- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
Kowi84 #74880 üzenetére
En meg nem lattam itthon (mondjuk nem is kerestem). Masol sem lattam meg neten. Biztosan a T3-bol lattad, nem az M3-bol?
(#74878) F e Z o
Nem annyira. Es az ara sem olyan jo mostanaban. Egy Lenovo P8 jobb valasztasnak tunik jatekra kulfoldrol. Ara is jobb, erosebb is, tobb a ram is. A kijelzo ami gyengebb, fullHD-val kell beerni.(#74879) Pacino68
Biztosan nem fog. A T szeriat sose frissitette eddig a Huawei. Ettol fuggetlenul gondolom elegedett vagy, nem? -
cidalain
veterán
válasz
gyuszmó #74869 üzenetére
Akoor marad a mar emlitett.
Kovetkezo ugras a Huawei M3 10 Lite lenne, de az 75-tol indul.
Most meg be lehet venni a Lenovo tab4 10-et, ami a T3-hpz hasonlo, de a T2 pro ugye ennel is erosebb kicsit. Meg ott a fullhd kijelzo. Donteni kell mi a fontos: ero es kijelzo vagy naprakeszseg, -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
stanley00 #74861 üzenetére
azért a T2 már egy régebbi gép. A T széria a Huawei középkategóriája, nem nagyon várható rá verzióupgrade. És a T3-ra sem várható szerintem Oreo.
a T2 Pro valóban jobb hardveresen, így ha egyárban vannak, akkor az jobbnak tűnik. ha a T2 Pro drágább, akkor viszont az M3 10 Lite-tal kell összehasonlítani. ott viszont már az M3 jobb. -
cidalain
veterán
válasz
Wolfskin #74856 üzenetére
persze, okozhat ilyet nem pont rávaló android.
annyiban más ez mint a win esetében, hogy egy-egy rom egy konkrét hardverre való. a rom már tartalmazza az adott hardveregységek (kamera/ szenzorok, miegyéb) illesztőjét. így ha nem egy pontosan típusazonos rom lett rá feltéve az okozhat olyat, hogy bizonyos dolgok nem működnek megfelelően.ezért írtam hogy visszatérni a gyárilag elérhető lehető legújabb verzióhoz tulajdonképpen nem hülye ötlet. viszont ha azzal sem akarnak menni bizonyos dolgok, akkor ott más gond lesz. a gyári rom beszerzését célszerű lenne magától a samutól beszerezni, nem tudom hogy a terméktámogatás oldalukon elérhető e.
-
cidalain
veterán
válasz
Wolfskin #74854 üzenetére
olvassa, de nem tud választ, vagy tud, de sokra nem mész vele.
1. amennyiben nem HW hibáról van szó, akkor életképes dolog lecserélni a SW-t a gyárira.
de hogy ez megoldja e vagy sem, azt nem tudjuk, mert nem vagyunk jósok. igazából az sem tiszta, hogy a HW egyáltalán jó e.
2. be kell szerezni a samutól a hivatalos rom-ot, és ott nyilván lesz mellette leírás, hogy hogyan kellene ezt megcsinálni. ha más nincs akkor google: how to install original firmware to samsung ...
3. ha nem működik, a tököm foglalkozna ezzel, visszadobnám az egészet annak a fejéhez, akitől vettem, és visszakérném a pénzt.(#74853) endrep
Huawei Mediapad T3 10"
Lenovo tab4 10"(#74849) aerosmith
zsupsz, ezt nem tudtam. -
cidalain
veterán
válasz
kem001 #74837 üzenetére
Veheted az M3 8 Lite-ot, vagy a sima M3-at (8,4", Kirin soc, van 4/64 GB-os valtozata is, akcioval megcsipheto 100 korul talan az erosebb is)
A Lite-ra nem tudom hogy meddig lesz termektamogatas, eddig nem volt Lite verzio. De azert az M szeriara szokott lenni legalabb 1 verziougras, igy lehet az Oreoban remenykedni.
Samu S2 8 VE mar tavalyi modell, igy ha hosszu tavra veszed inkabb nem azt vennem. Egyebkent nem rossz az sem.
Lenovo tab4 8 Plus nem gondolnam hogy hosszutavu termektamogatast kap. (Legalabbis a tab3 8 Plus-ra nem adtak ki az Android 7-est) -
cidalain
veterán
Nekem is volt ilyen egy ezer eves laptopnal, es mukodott. Tablettel mg nem probaltam.
-
cidalain
veterán
Egyszeru. Vannak a hivatalos forgalmazok, ok a samu magyarorszagtol szerzik be a cuccost, es ket ev hazai garival aruljak. Ilyenek a muszaki szentharomsag boltjai (mediamarkt, edigital, euronics). Ezek ara mervado szerintem. Emellett lehet egy ket nevesebb infos bolt akik hivatalos magyar beszerzesu gepet arulnak, 2 ev gyari garival.
A tobbi ceg, jellemzoen az olcson arusitok, nem samu magyarorszagtol szerik be az arut, hanem kulfoldrol, olcsobbert (ugye kisebb az afa ott, nincs artisjus ado a tarhelyre, stbstb). Ok jellemzoen 1 ev bolti garit adnak, mert ugye annyi garit torveny szerint adni kell. Elofordul hogy ezek is 2 ev garit irnak, ahol 1 ev teljeskoru melle + 1 ev szoftvergarancia jar (ez kamu, a szoftvergaranciaval semmire sem mesz, nincs ertelme) -
cidalain
veterán
válasz
viktor1001 #74824 üzenetére
A 6.0 frissites meg elerheto ra, igy ezt fel tudod majd automatikusan tenni.
Azzal meg elleszel egy darabig. En most pl 4.4-es androidrol vagyok, eddig meg egyetlen olyan alkalmazassal sem talalkoztam, ami kellett volna, de mar regi lett volna neki az android verziom. -
cidalain
veterán
válasz
viktor1001 #74821 üzenetére
Jaja ugyanaz ,csak az LTE-ben jobb az egyik.
Ket verzio volt belole a standard es a premium. A standard volt az ezust, a premium az arany. Itt mindegyik a premium. Lesz hozza erintotoll is. Tenyleg nem mai csirkek mar, de ez 2 eve 130 volt, csucskategoria. Szoval boven jobb, mint egy mai 10-es 60-70 korul, annyi kulonbseggel, hogy az android olyan, amilyen. Frissebb mar nem lesz. -
cidalain
veterán
válasz
viktor1001 #74818 üzenetére
Hu, marha jo, a nevebol nem latszik semmi
linkek elfertek volna meg...
Mivel az elsonel nincs odairva hogy wifi, se semmi, igy akar az is lehet LTE-s. De az biztos, hogy mindegyik 3/64-es mert csak az aranyban volt olyan, a 2 giga ramos az ezust volt. Ha egy arban van, akkor maradjon az LTE ertelemszeruen.(#74817) tudatlanka62
Lenovo 7"-os gepet vennek a helyedben 23-26 kornyeken.
Lenovo tab3 7 Andy Lite
Lenovo tab4 7 Essential
Mindegyiknek van 16 gb hattertaras verzioja, inkabb azt vennem, hasznos lehet a nagyobb tarhely, alig tobb penzert. -
cidalain
veterán
válasz
<Adamsky> #74811 üzenetére
Nem gondolnam, hogy a Lenovo hagyott ki egy libraryt, hanem inkabb az OTP app fejleszto gondolta ugy, hogy az alapertelmezett. Kutyakotelessege lett volna ugy megcsinalni az appot, hogy ha ott van jo, ha nem, akkor feltelepul az is. Vagy mittudomen, de szerintem ez az appfejleszto sara.
-
cidalain
veterán
! ! ! update ! ! !
Frissült a témaösszefoglaló!Biztos lehetne jobb is, és biztosan van, ami kimaradt. Igyekeztem a jó ár-érték arányú megbízható gyártójú termékeket belevenni a listába. A lista nem az jelenti, hogy csak ez van, és az sem feltétlenül igaz, hogy ami nincs benne az nem ajánlott, pusztán iránymutatás. A régi lista már nagyon elavult volt, és ezáltal félrevezető.
-
cidalain
veterán
válasz
sopruk #74793 üzenetére
Ebay-en van most 3 napig -10 USD kupon. Probalgatni kell inkabb ora egesz kornyeken, mert neha nem adja be. Sinceritytrading eladotol igy behuzhato kozel felaron 10-15 dolcsi korul.
(#74790) nimfas
Inkabb ez, mint az inteles. De ebben meg rokchip van, ami szinten nem egy acelos joszag. -
cidalain
veterán
válasz
sopruk #74776 üzenetére
Huawei Mediapad T3 10"
Lenovo tab4 10"amik drágábbak, de lényegesen jobban a kinézett Alcatelhez képest.
Alcatel már egy 2-3 éves konstrukció, gyengéscske is, belső tárhely gyorsan elfogy, memória kevés, így inkább egyszerre egy dologgal tudnak majd csak dolgozni vele. bögészőlapváltás, alkalmazásváltás lassú lesz. -
cidalain
veterán
válasz
ProEvoFan #74772 üzenetére
Huawei Mediapad T3 8"
Lenovo tab4 8"(#74774) nimfas
Jazekra pont az Intel Atom miatt nem ajanlanam. Nem egy erogep. Egyebkent rendben van az ar-ertek aranyuk.
Ha 8 is jatszik, akkor Lenovo P8-ra kukkants ra. Na ez mar okes komolyabb jatekra is.
Megjegyzendo, hogy ha karacsonyi ajandeknak kellene akkor az mar oriasi lutri EU expressel! Siman benne van, hogy nem erkezik meg idoben. -
cidalain
veterán
válasz
Luki_01 #74749 üzenetére
Hat ez igy nem fog menni szvsz.
Egy tablet nem tud kulso kijelzokent mukodni kabelen, masreszt egy olcso tab nem tud kulso kijelzot normalisan meghajtani (nincs madzagos lehetoseg)A WiDi, Miracast szerintem alkalmatlan normalis vitokeleitelre. Legalabbis amikor en probaltam, akkor nem volt sose tokeletes. Oke elmegy, de nem olyan mint mondjuk hdmi-vel tovabitani.
Kerdes, hogy van e lehtoseg tabletet beallitani kijelzokent. En tabletrol csak TV-re lottem at jelet. Tablet-tablet kerdeses -
cidalain
veterán
válasz
nagysandor79 #74734 üzenetére
elvileg igen, megoldható
de ez megy régi androidon is, ha megfelelő zenelejátszót használsz, akkor az tud futni a háttérben, miközben böngészgetsz. (persze ekkor a zene helyben van mondjuk, nem tudom hogy netes rádióval, esetleg youtube lejátszási listákkal is kompatibilis e)de pontosat nem tudok mondani.
tabomon (android 4.4) eleve van split screen, így meg tudom oldani, hogy az egyiken YT megy, a másikon meg böngészek
telómon (szintén 4.4) meg offline zenézek, és a rajta lévő zenelejátszó tudja azt hogy a háttérből megy
-
cidalain
veterán
válasz
E.Kaufmann #74731 üzenetére
mini laptop celeronnal, az azért elég döcögős lesz win-nel szerintem. 2GB ram + EMMC tárhelyes van olcsón.
csak böngészésre, videóra életképesebb egy korrekt androidos tab. azért írom hogy korrekt, mert olcsóbban csak 1 GB ramos van, az meg ugyanolyan lesz, mint egy alap wines olcsó netbook. -
cidalain
veterán
válasz
E.Kaufmann #74729 üzenetére
Huawei Mediapad T3 10"
Lenovo tab4 10" -
cidalain
veterán
válasz
aerosmith #74686 üzenetére
nyilván ennyiért nem kapsz jobb SIM kártyás gépet.
50-ig fel kénne menni ha 2 GB ramot szeretél, de az csak 8" lenne, mondjuk cserébe még LTE.
Huawei Mediapad T3 8 LTE
Lenovo tab4 8 LTE(#74688) Sspot
[link]
ha 2 GB-osat szeretnél, ami a játék, meg a pörgős használat miatt előnyösebb lenne, ahhoz 40-45 körülre kellene emleni a limitet. -
cidalain
veterán
válasz
Csaby25 #74669 üzenetére
20-30 kozott majdnem mind egyforma hardverileg.
A Lenovo tab3 7 Essential (Andy Lite ZA0R0089BG) tipusnak azonban van 16 GB-os verzioja, ami hasznos lehet ha tobb jatekkal jatszik egyszerre. Igy ezt javasolom. Ezt nem forgalmazzak sok helyen, 25 korul ertelmes boltbol is meg lehet venni, koztuk az Edigitalban is. Holnap raneznek a Black Fiday alatt hatha olcsobb lesz par forinttal. -
cidalain
veterán
válasz
ragabor #74664 üzenetére
ha karácsonyra kell, akkor a kínai rendelés már lutri szerintem
(#74662) DANDE22
a drágában jobb, nagyobb felbontású kijelző van, erősebb a soc, több a ram. van annyival jobb, mint amennyivel drágább. kérdés mire akarod használni? facebookozni mindegyik ugyanolyan jó(#74661) aerosmith
hát nem könnyíted meg az ember dolgát. ebbe a keretbe a minimálisan ajánlható két 10-es is neccesen fér bele. BF alatt esetleg kifoghatsz akciót ami 50-ig leviszi, de nálunk a tapasztalatok alapján a BF csak vevőcsalogató, érdemi akció nem nagyon van mögötte. (ha valami meg negyon akciós, abból meg nincs készlet)
Ezeket nézd meg
Huawei Mediapad T3 10 LTE
Lenovo tab4 10 LTE
olcsóbban ugyanezek 8"-os verziói jöhetnek még szóba -
cidalain
veterán
válasz
zsolesz777 #74651 üzenetére
Lenovo tab3 8" szerintem az egy jo valasztas lenne. Nem tul regi gep, ujnkoraban is csak 40k volt, hasznaltan 1 evesen 30 alatt lehet kicsivel. 2 ev gari volt ra, igy meg garis peldanyt is sikerulhet kifogni.
-
cidalain
veterán
Ha 60 korul megkapni, akkor az mar jo.
Ez egy 3 eve megjelent modell mar, szoval ugy kell nezni, hogy ami kijott ra droid (asszem 6 van ra legfrissebb), annal nem lesz ujabb.(#74644) nagysandor79
Van valami szabaly, hogy unioban vett cuccokat is tudni kell gariztatni itthon. De ilyenkor csak a torveny szerinti alap garanciaidot veszik alapul, ami 1 ev. Ez alalanos, ettol egyek cegek elterhetnek -
cidalain
veterán
soha semminek nem szabad hinni. minden webshop ászf-jében kisbetűkkel ott van hogy minden tájékoztató jellegű, elírásokért felelősséget nem vállalnak, stbstb.
Huawei oldalán jelenleg 1 db M3-as 10" készülék van, az M3 10 Lite, és abban Snapdragon soc van. Ha valaminek hinni lehet, az leginkább a gyártó oldala. -
cidalain
veterán
válasz
qpakcovboy #74627 üzenetére
passz, ez a beépített akku cucc, ami gyárilag volt a telómban.
beállítások->rendszer->akkumulátor(#74628) Karmapolice
Melyik samu pontosan? SM-T???
Az ár alapján az csak 8"-osnak tűnik, szemben az Asus 10-esével.(#74629) nagysandor79
Igen 100 font (kb 35000 Ft) jó ár a Mediapad T3 10-ért. -
cidalain
veterán
válasz
qpakcovboy #74625 üzenetére
értem. akkor az akkuhaszálatnál meg tudod nézni, hogy mely szoftverek mennyit fogyasztanak. nyilván ezt jól kell tudni értelmezni, hisz ha egész nap nyomod a hearthstone-t mondjuk, és másnap reggel nézed a szoftverek fogyasztását, akkor a játék még mindig előkelő helyen van a listában, holott nem az az éjszakai bűnös. az én telómnál például alkalmazásonként mutatja hogy melyik időszakban volt aktív, és lehetne látni ha éjszaka húzza a csíkot, így tudni lehet hogy milyen programot kell közelebbről megvizsgálni.
-
cidalain
veterán
válasz
qpakcovboy #74623 üzenetére
Az a baj, hogy valami fogyaszt, vagy az, hogy ennyit?
Ha ejjel megy a wifi, akkor ott a programok is dolgozhatnak rajta, frissites anyamkinja minden.
Vagy mindent atnezel, es beallitgatod, vagy ejszakara kikapcsolod a gepet.
Az alkalmazasfigyelo nem ajanlott, plusz 1 program, ami nonstop megy, es szivja az akkut
Mondjuk segitene, ha az alkalmazasok, es a hardwer akkufogyasztas infojat feltoltened ide, mert egyebkent tavmegerzessel nehez pontosat mondani -
cidalain
veterán
igen, karácsonyi ajándékot már nem biztos hogy rendelnék vele.
tulajdonképpen kínából már csak gyorspostával (EMS) lehet biztosra menni szerintem, esetleg 25 napos futárral (DHL), viszont ezeknek megkérik az árát rendesen.
hozzá kell tenni, hogy a sima küldeményeket a magyar posta szállítja ki, és ugye az sincs a helyzet magaslatán, és a karácsony közeledtével az is csak egyre rosszabb lesz. -
cidalain
veterán
vegyes a kép. GB topicban van aki november elején rendelte és már megkapta. én október végén rendeltem így legutóbb, és még angliában sincs. mondhatjuk hogy 2 héttől 5-6 hétig bármi lehet. talán a kisebb csomagok mintha gyorsabbak lennének (telefon, tablet, tvbox méret), a nagyobbak meg nem, de ez csak feltételezés.
-
cidalain
veterán
válasz
Gordon32 #74598 üzenetére
Gearbesten bizonyos termekeknel elerheto a Priority line/ EU Express posta. Ok valamennyit fizetni kell erte, ez a vevo resze, par dollar csak.
Ekkor az GB a csomagodat elviszi angliaba, o intezi az EU-ba behozatalt, majd ezutan az angol DPD-vel tovabbkuldi neked. A te neved csak angliaban kerul ra, igy ninvs problema, semmi egyeb koltseg nem varhato. -
cidalain
veterán
válasz
Laci.M #74596 üzenetére
Inkább legyen minőségibb mint gagyi
Ez kizarja a kinaiakat
Marad a hazai beszerzes:
Huawei Mediapad T3 10. De ez tobb mint a kereted, es annyira csucs, sima kozepkategoria.Ha a 8-as kompromisszum jo, akkor Lenovo P8 Gearbestrol 120 dollar, + okositott posta. Eros is, minoseg is, es megis olcso
-
cidalain
veterán
válasz
tomy0628 #74588 üzenetére
(#74586) Al Capone
En is ezt tudnam javasolni itthonrol, mint a kollega.
Nem sokkal dragabb, cserebe 2 ev garancia. A gep erosebb, ugyanakkor kisebb a felbontas. Emiatt gyorsabbnak is fog hatni. A grafikus mag is jobb. Ne tevesszen meg a 3 GB ram, azert a kinaiak szoftveroptimalizacioja a hopdba sincs mondjuk a Huaweihez kepest, nem lenne elonye a Teclast/Onda 4 gigajanak. A szoftverkovetes fogalom ismeretlen a teclast/onda eseteben, meg is ismert bugok javitasa sem tortenik meg adott esetben. Kesobbi frissebb android meg csak alom. Mig a Huawei eseten Android 8 is eselyes. -
cidalain
veterán
válasz
nagysandor79 #74584 üzenetére
Huawei Mediapad T3 10
Lenovo tab4 10(#74585) BBéci
Igen, hosszabb ideig uresen allo akku tud hasonlot produkalni.
Meg nincs veszve minden, de meg kell dolgozni a sikerert. meg kell probalni bebikazni az akkut. Sajnos szet kell bontani a tabot, es ki kell szeni az akkut. Ha csatlakozosan erintkezik, elegendo csak azt lehuzni. Olyan szintre kell eljutni, hogy a toltoaramkor sem lehet rajta. Ekkor elvileg 2 max 3 vezeteked lesz, piros fekete biztosan, a piros a plusz, a masik a negativ. Erre kellene direktbe rakuldeni valami toltot, par szaz miliamper mar elegendo, viszont ne is legyen tul nagy 0.5 A-nal lehetoleg legyen kisebb. Igy tolteni direktbe az akkut kis ideig 10 perc, negyed ora max. Ezutan visszakotni, es ha veszi a toltest akkor jo, es feltolteni teljesen a normalis modon a tab sajat toltoaramkorevel.
Figyelni kell, mert nem veszelytelen a mutatvany. + - drotokra kiemelten ugyelni, tul sokaig nem tolteni, mert begyulladhat/robbanhat. Folyamatos felugyelet, ha az akku melegszik azonnal levenni a fix taprol. A muvelet lenyege nem a feltoltes, hanem csak eppen valamenyit rakni bele. Mondjuk 0-rol 5%-ra feltolni. -
cidalain
veterán
bazz, azt nem is figyeltem hogy out of stock.
szerintem nem gond a kapacitásbéli különbség, laptopnál is simán van olyan hogy 6 cellás, és 9 cellás ugyanahhoz a géphez, gond nélkül megy. bár hogy a kínai tab teleptöltöttség mérője hogy fog működni, azt nem tudom. az még a gyári akkujával sem bír normálisat mutatni -
cidalain
veterán
válasz
superg #74578 üzenetére
Az atom 8300 (8350) szériára gondolom hogy gyenge.
ok el lehet vele dolgozni, de pl már játékra nem nagyon alkalmas, a grafikus vezérlő nem erős.
ilyen szempontból egy 8 magos Mediatek (Helio), vagy egy Snapdragon teljesen más dimenzió.(#74579) Al Capone
Hát, ha választani kellene ebből a kettőből, akkor inkább a T10.
de mire akarnád használni? Ezzel a felbontással játékra lehet hogy nem a legtökéletesebb.
Kell a 10" mindenképpen, és a fullHD-nál is jobb felbontás? -
cidalain
veterán
válasz
superg #74575 üzenetére
a P8 kapható (volt ?) itthoni piacon is Lenovo Tab3 8 Plus néven.
írtam is hogy a példám is elég kényszerített volt, nem lehet fekete-fehér módon erre tekinteni.
van itthon Chuwi tabom, arra amire vettem jó, de nem biztos hogy vennék másikat, mert az Intel Atom nagyon gyenge. meg az a borszasztó gyenge anyagminőség, hullámos plexikijelzőelőlap, sorjás űanyagszélek, rohadt büdös műanyag... -
cidalain
veterán
válasz
superg #74572 üzenetére
általánosságban írtam, nem a te konkrét esetedet. az meg mindegy, hogy 2 év múlva elavulás miatt dobod ki, vagy azért mert elromlott.
esetedben az 1 év 2 hónap bosszantó, mert a kínai gari csak 1 éves, míg ha itthonról vettél volna valamit, akkor általában 2 év garival vetted volna. azért a kínai rendelésben benne van ez a rizikó. vegyük példaként az imént általam említett Lenovo P8-at. most 35k-ból a kezedben lehet kintről 1 év garival. itthon hasonló teljesítményhez minimum 75k-t kell kifizetni 2 év garival (Huawei M3 8 Lite mondjuk). ha 2 év alatt nem döglik be a Lenovo akkor nyersz 40k-t. ha 1-2 év alatt bedöglik, akkor veszel még egyet, és még mindig 5k-val jobban állsz, mintha itthon veszed a Huaweit. okés, elismerem, hogy azért kicsit kisarkított ez így...ha meg a folyamatos megújulásra játszik az ember, akkor meg mindig a garancia lejárta előtt kell eladni a régit, mert szerencsétlen meghibásodás mindig lehet, gariidő lejárta után két nappal is. nem csak kínai cuccok esetében.
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
sanyi0627 #74562 üzenetére
Nem remlett. Talan nem is vettem komolyan, ezert nem maradt meg.
(#74563) Dr.NX
Az az altalanos kuponokra van asszem. A fix darabszamosak globalis darabszamok.
Nem az a lenyeg hogy hany szazalekos a learazas, hanem, hogy megeri e scriptelni.
En is vettem mar 5 dolcsis akarmit 99 centert, fu de nagy akcio 80%, de nyilvan ebben nincs nagy zseton. En orultem, annyi fix. -
cidalain
veterán
Háhá. Ha nincs minimum 200-as darabszam, akkor emberkent eselytelen megvenni.
100 darabszam alatt, meg az 1 dollaros szutykokat is levadasszak az oroszok robotokkal, plane az ilyen nagy erteku cuccoknal eselytelen.
B verzio, hogy az ilyenek eleve kamu akciok a GB reszerol.
Szoval az annyiert tulajdonkeppen annyira volt elerheto, mint amennyire sima ugy a telitalatos egy darab lottoszelvenybol. -
cidalain
veterán
válasz
sanyi0627 #74552 üzenetére
Soha nem volt 70 usd ez a tablet.
A legolcsobban kuponal 102 usd volt tegnap.
Pontokkal sem levinni az arat 70-re, nem tudom mit neztel...(#74554) szucstom
Kinek akarsz irni? Lenovonak? Sok sikert
Telcomnak? Az se nyero, mert nem fogja engedni. Foleg ha reszletet kell fizetni ra, igy a tulajdonjog ne a tied.
De miert ilyet vettel, ha mar most tudod hogy keves lesz? -
-
cidalain
veterán
válasz
horvathpeter #74504 üzenetére
Juj, az osszefoglalo mar nagyon regi.
Az adott tab is mar vagy 2 eves. Mar nem ajanlom az 1 gb ram miatt.
Ha feljebb tudsz menni arban kicsit akkor
Lenovo tab4 8"
Huawei Mediapad T3 8"
Ajanlottak. 40-45 korul vannak de csak 8-asok. Van 10-esben is mindketto, kicsit dragabban. Erdemes ezek kozul valasztanod, az Alcatellel csak nyuglodni fogsz.
Akar meg a 8-ost is bevallalhatod, ha az ar donto tenyezo, mert inkabb legyen kisebb a kep, es gyorsabb a rendszer, mint forditva. -
cidalain
veterán
válasz
::djuice:: #74500 üzenetére
Belepo szint semmi extra.
Azonban van olcsobb ugyanilyen hardverrel:
Lenovo tab3 7 Essential (Andy Lite) 23 korul 8 giga hattertarral, vagy 16-tal 25-ert.Netezni lehet rajtuk, egy fulon rendben van.
Tobb ful eseten fulvaltaskor oldal ujratoltes lesz.
Alkalmazasvaltaskor szinten ujratoltes lesz. Mondjuk egy facebook app elindulasa, ha nincs a memoriaban akkor 20 masodperc kb. Viszont ha betoltott amit epp hasznalsz, akkor nagy gond nincs, el lehet pottyogni vele. Ha csak ennyi van ra, ezt a kompromisszumot vallalni kell.2 gb ramos keszulekek 40000 forinttol kezdodnek, ami erezhetobben jobb felhasznaloi elmenyt ad.
-
cidalain
veterán
válasz
ChaosHearth #74492 üzenetére
Ennek oromere utananeztem.
A huawei nem irja a weboldalan. A gsmarena sem. Innentol viszont semmi garancia nincs. Van olyan webshop amelyik nanot ir, van aki semmit. Van olyan online teszt amelyik microt ir, van amelyik nanot.Szoval meg kell nezni szemelyesen, az a legjobb.
Mondjuk a hasznalat szempontjabol mindegy is. Ma mar az osszes meret kitorheto a kartyabol. Ha megsem, a szolgaltato ingyen csereli a kartyat. -
cidalain
veterán
válasz
szandra1988 #74486 üzenetére
igen, rendelheted Priority Line/EU Express postával.
az eddigi tapasztalatok alapján nem rakódik rá plusz költség (bár garanciát erre senki sem vállal) -
cidalain
veterán
Persze talalgatunk.
De ennek normal esetben ugy kellene menni, hogy wifi bekapcsol, listabol sajat halozat kivalaszt, jelszo bepotyog, es megy. Nem kellene hozza atomfizikus diploma.
Ha nem igy megy, akkor ott valami nem ok, es kepkuldestol fuggetlenul gyanithato ez. Eppen ezert jo otlet visszavinni, mert ha hardver error, ha user error, akkor az ott ki fog derulni. -
cidalain
veterán
Hulyeseg. Ha az be is van kapcsolva a wifi routerben, attol meg latni kellene a halozatokat, csak nem tudsz hozza csatlakozni, amig fel nem veszed a tablet mac cimet a routerbe.
Neked eleve semmi halozat nem latszik a listaban, sot, a beallitasoknal ugy tunik, hogy nincs is normalisan bekapcsolodva a tabletben a wifi.
Tehat ez tablet gond, nem a router vagy fuggetlen halozati eszkoz beallitasi hiba. -
cidalain
veterán
válasz
Kukkéro #74456 üzenetére
Vamkezeles az, amikor egy import arurol megmondjak hogy kell e ra valamit fizetni vagy sem. Vamkezelesi eljaras kereteben allapitjak meg az afa, es a vam fizetesi kotelezettseget is. Es amennyiben barmelyiket is kell fizetni, akkor ki kell fizetni a vamkezelesi koltseget is, ami magyar postanal 3000 forint, futarcegnel 6000 forint koruli osszeg. Tehat, mivel afat kell fizetned, ezert kezelesi koltseg is lesz.
Az iPlay 10 tablet 30 kornyeken is jo vetel. Itthon 50-60 korul van 10" tablet 2 giga rammal, de az meg csak nem is fullhd.
-
-
cidalain
veterán
válasz
ChaosHearth #74450 üzenetére
Nem a bolt megbizhatosagaval van a baj.
Hanem hogy samu magyarorszagon keresztul hoztak e az orszagba, es igy 2 ev teljeskoru samu szervizgarancia jar e hozza, vagy szurkeimportos, es ugy csak 1 ev bolti gari van ra. Akinek meger ennyi osszegnel 20-30 sporolast, az azt vesz, es onnan ahonnan akar.
Itt a topicban csak normalis magyar garancias tabokat ajanlunk, kiveve ha jelzik, hogy kulfoldi boltok, beszerzesek is szoba johetnek, esetleg ketesen ervenyesitheto garis cucok.
Az SM-T813 pcland az elso ertelmes garit ado ceg 137500
Az SM-819 legolcsobb 2 eves garival Emag 145300 (de utolso darab, raadasul ugye az emag kulfoldi ceg, sok embernek ez mar nem ok) -
cidalain
veterán
válasz
ChaosHearth #74444 üzenetére
Mert az S2-bol csak a 8"-os jon ki belole ertelmes boltol, normalis 2 ev gyari garival. O meg 10-eset akarna venni
(#74448) Dr.NX
A 2500 mar 3000, volt valami aremelkedes. -
cidalain
veterán
válasz
Sgt. Chris #74442 üzenetére
Jol felterkepezted a lehetosegeidet, valoban ez a ketto ertelkes valasztasod van.
Kb egyforma a ket tab, barmelyik veheto.(#74438) AliHonda911
Huawei mediapad M3 10 Lite
Lenovo tab4 Plus 10 -
cidalain
veterán
Jahogy ugy.
Igen a Huawei egyertelmuen jobb fogasu, kiallasu tablet.
De a Lenovo sem rossz. Hozzavetoleg pont annyival olcsobb a Lenovo az adott Huaweihez kepest, hogy megeri elgondolkodni. Kicsit olcsobb, kicsit gyengebb, kicsit kevesbe ergonomikus.(#74420) tomy0628
Oreo jo kerdes. Az M szeria mindig is kapott verzioupgradet, de eddig nek volt a szerian belul Lite jelzes. Szoval hogy mi lesz a Lite-oknal az passz. Hivatalos inforol meg nem tudok, de eszerint az oldal szerint lesz. Ne kerdezd mennyire megbizhato. -
cidalain
veterán
Nincs tab4-hez billentyu. Igazabol semmilyen tabhoz nincs gyari bill mostanaban.
Csak altalanos BT vagy madzagos bill-t tudsz venni. Ez a logitech okes amit linkeltem, eleg jo tapasztalatok vannak rola. Olcsobban is biztos van jo.
Anyamnak 3000 forintos madzagos van, az is jo, mert megy. Nekem 15 dollaros BT kinai, az is jo.
A Logitechen van tablet tarto vajat, nem tudom figyelted e, mar majdnem dokkolo.
Lehet ugy jarsz a legjobban, ha rakaresel az arukereson arra, hogy Bluetooth Tablet Billentyuzet, aztan valogatsz. Jobbat nem tudok sajna.(#74417) tomy0628
Az. Nyugodtan vehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest