos gép IPS-sel, de igazából ez a 2 mag, 1GB ram kombó már hoz olyan szintet, amiért nincs értelme netbugot venni igazából. Persze Kínából pláne kisebb méretben lenne választék bőven, de itthoni 10" ips 2 maggal nem sok van. Ez a gép kb minden szempontból korrekt, hát igen lehetne olcsóbb. Valszeg azért nem az, mert nincs vetélytársa összességében.
szerk: Van ph-s topikja is. Be kell menni egy multiba és megnézni a méreteket, ha mindenképp kell ekkora akkor későbbi bosszúságokat elkerülve - főleg mivel leányzóról van szó - én ezt venném. Myaudio ilyen verziója is jó lenne 65-ért, ha jó lenne, de eddig úgy tűnik nagyon nem az.
szerk2: A 75k-ban benne van egy billentyűzetes tok is, amit nem dicsértek éppen agyon de ha véletlen többet kell gépelni jó lehet.
-
Chaser
legenda
válasz
dave93 #22129 üzenetére
Ez a lényeg, akkor nem kell worldwide gar, mire elkészülne is a szerviz már úgyis jönne haza
75-ért van a concorde 9.7 IPS+, az egy ígéretes gépnek tűnik. Ipad méret és képarány. Kereten túlmegy az ára, viszont a használati élmény kárpótolni fogja sztem. 2 magos, erős vga-s gép. Az elődje sajnos csak 1 magos. Mindenképp IPS kijelzőset vegyél neki, én bnőm is odavan a T60 képéért, ha amúgy számtech analfa is
Lenne még a myaudio ami itthoni és kb ugyanaz a gép 65-ért, de erősen kérdőjeles még a megbízhatósága és támogatása a gépnek eddigi tapasztalatok alapján.
-
Chaser
legenda
válasz
dave93 #22125 üzenetére
60k-ig nem sok "komoly" gép van. De sztem is inkább tablet kell neki. Az a nem mind1 milyen gyakran járna külföldre, ha esetenként pár nap akkor azért nem feltétlen kell egy világgaris gép és máris kibővülnek a lehetőségek. Méretet neki kell tudnia, 7-10"-ig van választék rendesen.
-
Chaser
legenda
válasz
Attici #22103 üzenetére
Én is nagyon remélem, de azért felettébb érdekes a dolog. A Hold X eleve 4.1-gyel jön, tehát ha vesz valaki meggyőződhet róla gyorsan
Többek között az egyes sd kártyák inkompatibilitása is kísértetiesen egyezik a 10" myaudio - 9-est nem néztem de ott is biztos - és az CC IPS+ közt, tehát az biztosan SoC probléma lesz. De legalább azt át lehet hidalni más sd kártyával. viszont ha a hang gebaszos marad 4.1-nél is, az nem jó. -
-
Chaser
legenda
válasz
laszlohu #22079 üzenetére
Azt elárulná nekem valaki, hogy lényegében ha a SoC és felbontás ugyanaz két gépnél, akkor egy kommersz - akármelyik - droid verzió mért nem jó azokra gépekre ha az egyikre ?
Ezt valahogy nem vágom. Esetleg külön lenne a wifi v BT modul és azért?
A Hold X 7-ről egy röpke tesztet találtam, de az nem sokat mond. 1ébként akkut leszámítva nekem igen szimpatikus lenne.Attici: Nekem meg 10-es kéne, de azoknál erős a copóág ahogy látom. Mind kül mind belföldi felhozatalban 70k alatt, többet meg nem adok érte. Ha gixermentes legyen inkább 7" ráadásul jóval olcsóbban. Igazándiból 4:3-as 7-essel nem volt bajom, 16:9-es lehet kicsi lesz, huzamosabb ideig olyan nem volt nálam. Ha kicsi akkor eladom és várok tovább..
szerk: Tussky: Az a legkevesebb. 9.7-en is tűrhető még 1024x768, ez meg 8". 1280 már lehet túl sok lenne ekkora felületre, bár 10"-on már FHD is van..csak minek?
-
Chaser
legenda
válasz
BigBlackDog #21953 üzenetére
Ez az, még én se találtam. Addig meg a jó hw meg kijelző önmagában nem sokat mond, de hátha ezt nem qrták el. De ne nekem kelljen már venni tesztpéldányt
-
Chaser
legenda
Hyundai Hold X-ről tud valaki tesztet? Egyre jobban szemezgetek vele a Crystal ellenében, nem sokkal drágább de már RK3066, BT és fémháza is van. És sztem qrva jól néz ki
-
Chaser
legenda
válasz
tvamos #21774 üzenetére
Az árérzékeny felhasználókra gondolva linkeltem
1-2 hete még valaki azt írta 7-esben nincs olyan SoC, pedig elég sok van. Még olcsóbban is TN panellal.
Érdekes, tegnap linkelte valami a myaudio 1016dc topikba az egyik Cube-ot, ugyanaz a gép, talán hátlapot kivéve. Nyilván ide a jobb darabokat szállítják. -
Chaser
legenda
Valaki keresett RK3036-os SoC-kal rendelkező 7" gépet, itt van egy Cube. Aurora2 árán és felszereltséggel.
-
Chaser
legenda
válasz
Magnat #21741 üzenetére
Minél nagyobb a felbontás, annál jobb a kép TN-nél. Általában. Legalábbis horizontális irányban sokkal kevésbé torzulnak a színek mint vertikálisban a nagyobb pixelsűrűség miatt. Természetesen IPS-nél emellett életbe lép az élénk színek és felbontástól is független nagy betekintési szögek együttese, ami igaz vertikális irányra is. Röviden
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Magnat #21699 üzenetére
Bocs, rég voltam boltos
afgk2012: ÁFA van, vám nincs, az 4% lenne ha minden igaz, áfa meg 27.
crue: Biztosan rengetegen vannak akik 500db-ot vennének ebből
Maybe vmelyik nagyker akinek van talonba azonkívül még 50 millája...Elnézve a bayes és egyéb oldalak árait nincsenek itt akkora kedvezmények amilyet elképzelnek néhányan.
De ha valaki bepróbálkozna tabletekkel akkor azoknak árai ki kellene hogy termeljék:
- az üzlet bérlését - igen, ha van saját üzlet nincs bére, de akkor kiadom másnak aztán ő fizet nekem alapon ezzel is számolni kell-
- ilyen-olyan adókat amik az üzlettel járnak
- a garancia ügyintézését - mert ugye saját ktsg-re kell ezeket visszaküldeni, és ha netán nem jön cseredarab saját ktsg-ből kell adni másikat -
- valamiféle haszon hogy megérje csinálni
Nem beszélve esetleges alkalmazottról/akról...szóval 75k elég reális, talán kevés is. Mikor van épp elég más dolog ami kisebb rizikóval kitermeli az árát. Persze lehetne webshopból is nyomni, de ki vásárol egy ismeretlen webshoptól? Akik szeretik az orosz rulettet, más nem igen. -
Chaser
legenda
válasz
afgk2012 #21695 üzenetére
Ha ezt valaki hivatalosan csinálja úgy kb 60-ért kéne adnia hogy legyen rajta 1-2k huf nyeresége, tehát reális 65-70-ért, inkább utóbbi.
Megveszi 40k , rámegy áfa legalább 50-52k, megveszed megint rámegy áfa, 60-62k, haszna még nem is volt rajta. Üzletet is fenn kell tartani, TB-t is fizetni kell, stbstbstb. Lehet inkább 75k lenne a vége vagy több.szerk: De ha itthon árulnák 75-ért üzletből 1 év garral, csak azt kapná mekkora köcsög, kinnről majdnem feleannyi. Na ezért nem lesz itt ilyen ebben a formájában.
-
Chaser
legenda
válasz
Daniel Alves #21674 üzenetére
10-esben a myaudio 1016dc-nél sztem nincs jobb ár/érték arányú gép. 70k-ért elég korrekt dolgot kapsz. Gyerekbetegsége 1-2 van, de atz megvan a 130k-s transformernél is.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
laszlohu #21378 üzenetére
Igen ezt megtaláltam, csak véleményeket róla nem. Valszeg még annyira új
Igazából nem lenne ellenfele a myaudionak, ott +8GB flash és usb 3G 5k felárért. Igazából ha minőségre jobb akkor megérheti, meg ott a 2 év gar. Hw-ük kb ugyanaz, akkujuk is egyforma. Majd ha lesznek tapasztalatok elválik mire jó. Wide-ból ott a 1016dc myaudio 75-ért 3 g stickkel. Az biztos, hogy ilyen árkategóriában már csak itthon veszek gépet, és esélyes hogy 7" kicsi lesz, szóval figyelgetem őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest