- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Urak linkeket
55k valahogy irreálisan jó, mikor a sz@ros 10" myaudio 70 ilyen hw-rel.
szerk: kovacspityu2: Valami élménybeszámoló esetleg?
-
Chaser
legenda
válasz
kertsa #29600 üzenetére
Ha jó minőségű kijelzőt akarsz akkor IPS/MVA a penles gép jöhet csak szóba. 50k-tól felfele. Ha az se árt hogy gotrs, akkor dual-core kell, 1GB ram. Ezek kb 66k-tól indulnak. Én nem találtam olyat, amiért annyi pénzt adnék amit elkérnek érte. . Ha nem sürgős érdemes megvárni a prestigio 10.1 ultimate gépet, abban 3G modem is van, 2 év garancia. Ez 80k-s áron hirdeti magát, de ha klappol vele minden akkor megéri. Ha csak a méret számít és az ár, legolcsóbban 35k körül már van 10" myaudio. Olyan amilyen, de legalább olcsó.
-
Chaser
legenda
válasz
Crytek #29594 üzenetére
Persze hogy megéri nekik, aláírsz 2 év hűséget
spiritex: Részemről tapasztaltam, hogy van kínaiban is korrekt. Mondjuk én nem is hackeltem rajta semmit, minden működött ahogy kell, akkor minek bántsam. Aki meg olyat vesz amivel köztudottan vannak problémák az meg ne csodálkozzon. Személy szerint se iphonetól se ipadtól nem estem hanyatt. Asus kijelzője sokkal szebb ha már felső kategória. Iphone meg..van a családban egy 4-es, na ennek a kijelzőjétől se estem hasra, se a sebességétől. 120-130k-ért azért valamivel többet várnék el. De ugye kinek mi, akinek az kell vegye nyugodtan. Kínai tabot is csak azért nem veszek mert beleuntam a sunyi webshopokba, lesz itthonról pro duo 37k-ért.
-
Chaser
legenda
válasz
faresz5 #29418 üzenetére
Mutassam a PP mailt és a lefényképezett csomagokat?
1ébként még rendelés előtt se törték magukat válaszadással, bayen kerestem meg a csókát, ott válaszolt. 3 gépből 1 megérkezett ami teljes árú volt, másik kettő -10%-os nem. És érdekes mód refund kb a 43. napon kérés nélkül
/így becoptam egy ezrest átváltás miatt de ott rohadjon meg/ Ha csak ezer ember felé eljátszották ezt az 50M huf, worldwide szinten nem lehetetlen, lehet sokkal többen becopták. Persze sokak megkapták a rendelést vagy részlegest kaptak mint én, hogy mire rájönnék a trükkre már mind1 legyen. Kérés nélkül ki az az elmebeteg aki visszaad 50k-t ha feladta a csomagokat? Hát bizony, senki. Soha többet Kínából tab, szerencsére már meg se éri rizikózni 1-2 kivételes esettől eltekintve.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #29395 üzenetére
Akkor még egyszer. Nem fordultam a PP-hoz. Maguktól visszaküldték a pénzt kérés nélkül. A lefényképezett csomagok kamuk. csak tőlem 50k-t használtak 1.5 hónapig. Ezt szorozd be 100-zal, vagy ezerrel, vagy még többel. Így kell forgótőkét csinálni.
Te visszaadnál szó nélkül 50k-t úgy, hogy még csak nem is kérte senki?...
És még egyszer mondom, az egyik a 3-ból megjött 12-én, érdekes mód az a teljes áron vett volt. A -10%-osakat meg b@szták elküldeni a kötsögök. -
Chaser
legenda
válasz
b0bcat #29388 üzenetére
Ha webshopból rendeltél szopacs. Akkor szerviz v hozzájuk kell eljuttatnod, de saját ktsg-en. Többek között ezért se preferálom a webshopos dolgokat. Max ha helyben levő bolt hogy ki tudjam használni a 8 napos elálllást ha gebaszos a cucc.
Kis közérdekű. Alany:
buyincons.comEddig is futottam bele sunyi webshopba, de ez rátett mindre
Hiába tűnt megbjzhatónak meg hiába ajánlják sokan. Ennyi történt:
Nov 19-én 3 gépet rendeltem, 1 megjött dec 12-én. Másik kettőt illetően kerestem őket múlt héten, válasz nem jött. Tracking volt, de csak annyit tartalmazott hogy 26-án célországba elküldve. Viszont le volt fényképezve címzéssel mindegyik csomag. 45 nap lassan letelik, válasz se jön, ebből PayPal lesz. Gondoltam a mai napot megvárom, nem tudom munkanap van-e, ha nem jönnek a gépek írok a PP-nek. Erre előbb jön 2 mail PP-tól, hogy önként és dalolva visszaadták a két gép árát. Jobban megnézve ez a két gép Xmas akciós volt, 10% kedvezmény. Tehát csak arra ment ki a játék hogy egy zsák lóvét beszedjenek amit használhatnak 1.5 hónapig. Ilyen sunyi majmokat még nem láttam. Nem veszek többet Kínából tabot -
-
Chaser
legenda
válasz
f4lcon #29342 üzenetére
Hirtelen nem tudnék olyan tabit mondani amiben nincs giroszkóp. Gravi szenzor néven is ismerheted. Ha az nem lenne benne a tabikban nem fordulna el a kép ha fordítasz a gépen.
szerk: tjb007: Persze sok minden tud üzemidőt befolyásolni. De 3000-es akku 1280-as IPS panellal nem jó omen, Ott jobban kell dolgozni a vga részlegnek is mint pl 1024-es panelnél. Nem igazán értem, mért ilyen kis akkut raktak bele. Flamenél is többen mondták milyen szép üzemidőre képes, abban ha jól rémlik 5000-es akku van. Hw-ük kb ugyanaz. De majd meglátjuk.
-
Chaser
legenda
válasz
radamsky #29327 üzenetére
GPS, 3G, innentől már drága
Ha 10" még drágább. Ha IPS még drágább, ha nem IPS nem is érdemes tabit venni. Kínából ilyet sztem ne, max 7". Ilyen tudással talán 40-50k körül meglehet. De mivel nem sok mindenkinek van itt ilyen segítség nem nagyon lesz ha elakadsz valamivel.
-
Chaser
legenda
Az viszont biztos, hogy későbbiekben egy 10-es kell nekem, ha valaki tud prestigio ultimate 10.1 fellelő helyet vmelyik multiban, dobjon már egy pm-et
-
Chaser
legenda
Láttam ma pár tabit, hát nem voltam elragadtatva
Valami 10" samut néztem jobban, kijelző terén jobbra számítottam. Ellenben asus az nagyon szép volt. Prestigiot sajnos sehol se találtam.
szerk: megema: Ezt kb hozza az itthon hamarosan kapható 70dci 35k-ért. Mindenben stimmel ami neked kell, 1280 IPS mint a flame, dualcore, giga ram, azt nem tudom hirtelen hogy BT van-e benne.
Temetőőr: Ne tartsd magadban
-
Chaser
legenda
válasz
tjb007 #29236 üzenetére
Én is azt mondtam, hogy az csak irányadó. És persze nem direktbe gondoltam tabira másolni, hanem olvasón keresztül, úgy gondoltam ez utóbbi evidens. Nézegettem már usb3 readereket is, de úgy látom írási sebességben nem lépik túl a microsd-k az usb2-t se, hiába tud némelyik 90MBps olvasást.
Prof01: Ennél a kategóriánál azért ne várj ipad érintőfelületet. Iphonet próbáltam napokban, 4-est, hát nem estem hanyatt se a kijelző minőségétől se a képek váltogatásától, crystal gyorsabb volt
Felülete az pontosabb...amekkora felárért adják az apple cuccokat az a minimum ami elvárható. Mjad ha 5 év garral adnak apple cuccokat talán veszek is, addig engem nem győz meg a csutka alma az biztos.
-
Chaser
legenda
válasz
Prof01 #29228 üzenetére
Persze hogy nagyobb, de ha nem értettem félre használhatóságról kérdeztek. ott meg nem akkora a különbség mint amit a számok indokolnának. Sőt, néha még 1024 böngészdében jobb is, 1280" 7"-on néha elég kicsi érintő felületeket tud produkálni. Filmeknél mondjuk előnyösebb a nagyobb.
-
Chaser
legenda
válasz
Ninja-Metal #29225 üzenetére
Nincs akkora különbség 1024 vs 1280 között mint 1024 vs 800 között. 1024-es teljesen használható.
-
Chaser
legenda
válasz
rayman2006 #29219 üzenetére
Mondom nézd meg személyesen. Nem tudni milyen panelt pakoltak a prestigioba. Még én se láttam. Elég új még itthon, azért nincs róla semmi. Lehet másutt is új, nem tudom.
-
Chaser
legenda
válasz
rayman2006 #29211 üzenetére
Ezt láttad is valahol? Nem találom sehol, csak a 3G verziót.
Nekem MVA volt elvileg 7"-ban, nem volt semmi szégyenkeznivalója az IPS notebookom mellett. De mindenféleképp vásárlás előtt meg kell nézni vmelyik multiban a képét.
szerk: Látom már, te is a 3G verziót linkelted. Azt lehet kapni, a 3G nélkülivel nem találkoztam még.Biqci: Utazáshoz sokkal praktikusabb egy 10" tablet az nem vitás. Üzemidőben is jobb. Meg bárhol elő lehet venni. A 15-ös gépemet elő se veszem buszon, nincs értelme mert nem férünk el
-
Chaser
legenda
válasz
razorka777 #29209 üzenetére
Pennyben, aldiban, ilyen helyeken simán lehet. Promo cucc, csak azért van hogy sokan bemenjenek.
-
Chaser
legenda
válasz
razorka777 #29205 üzenetére
Benéztem, ez valszeg 1 magos. Akkor inkább hanyagolnám, De akkor is IPS 1024-es tab 25k-ért. Mondjuk pennyben ilyesmit venni, valszeg ért hozzá az összes pénztáros kisasszony
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
Én is ezért veszek majd tabit többek közt. Vehetnék 12" subgépet, de tömege akkor is 2-3x-osa lenne egy 10" tabletnek is. Pláne ha beleszámítom a töltőt. De úgy látom 10-esre még várnom kell.
A prestigio 10.1 ultimate 3G nélküli verzióját nem forgalmazzák itthon
sehol nem találtam. 65-70k-ba meg kellene állnia ha a 3G-s 80.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
Prof01 #29169 üzenetére
Vissza kell küldeni Kínába, 5-6k. Aztán majd valamikor küldik a cserét. Rosszabb esetben visszaküldik ugyanúgy
Én 3 gépet rendeltem jó nevű oldalról nov 19-én, eddig egy érkezett meg. Másik kettő miatt meg mehetek a PP-hez megint. Már nem éri meg rendelgetni olcsóbb gépeket, mert itthon is vannak. Ilyen pro duo szintű gépeket szintén nem, mert itthon se sokkal drágábbak. 10"-osakat talán, de 40k-n már erősen elgondolkoznék, hogy rábízom a szerencsére a dolgot. Lassan-lassan de azokból is lesz itthon kínálat.
-
Chaser
legenda
válasz
CHIPman #29134 üzenetére
Papíron igen, gyakorlatban nem hinném. Egyedüli rákfenéje a droidnak sztem az, hogy elég sok hw van. Optimalizálás meg nem igazán még. sok hw, kismillió sw, nem is csodálom. Hiába van mp4 vga a rockchipben, ha a játék nem tud vele mit kezdeni mert 1, max 2 magra tervezték. Szoktam olvasgatni játék leírásokat, nem ritkán a legújabb gamek is tökéletesen mennek 1 magos telefonon, új csodákon meg el se indulnak.
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #29129 üzenetére
Igazából ez a része lényegtelen számunkra, az se mind1 melyik országrészben mozgolódik az ember. De azért egy előbb említett üzlethálózat nem kicsi és ledöbbentő, ha 80k-s tabira azt mondják csak rendelésre.
=Mentor=: Több helyen is előrendelhető. Árban fej-fej mellett fog mozogni a pro duoval.
70dci 1280, kisebb akku, 1 év gar
pro duo: 1024, nagyobb akku, 2 év gar
Többi tulajdonságuk kb ugyanaz. Innentől kezdve lehet választani kinek mi fontosabb. -
Chaser
legenda
válasz
tjb007 #29125 üzenetére
Ahan, én azt hittem ők magyarok.
z0d1AK: Tudom, hogy nem degradáltad le
Én viszont mindenféleképp megemlítem és fogom is, mert maga a gép jó és gar is több mint a versenytársaké. Ami akár jelentheti azt, hogy sokan mellette fognak dönteni pl a wayteq 70dci ellenében is, mint pl én is.
Statisztikából meg csak annak hiszek amit én hamisítokNapokban voltam juroniksben', láttam újságban 16 gigás N7-et, mondom megnézem. Illetve néztem volna, de 70k feletti táblákat az eladó szerint csak rendelésre hoznak. Ők valszeg nem tudnak az apple és samu elsőségéről. De ismerősöm se, akinek ilyen jellegű országos üzlethálója van és az olcsó vackokból zsákszámra adnak el, drágábból havonta max 1-2 db-ot.
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #29122 üzenetére
Engem, mint vevőt nem érdekel mért adnak 2 év garit, de sztem a többi vevőt sem
Lehetséges, hogy asus és samu tablet vezeti a listákat, de azok biztos nem Mo-n. A lényeg az, hogy van 2 év garos gép a nagyokon kívül is, amiknél a hozzá adott árcédulát látva én személy szerint egy pillanatig se gondolkoznék el 1 év gar mellett a megvásárlásukon. Mondhatni úgyis, hogy azoknál bőven benne van az árukban a több gar.
szerk: Wayteq tudtommal ramo-szal "szövetkezett". Nem hinném, hogy magyar gyártónak lenne kinn gyártósora, ami mennyiséget 1-2 hét alatt legyártanak valszeg annyi egész évben nem fogyna el itthon.
-
-
Chaser
legenda
válasz
Archanelion #29113 üzenetére
Kábelt adnak hozzá, billzetes tokot venni kell, sima tokot adnak.
Prof01: A 70 dci most fog jönni, az IPS 1280-as felbontás, 7". Vagy ott a prestigio pro duo 1024-es IPS, nem írnak róla problémákat. 2 év gari ami elég ritka tabletnél.
-
Chaser
legenda
válasz
Archanelion #29104 üzenetére
Ennyiért fasza 7"-ost kaphatsz. Prestigio pro duo. IPS, dual mag, 2 év gar. Bárhol megveheted ami nem 5 perce nyitott
-
Chaser
legenda
válasz
DeltaFire007 #29090 üzenetére
Rosszul volt összeszerelve valszeg. Ha tényleg ilyet produkált ne hagyd magad.
-
Chaser
legenda
válasz
r6man123 #29060 üzenetére
Hogy bestbuy lenne-e, arra azért nem fogadnék. Sztem betbuy a prestigio lesz. Ha a 3G-s 80k, nyilván 3G nélküli 65-70k lesz.
szerk: Ezzel csak az a baj, ha 40-ről leeseik 0-ra - márpedig csak idő kérdése mikor esik le- és huzamosabb ideig úgy marad akkor szépen kakukkol az akku. Én mindig 90%+ állapotban rakok el akkut, hűvös száraz helyre. Ha véletlen fél évig ráfelejtek ne legyen az hogy kampec mikor előveszem. az meg akkutól föügg, hogy 1 hónap alatt 5-10% vagy többszörösét merül le.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
sssirius #29040 üzenetére
Ott még nem járunk, hogy 10" 25k-ért dobáljanak. 35-ért már kapsz myaudiot ákciósan', de ha fontos a 10" ott van. Bowshit az egész, szóval mérlegeld a következőt:
1. 7" prestigio IPS 35-37k, 2 év gar, kb mindenben jó
2. ha mindenképp 10" kell akkor kitolni a keretet nem kicsit, de ha itthonról akarsz valami értelmeset az min. 50k
3. vehetsz from China is, ha bevállalod a rizikókat, de akkor se 25-ért 10"-ost
4. Megbízhatóság? Ki kell fogni kategória. Vannak jó szériák, de ott se szent írás hogy sokáig hibamentes lesz még 50k+ kategóriában sem. -
Chaser
legenda
Tableteken mini HDMI C típusú csati van?
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #28763 üzenetére
3 gépet rendeltem egy napon, gyakorlatilag egy időben. Egy itt volt 12-én, másik kettőről semmi. Az már kideült, hogy a kötsögök rendelés után kb 1 héttel postázták a gépeket, de még ott is volt több nap csúszás. szerencsére fenn van a csóka bayen, megpróbálok vele egyeztetni, ott mindig válaszolt, a .com-ot vlalszeg "segédek" viszik. Espeedpost-tal szoktam ránézni svéd postás cuccokra, minden látszik feladás után pár nappal.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #28722 üzenetére
A b@szott nagy akciójuk helyett inkább küldenék a fosch China meg HK post helyett svéd postával a cuccot ami lényegében alig drágább és végig nyomon követhető meg max. 3 héten belül mindi itt van, de inkább 2. Ezektől se veszek többet semmit. 50k-m lóg a levegőben a majom fejüktől, természetesen válaszra se méltatnak.
-
Chaser
legenda
válasz
Notebook2012 #28704 üzenetére
A vga órajeléről beszéltem
1ébként meg magában cpu órajel nem sokat jelent tabletnél. Nincs ott elírás, egyik 8, másik 16GB-os. Úgy látszik 2 fajta SoC-kal szerelik. De ha biztosra akarsz menni go to gyártói oldal.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #28701 üzenetére
Nem tudom pontosan milyen paneles, de nagyon frankó az biztos. MVA elvileg, de ha így néz ki akkor mind1
szerk: Notebook2012: Az RK3066 quad core vga, mali400 mp4, a másik dual core mp2. Viszont utóbbi magasabb órajelen jár. Sztem gyakorlati különbség nem sok lehet köztük. Az még odébb lesz mikor 4 magos vga-ra fejlesztenek droidban, sztem. Lehet most még jobban is jön a magasabb órajelű dual-core.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #28698 üzenetére
Crystal, 8GB, de amúgy nagyon profi. USB-ről is tölthető.
Nekem 2 tabim tűnt el tőlük, érdekes... -
Chaser
legenda
válasz
Ateess #28676 üzenetére
Azt passzolom, nekem az számít normális szervizük legyen itthon. Ha 40 lesz a dci az korrekt. Amúgy sztem a két gépben levő SoC kb egyforma. RK3066-ban mali400 mp4 van, dci-ben mp2, de magasabb órajeleken. Nekem utóbbi SoC-os tab volt, nem éreztem semmiben lassúnak. Mondjuk nem 1280-as volt.
-
Chaser
legenda
válasz
Ateess #28671 üzenetére
Ha valóban 3000-es akkuja van az tényleg nem nagy. 1280-as panel jobban fogyaszt, gyanítom a SoC-nak is jobban kell tekerni. 1024-es ainolban 3700-es van pl.
szerk: Crondore: akartam olyat venni, de lebeszéltem magam amíg nincsenek tapasztalatok. Érdekes ainolnál szinte minden új széria defektes kezdetben. Mostaniak közül talán a crystal volt kivétel.
szerk2: Asszem hamarosan én is jelentkezek PP-nél, 2 tabim eltűnt az éterben
-
Chaser
legenda
válasz
Mezcal #28622 üzenetére
Maga a 10-es méret nem parasztvakítás. De az adott myaudionál minden lesz, csak felhasználói élmény nem
A prestigio multipadot már el tudnám képzelni. Persze hátrány a nagyobb tömeg és térfogat, előny viszont a nagyobb felület. Átmenetnek 8-as is már sokkal jobb - nagyobb - mint a 7-es, de abból értelmeset - IPS, normális SoC - itthon nem láttam.
szerk: bradam: Ez az a tipikus eset, ha ajándéknak szánod: ne vedd meg. Ha magadnak: szintén ne. Sztem. Januárban biztosan lesz újra. Már csak a + 1év gari miatt is érdemes várni. De sztem ekkora méretben a 16:9 már jobb, pláne hogy HD felbontással párosul.
-
Chaser
legenda
válasz
Mezcal #28620 üzenetére
Valaki 40-ért veszi a legolcsóbb myaudiot. Kiscsaj mesélte húdejú, húdeszép. orra alá dugtam a crystalt, azóta nem sztárolja azt a "hulladékot"
Persze, 10-es, TN panellal, 1 magos SoC-kal, érintőfelülete se az igazi. Hát inkább 7" ennyiért ami mindenben jó, pl pro duo itthonról. Vagy drágábban normális 10-es.
-
Chaser
legenda
válasz
Richee11 #28279 üzenetére
Várjuk meg a nyulacskát hogy játsssza le a tabija, mert ha szaggat ott gebasz van. Kifejezetten ezt a vidit régen htpc topikban kaptam, pl ezzel szokták tesztelni az eszközöket mennyire fekszik nekik az 1080p. Majd ha megjön a többi gép megnézem hdd-ről 20 gigás/ 2.5 órás mkv-val is. De tudom ugyanígy menni fognak
-
Chaser
legenda
válasz
Richee11 #28276 üzenetére
A 7" IPS, a 8" TN! A SoC sem ugyanaz, 7-esé jobb.
buta29030: Az hogy te befürödtél drága géppel, még nem jelenti azt hogy riogatni kéne az embereket.
1. film: Ice - A mammut karácsonya Mediainfo: 1920x1080 2.6GB 21 perc játékidő / + a végén 4 perc stáblista ami nem sok vizet zavar mert feliratokat kivéve szinte ugyanaz/
2. film: Big Buck Bunny Mediainfo: 1920x1080 507MB 8 perc játék idő és 2 perc stáb lista
Mind2 gyári playerrel röccmentesen ment egy Crystalon gyári 4.1-gyel.
Utóbbit le is töltheted innen.
Mind2 film régebbi c2d pc-vel dxva tudást nélkülöző géppel szaggatott mint a disznaj. -
Chaser
legenda
válasz
Richee11 #28271 üzenetére
Hogyne lenne. A 7" pro duo kb ugyanez, árban 40k alatt van és annak IPS a kijelzője.
szerk: Sőt, abban már RK3066 soC van 4 magos mali vga-val.
buta29030: Normális tabit vegyél és az tudja az 1080p-t
A pro duo 7 és 8" verziója is tökéletes erre a célra...is. Mivel a napokban járt a kezemben 8" verziójú hw más gyártótól így saját tapasztalatból mondom. Mindezt alap sw-rel tudta. Enyém csak egy kínai tab, de out of the box mindent tud. Ha nálad a novum ezt nem tudja ott komoly sw-es gond van.
-
Chaser
legenda
válasz
-Mosquito- #28263 üzenetére
Megkérdeztem este a tab típusát, és kértem csináljon saját képeket. Reggelre a kérdések eltűntek. Bejelentettem klikkben meg külön írtam a vakerának. Úgy pofán verném az ilyen majmot hogy egy darabig nem lenne ereje stiklizni. Képes elszedni vkinek a pénzét aki karácsonyi ajándéknak venné ezt a kamu gépet
40 eladás és már 96%-os, de csak azért mert negatív helyett sokan csak semlegest adtak neki...
-
Chaser
legenda
válasz
Luissimo #28261 üzenetére
Talán mert a leendő tulaj bővíteni szeretné? Nem tudom mi abban érthetetlen, hogy másoknak kel bővítési lehetőség.
Aki regelve van vakerán, tegye már meg, hogy a tegnap linkelt csoda tabletet bejelenti a szabálytalan aukciók közt, hátha kivágják onnan azt a majmot ha többen szólunk. -
Chaser
legenda
válasz
enginev3.0 #28167 üzenetére
De meg lehet oldani ha neked az is megfelel. Modem nélküli prestigio talán 70k körül van. Többi 10"-os tabért én személy szerint nem adnék pénzt, annyit semmiképp sem amennyit elkérnek értük.
-
Chaser
legenda
válasz
enginev3.0 #28160 üzenetére
80k-ért van prestigio 10" 3G-vel, MVA panellel. Ekkora méretben 3G-vel használható tablet ez alatt itthon nincs. / Ennek is örülni kell /
-
Chaser
legenda
válasz
Mezcal #28139 üzenetére
Minden tab ledes, melyikben lenne ccfl?
Nem láttam még egymás mellett a 2 tabit, de a crystal teljesen rendben van kijelző téren is. Összerakás is elég jó, nincs az az olcsó kínai érzése. akku is jól bírja. És ami legfőképp meglepett, out of the box működik minden
Peetta14: A 7-es IPS, a 8-as nem, pedig akkor kurta jó vétel lenne.
N.Zola89: PC-ről USB kábellel is tölthető?
A novo10 Hero-ban levő cpu és gpu mit tud? Nem igazán ismerem azt a SoC-ot.
Infoja van-e vkinek mennyi lesz kb az wayteq tab aminek 1280-as 7" IPS kijelzője van?
-
Chaser
legenda
Ismerős vett egy 10" myaudio tabot boltban újan. Melyik modell lehet?
Most nincs időm keresgélniszerk: 40k körül vette, ami nekem gyanús
-
Chaser
legenda
válasz
xylevi #27963 üzenetére
Teljene változó hogy és mint ér ide egy csomag. A te eseted semmire nem referencia, ahogy másé sem
A csomagokat bevágják egy konténerbe, aztán mikor megtelik akkor indul útnak. Elviekben karácsonytájt nem lassabban, hanem gyorsabban kéne érkeznie a csomagoknak. Azt nem értem mért nem svéd postával küldik a csomagokat, nem sokkal drágább a HK postnál és azok priority A kategóriásak, svédeken keresztül jön. Ilyen csomag mindig 2 héten belül itt volt nálam. / legtöbbször csak a magyar posta balf@szkodik rajta, országba gyorsan bekerül /
SZERK: crue: Nem lesz gond belőle, mert egyik oldal IPS-nek írja, másik MVA-nak. Ami végül is mind1, mert kurta jó kijelzője van, köze nincs A FOSCH tn-HEZ. T60-amban biztos IPS van, semmivel nem rosszabb.
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #27956 üzenetére
Nem a SoC érdekel, arról lehet olvasni bárhol. Maga a tabi fontos. Ha van olyan stabil mint Crystal akkor jó. Ha nyűgös mint a szintén 3066 SoC-os myaudio és néhány másik tablet akkor nem jó. Meg a kijelző minősége fontos nagyon. Sztem is korrekt 80-élrt 3G-vel ha minden OK vele.
-
Chaser
legenda
Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 16GB (PMP7100D3G_DUO) WiFi + 3G tablet - erről van vkinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest