Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
Nem olyan vészes dolgok ezek! az sd kártya dobálás is szoftveres gond! (méghozzá bootloader hiba), és csak készenlétben leválasztja, emiatt időnként bekapcsol a kijelző de ha nem használod az sd-t kiveszed és akkor nincs probléma
a sípolás csak az új jb-vel jelentkezik de lesz rá javított változat, van egy jó ics főzött rom amivel az sd kártyán kívül nincs semmi hibája! Bevilágítás nem mindegyiknél van és ha van is nem olyan zavaró dolog, ez amúgy a fém hátlap feszülése miatt van, én az enyémet egy kicsit megigazítottam és gyakorlatilag nincs bevilágításom!70k ért, kapsz egy 10,1 colos ips HD paneles, sztereó hangszórós, 2 magos 1,6ghz-es mali 400mp4, 16 giga tár, HDMI stb. ár/érték arányban nagyon jó! főzött rommal meg kiváló!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- eBay
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a sípolás csak az új jb-vel jelentkezik de lesz rá javított változat, van egy jó ics főzött rom amivel az sd kártyán kívül nincs semmi hibája! Bevilágítás nem mindegyiknél van és ha van is nem olyan zavaró dolog, ez amúgy a fém hátlap feszülése miatt van, én az enyémet egy kicsit megigazítottam és gyakorlatilag nincs bevilágításom!
Dr.NX