- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Genesistibi #92294 üzenetére
Ha nem kell FHD Netflix, akkor az iPlay 50 Pro a legjobb bang for the buck.
Itthonról most talán a Lenovo M10 3rd gen., ha van még akciós. Honor Pad X8, Realme Pad, Redmi Pad. -
Dr.NX
Topikgazda
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
magellan2600 #92171 üzenetére
Akkor nem kérdés, hogy a 128-as a jobb vétel.
Még akkor is, ha valakinek éppen pont nincs rá szüksége, később még jól jöhet.
Meg lehet nézni, hogy más gyártóknál mennyi az eggyel nagyobb tárhely felára (Samsung, Apple, stb.). -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
beach head #92166 üzenetére
Nem kell tippelgetni, elég megnézni a linket:
Qualcomm Snapdragon SDM680 -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
magellan2600 #92164 üzenetére
Ajánlott vétel 70k-ért.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
racskobalazs #92156 üzenetére
Nem igazán értem, hogy miért kérdezed meg, amikor pont most vettél te is egy S6 Lite-ot.
-
Dr.NX
Topikgazda
Kicsit elkéstél, pont múlt pénteken volt akciós emagnál.
https://prohardver.hu/tema/android-os_tablet-ek/hsz_92075-92075.html
Ettől persze még lehet majd másnál is később. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Dreadloord #92151 üzenetére
Kell egy 7 évesnek akkora tablet?
Ezt nézzétek meg:
Alldocube iPlay 50 Mini Pro Helio G99 8GB RAM 256 GB ROM 8.4" 1920*1200 5000 mAh Android 13 -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
e_david #92148 üzenetére
Lenovo Precision Pen 2 kell hozzá.
Ilyet keress, csak olcsóbban.
https://www.alza.hu/lenovo-precision-pen-2-2023-d7457748.htm -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
racskobalazs #92124 üzenetére
Ja, amikor linkeltem még volt.
165-öt csak az áthúzott ár, amúgy 130k körül szokott menni újonnan. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
racskobalazs #92122 üzenetére
Ipad 9 is jó, de ahhoz külön kell venned tollat.
Ma pont akciós az S6 Lite:
https://www.notebook.hu/samsung-tablet-galaxy-tab-s6-lite-10-4-lte-64gb-gray-325660
100k -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Remiel #92118 üzenetére
Nézd meg jobban azokat az értékeléseket.
Kamuprofilok.
https://www.aliexpress.com/store/feedback-score/1103053518.html?spm=a2g0o.detail.1000061.5.594e6494KWg0nV
Jellemzően augusztus -szeptemberben regisztrált "felhasználók", akik pár naponta vesznek egy-egy hasonló tabletet egy másik hasonló store-ból is.
https://feedback.aliexpress.com/display/detail.htm?ownerMemberId=zBQCR9VIdYaSKt4CUSrmrA==&memberType=buyer
Hihető. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
MaddeNNNN #92096 üzenetére
Hupsz, valóban.
Ez a Wifi-only 4/64:
https://tablet-pc.arukereso.hu/lenovo/tab-m10-3rd-gen-64gb-zaag0033gr-p845299821/# -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
F-ECT$ #92077 üzenetére
Korábban volt egy patchelt apk, azzal ment a HD, de már jó régen abbahagyták a fejlesztését.
Illetve még a MagiskHidePropsConf jut eszembe, de ahhoz root kell és a legtöbb kínai tabletnek nem igazán van nyitható bootloadere. -
Dr.NX
Topikgazda
Ez a Lenovo Tab M10 3rd gen akciós lesz az Emagnál pénteken (11.17), 50 ezer Ft.
https://tablet-pc.arukereso.hu/lenovo/tab-m10-3rd-gen-64gb-zaaf0051gr-p891264438/# -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
DaVE-1 #92065 üzenetére
Huh.
L1 és frissítés miatt a Samsungokat nézd meg, A7, A8, de ezekben jó ha 4 GB RAM van, nemhogy 8.
Még a best buy Xiaomi Pad 6-ban is csak 6 GB van.
Realme Pad megrekedt Android 11-en.
Redmi Pad is jó lehet, elvileg 2025-ig támogatott.
Lenovo is jó lehet, de ott a támogatás elég megbízhatatlan. -
Dr.NX
Topikgazda
Aki nagyon olcsón szeretne nem túl jó
tabletet, a hardverapróra most került fel egy csomó Teclast P25T 10" és P80T 8" (Alzás).
-
-
Dr.NX
Topikgazda
A Best Buy topikból:
LENOVO Tab M9 9" 32GB WiFi Szürke Tablet + tok (ZAC30045GR)52.489 Fthelyett 39.999 Ft
ÁK: 51e-től -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
smallmer #91996 üzenetére
Én a futópadon szoktam filmet és sorozatot nézni, minél nagyobbat ajánlok, nálam egy Samsung S7 FE (12,4") teljesít szolgálatot.
Nem olcsó, de miután végigpróbáltam többet is (kisebb, de fényerős Samsung és nagy, de gyenge fényerejű Teclast), azt kell mondjam, hogy ez a legjobb eddig.
Lehet hogy egy Ultra még jobb lenne, de az már rendesen el sem férne, meg az már végképp túlvan a lélektani határon árban. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
jobbacsabba #91992 üzenetére
Elég kis ósdi router az, lehet hogy egy modernebb ax-essel javulna a teljesítmény.
Bár a jelen hiba valóban elég furcsa. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
jobbacsabba #91988 üzenetére
Milyen routerről van szó?
Egyébként a rejtett SSID nem jelent pont semmilyen extra biztonságot.Hangerő minimumra a ragasztószalagot ajánlom.
Fényerő minimumra az extra dimming a menüben, meg vannak ilyesmit intéző appok.
Root nélkül nem nagyon lesz más. -
-
Dr.NX
Topikgazda
Attól függ, hogy kihasználod-e, de egyébként igen.
Egyedül RAM-ból van kevesebb.
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10922&idPhone2=11712 -
Dr.NX
Topikgazda
12" felett nem nagyon vannak kínaiak, ha olcsóbb kell, mint az S7 FE, akkor Honor Pad 8.
Akcióban szokott lenni S7 FE is jó árban, most úgyis jönnek a Black Friday-ek, Black Weekendek, Black Weekek, Black Monday-ek, stb. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
jobbacsabba #91934 üzenetére
A ghost touch sajnos valószínűleg hardveres hiba, nincsi köze a maszathoz meg koszhoz.
-
Dr.NX
Topikgazda
A tablet volt, ami bombázta a szerveredet? Mert az akkor elég aggasztó.
Főverzió biztos nem fog jönni sajnos.
Nem root kell a ROM cseréhez, hanem bootloader nyitás és custom recovery, bár ez utóbbi nélkül is meg lehet csinálni elvileg.
A roothoz is a bootloader nyitás a nehezebb, onnantól a Magisk megcsinálja. -
Dr.NX
Topikgazda
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
csibe1 #91905 üzenetére
Az Unisocos változat valóban L1-es, de a Netflix ugyanúgy SD, mert a Netflix részéről is kell certifikálás.
Ezt az USB másolást ki fogom próbálni.
Én is találtam egy hibát egyébként, nem tud a tablet három ujjnál többet érzékelni, legalábbis nem tudtam háromnál többet mérni tesztprogrammal sem. -
Dr.NX
Topikgazda
Én is kénytelen leszek ilyet venni, nem értem, hogy miért nincsenek még hozzá klasszikus átlátszó szilikon és TPU védők.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
salytmasztor #91876 üzenetére
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
ZQuavo #91844 üzenetére
Az iPad Air viszont már 300 ezer, és még mindig csak 60 Hz és 64 GB.
Nyilván nem rossz tablet, de megér ennyit, hogy hosszabb rá a támogatás?
Szerintem egyébként túl van értékelve ez a frissítés dolog.
Maga a hardver sok évig jó lesz, itt a topikban a 7-8 éves tabletek tényleg elég elavultak általában (főleg ami nem az akkori csúcskategória), de ez igaz az iPadekre is. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Beni2360 #91838 üzenetére
Köszi!
Annyi megjegyzésem van az akkuhoz, hogy nem hiszem, hogy a "minősége" lenne rossz (szökik belőle az elektron?), hanem hogy a 4000 mAh manapság egy telefonban is átlagon aluli, nem csoda, hogy egy kétszer akkora felületű kijelző pikk-pakk leszívja.
Az akadás az mondjuk tényleg bosszantó lehet, a Pro-nál nem tapasztaltam semmi ilyet én sem.
A hangszóróról meg tudtuk eddig is, hogy csak egy van és az is legalul, ez valóban negatívum. Megoldás lehet az, hogy Rotation Control Pro-val fejjel lefelé kell használni a tabletet. -
Dr.NX
Topikgazda
Alldocube iPlay 50 Mini Lite
75 USD, de ez már tényleg elég lájtos.
8", 1280*800, 4/64GB, Allwinner (8x A55 mag), 4000 mAh akksi.
Elvileg ez is Widevine L1, de szinte biztos, hogy a Netflix itt sem HD. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Beni2360 #91812 üzenetére
Ezt találtam:
https://forums.androidcentral.com/threads/can-i-disable-this-new-taskbar-in-android-13.1059965/
DeepL fordítás, mert lusta vagyok:
ha megérinti és lenyomva tartja a taskbar oldalán lévő üres helyet, akkor el kell rejtenie, majd ismét megérinti és lenyomva tartja a kezdősávon, hogy ismét megjelenjen. A kezdőképernyőn lévő alkalmazásikonok be- és kihúzásával is testre szabhatja, és ahogy valaki más is jelentette, az összes alkalmazásikon eltávolítása és a "Kezdőlap beállításai" menüpontban a "Minden alkalmazás listájának megjelenítése a feladatsávban" kikapcsolása szintén elrejtheti, kivéve a kezdőképernyőn. -
Dr.NX
Topikgazda
Egyébként nekem is úgy tűnik, hogy a Mini Pro-n nincs fólia.
A sima Minin volt.
Én is rendeltem hozzá kijelzővédőt, pénteken jött meg de még nem volt időm felrakni. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Pali79 #91735 üzenetére
Fél nappal maradtál le a tökéletes tabletről.
Így viszont marad a Samsung S6 Lite 2022.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
főtiszt #91717 üzenetére
Alldocube iPlay 50 Pro Helio G99 8GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.4" 2000x1200 6000mAh Android 12 248*157*8.4 mm 466 g - 70 ezer Ft
Xiaomi Redmi Pad MT8781 Helio G99 4/128 GB 10,61" 90 Hz 1200x2000 8000 mAh Android 12 250x158x7.1 mm 465 g - 80 ezer Ft
(A 3/32GB verzió nem ajánlott.) -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Kezdő vagyok #91711 üzenetére
Akkor kell kilépni a fiókból, ha eladod, hogy az új tulaj a saját gmail fiókjával tudja használni.
Egyébként lehetsz belépve egyszerre több eszközre is. -
Dr.NX
Topikgazda
Szerintem teljesen jó a kijelzője.
A Realme Padhez képest melegebb a fehér, és hasonló a képernyő "elhalványulása" megdöntéskor, ezt nem tudom jól elmagyarázni, azt hiszem a TFT kijelzők csinálnak ilyet, mint pl. a Samsung S7 FE is.
Mivel alapesetben nem szoktam tabletezés közben döntögetni a kijelzőt, így zavarónak sem mondanám, nagyon minimális.
A fénysűrűsége is jó, a Realme Padét hozza, az S7 FE talán világosabb valamivel, de az viszont kb. a legjobbak között van eleve. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Kezdő vagyok #91704 üzenetére
Ezt már kérdezted, sőt meg is válaszoltam:
#91187 -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cidalain #91670 üzenetére
A mostanikon is Android 13 van.
Vagy te arra gondolsz, hogy belekerül az Apple A13 Bionic? -
Dr.NX
Topikgazda
Lehet, hogy jön októberben egy Alldocube Mini Lite?
https://www.aliexpress.com/item/3256805845185843.html
Mondjuk nem tudom hova lehet ezt még szegmentálni, azért a sima is elég light és olcsó.Úgy látom, más is szeret bérgyártatni ugyanitt.
HEADWOLF FPad 3 Android 13 tablet 8.4 inch Max 8GB Ram 128GB ROM Widevine L1 Octa-core 4G LTE Phone Calling Tablet PC 5500 mAh -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
gyulaszu #91653 üzenetére
Igen, ki tudtam tenni widgetet, nem volt semmi probléma az óra widgettel sem.
Annyit vettem észre, hogy a Standard és Drawer mód között váltogatás szétcsesz mindent, szépen elrendezgetem az egyikben, utána ha átváltok és vissza, akkor kezdhetem előlről.
Esetleg próbáljátok ki ti is, hátha reseteli az anomáliákat. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
DDA40X #91638 üzenetére
Ebben sajnos nem tudok segíteni, mert hidegen hagynak a tabletek GPS képességei.Úgy tippre a Samsungokkal nem lehet nagyon mellélőni.
Az Alldocube Mini Pro 8,4" tegnap érkezett, a műholdakvételt meg tudom nézni esetleg, de hogy a házak között nem fogok szaladgálni vele, az biztos.
Nézegess teszteket, vagy majd valaki más javasol, aki járatos ebben.
De most már eskü kipróbálom a kocsiban, hogy mégis hova tesznek az emberek egy 11" tabletet, hogy utána az utat is lássák. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Öcsielvtárs #91622 üzenetére
Van ott egy ilyen:
GKB23SS10
Elvileg $10 off $100 felett.
Ez meg $8 off GKB23SS08. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Brave_86 #91615 üzenetére
Nem.
Ha rákeresel Árukeresőn a terméknévre, több külön bejegyzése van, 80-100k között.
https://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=lenovo+tab+m10+plus
Az a 180 ezres verzió valami hibás nagykerár miatt lehet.
A Samsung S6 Lite jobb lehet, a toll miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest