- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
gyuszmó #85545 üzenetére
Én 20-75% között töltöttem azt ajánlották és igen 3.5 év után 4850 gyáriból 3511 mAh -re gyengűlt az aksi.
Van egy AccuBattery Pro appom nem volt drága de minden nyomon követhető és beállítható mikor jelezzen a beállított %-nál.
Végül neked mekkora aksi van benne? Mert írtak csak 5000-st is -
Beni2360
félisten
válasz
gyuszmó #85540 üzenetére
Én is cheteltem velük és még csomagot sem kell váltanom, csak 2 évet vállalni. Rendeltem egy Teclas M40 SE-t de elakadt a szállítás várom a refund értesítőt és akkor rendelem. Most is egy 8" Lenovom van.
Már ki is néztem egy tokot üveggel, kb4500ft jön ki kintről cak und pak. -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #85468 üzenetére
Nekem semmit, örültem, hogy megszabadúltam az asztali geptől.
A nappaliban ülök a kanapén előttem HM rendszer és semmi kedvem félre vonúlni egy monitor elé. -
Beni2360
félisten
válasz
cidalain #85464 üzenetére
Én meg több mint 4 éve amikor átalakítás volt szétszedtem az asztali gépet és azóta is ott alszik HDD nélkül az íróasztal mellett. Az irodám lakó szoba lett és csak a laptop ami dolgozik. Véglegesen nyugdíjba vonultam.
Na van olyan külső 3.5" HDD mobil rack ami a netre köthető és sokkal olcsóbb mint egy NAS és még automatikusan is menteni tudja talán a teloról a képeket. -
Beni2360
félisten
válasz
®abstract® #85461 üzenetére
Nekem egy polcos van két részre osztva, dönthetők külön külön. Majd lefényképezem úgy is fel akarom rakni a H.A-ra. Olasz gyártmány és nem került ennyibe kb a fele volt.
Volt egy olcsóbb kivitel de azt vissza küldtem mert nem volt stabil passzentos a rögzítésnél. Ez precíz illesztéssel rendelkezik. -
Beni2360
félisten
válasz
cidalain #85458 üzenetére
Ez a kép kb 15 éve készült, már a kollekcióból semmi nincs meg. Egy nő napra keszitettem, kutya jó dolga van. Net, mobil,zene, és a Merci csoki.
A mostani 8" Lenovo-oz is van egy BT. billentyű tartó ban de még 1x sem használtam. Pár hete volt gond az Androidos PH eléréssel és akkor mondták, hogy fórumozáshoz és facéhoz az Android a legjobb. En addig a laptop előt ültem de most tényleg át tértem a tabra. Kényelmesebb még úgy is, hogy nincs fizikai billentyűzet. Csak akkor nyitom ki a lapit ha onnan kell megosztanom valamit, vagy weboldalt linkelnem.
Új: Nekem van egy hasonló elpakolva a projekt őr hoz vettem de végül a mennyezet te lett felszerelve. -
Beni2360
félisten
válasz
cidalain #85455 üzenetére
nem lehet úgy ölbe kani mint egy laptopot.
Vagy mégis. -
Beni2360
félisten
válasz
RaPiDsHaRe #83313 üzenetére
Igen, hogy a tabletett kilépjen a googel fiokból a beállításoknál fiokok klikk és ott felugrik egy ablak, hogy. Fiók törlése. Na azt elindítani. És utána ha be szeretnél lépni a play áruházban kérdezni fogja, hogy..... stb és akkor már nincs azon a gépen google fiókod.
-
Beni2360
félisten
Az ok, hogy az Mp4 jobb minőségű de az Adatsebesség..: 679 Kbps ezen nem változtat. szvsz.
Volt szerencsém tavaly egy hasonló sorozathoz, a HÍD 2. évad USA változata, mivel nem volt jobb fel lelhető minőségben, hát hogy is mondjam nemigazán nyerte meg a fődíjat pedig még média box is segített a feljavításon. -
Beni2360
félisten
válasz
bartal996 #79748 üzenetére
Nem kötekedés végett de egy SD felbontás 720x480 és abban nem töltesz le egy évadot 3 GB-ban. Vagy olyan kicsi a bitrátája, hogy...... Mert egy DVD minőség az a normál SD minőség és ugye az 2 H /4.3 GB ami 3x40 percet véve messze nem egy éved.
Na megnéztem egy SD sorozatrészt. Na igen ez 265 MB, ilyent nem neveznék SD minőségnek már bocsi. Ilyen filmeket betárcsázós koromban töltöttem le.
Felbontas.........: 720x404
Adatsebesseg..: 679 Kbps
Azért egy jó minőségi tabon egy ilyen felbontású film nem egészen részlet gazdag.
Azért remélem nincs harag? -
Beni2360
félisten
Nem értem mi köze egy boltnak ahhoz, hogy a paypal kifizeti neked a vissza szállítási költséget vagy sem. Ha nem 3 napon belül jelzed, hogy rossz a cucc akkor bizony a vevőnek kell állni a szállítási költséget. Vagy ami a szerződésben foglaltak vannak amit elfogadtál. De a te dolgod, hogy honnan mit vásárolsz.
-
Beni2360
félisten
Igen nem kezeli az NTFS és vannak exfat ami nagyobbat is kezel.
A paypal 30 dolcsig a vissza szállítási díjat írja ott. Amit előtte le kell velük beszélni.
A termék ára az más tészta. Azt az áruház utalja vissza de ha nem akarja akkor a paypal ha neked ad igazat vissza utalja és majd a befolyó fizetésekből levonja az áruháztól.
De van erre egy paypal topik. -
Beni2360
félisten
válasz
Hardver Arc #77635 üzenetére
Letesztelted a kártyát mielőtt ráírtál? h2testw
Kicsit hosszadalmas de teleírja és vissza olvassa és megkapod, hogy esetleg fake az SD kártya.
--------------------------------
tecsu - ha fat32-re van formázva nem is lehet 1 GB-nál nagyobb fájlokat rá másolni. -
Beni2360
félisten
Köszi addig én is eljutottam lejjebb linkeltem is a másik topikban. Van 40-58 $-ig, A drágább már kerettel együtt van és nem kell ragasztgatnom. De itt a sarc már kérdéses. Gondolom a keretes verzióba csak a másikból kell ez elektronikát átpakolnom.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Sziasztok egy kis baleset történt itt már leírtam meg a 164-ben de ez a topik jobban pörög hátha tudtok segíteni.
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Köszi de csak a gyári visszaállítással jött rendbe.
De van egy másik gondom. nem tudom kitenni egy wifi ikont-modult sehol nem találok. Még az a ronda fekete sávot sem. Régebben a baterry doctort használtam de ez most nem működik. Az újnak 2018 meg nincs modulja. valami ötletetek volna? -
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Van egy Lenovo p8 tabletem és pár hete szinte alig tudok a play áruházból telepíteni rá akármit.
letölti 100 %-ig és nem telepíti.A frissítés sem nagyon akar menni. valaki esetleg tudna segíteni? -
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Vettem egy Lenovo P8 (TAB3 8 Plus) Tabletot, Android 6.0 Snapdragon 625 és kérdezném, hogy miért utasítja el a, hogy nem kompatibilis az OTP samart appal?
Tudok valamit ez ellen tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest