- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
válasz
konyi79 #76101 üzenetére
Igen, elég nehéz jó tab-ot találni, megfelelő áron.
Kicsi a választék, kezd "kipukkadni" a tablet piac, vagy mi van?MÁS : a Teclast T10 is visszament a 296 USD árhoz, az már tuti nem "megvevős".... Remélem megy lejjebb megint.... 218-ért nem zsákoltam be, várok a tapasztalatokra....
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
Urak, egy 10" Teclast x16 plus tab cserén angyalok:
Filmnézés, netezés célra mi most ami ajánlott 9-10" tab?
SIM nem kell bele, wifi tab 3gb ram, jó lenne 7es droid
Az x16 plus 5.1 droid, nem frissülKülföldi beszerzés nem gond, ha eu raktár, vagy eu express van hozzá.
Köszi
-
bl4ze
veterán
válasz
fireman123 #69362 üzenetére
Nekem x16 plus van, és semmi gond a kártya kezeléssel, és a wifi is nagyon rendben van !
-
bl4ze
veterán
válasz
fireman123 #69310 üzenetére
Nekem az X16 plus van, és teljesen meg vagyok elégedve vele.
Baromi gyors, jó a filmezésre, minden.... szép kijelző, jó a hangja is. -
bl4ze
veterán
Urak, Teclast X16 pro tablethez tud valaki olcsó tempered glass/üveg fólia forrást ?
Ebay, Ali bármi.... amiket láttam botrány drága egy darab műanyagért
-
bl4ze
veterán
válasz
Jherumit_ #68964 üzenetére
Nekem VLC-vel néha néha megakadt felirattal és nélküle is. (srt)
MX Player 1.86 és aio 1.86 codec párossal viszont sokkal jobb, nem igen akad.
Próbáld meg, tegnap itt ajánlották a codec-et, töltsd le és a Play-ről meg a legújabb 1.86 MX-et.
(ha még nem lenne az fent)
Ezzel DTS + AC3 hang is remekül szól. -
-
bl4ze
veterán
Nagyon gyors, nagyon szép kijelző, és meglepően jól, szépen szól az előző Cube után.
Maga a tab is minőségi, szépen összerakva, és az 5.1 Android tökéletes rá, nincsen tele szórva kínai fos appokkal, mint a korábbi tabjaim. Ami van 1-2 cucc azt meg simán törlöd. (Cube-ról volt amit root nélkül nem tudtál törölni)Szóval egyelőre nagyon baba, igazán komoly, minőségi darab, és jó a sebessége, nem lagol, szépen teszi a z8300 proci és a 2GB ram a dolgát. Elég tiszta, jó 5.1 droid.
-
bl4ze
veterán
válasz
fireman123 #68852 üzenetére
Nillkin jó cucc, az biztos. Köszönöm a tippet !
Rendelek is szerintem.
-
bl4ze
veterán
válasz
dudikpal #68850 üzenetére
Értelek, oké.
Milyen hálózati töltőt ajánlasz hozzá, amivel nem fél nap lesz a töltés ?
ebay, ali, bangood, gearbest előnyben
Most egy 1A LG töltő tölti, nem túl gyors
A tab egyébként kegyetlen gyors, nagyon szép a kijelző, jó a hangja eddig. Kezdem belakni de még 10% alatt a töltés
-
bl4ze
veterán
Megérkezett a Teclast X16 Plus tab, akku full üres 0%, be sem lehet kapcsolni.
Vagy 30 perce töltöm 5%-on áll még csak. Töltőt nem adnak hozzá, egy micro usb-usb kábel van + OTG kábel, ennyi.
Jobb híján egy LG telefon töltővel töltöm, benne a micro usb csati. Nem lesz gyors feltölteni.Szerintetek ehhez milyen hálózati töltőt érdemes venni ami normálisan feltölti az akkut ? Miért spóroltak ki egy hálózati töltőt ?
-
bl4ze
veterán
válasz
fireman123 #68817 üzenetére
Oké, most este érkezett be GLS-hez Alsónémedi.
Hétfőn hozzák -
bl4ze
veterán
válasz
fireman123 #68808 üzenetére
dual boot : win10 - Android 5.1 - azt indítasz amit akarsz
This Android/Windows device is designed to function specifically with the current Android/Windows OS installed on it.
-
bl4ze
veterán
válasz
Mr.Csizmás #68729 üzenetére
Tényleg ??? Na akkor péntek este lehet megnézem.... Műszaki részlegen a tableteknél keressem ? ??
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
Urak! Segítsetek.
Teclast X80 Plus : $97 shippinggel együtt, EU raktár.
Chuwi Hi8 Pro : $80 , de nincsen EU csak China stockSzerintetek melyik éri meg jobban? Minőségben melyik a jobb, vagy egyforma ???
Teclast VS Chuwi
A TECLAST X16 Plus 10" rájöttem nem éri meg az $150-et a 2" miatt
(szintén EU Stock)
9" méretben semmit nem látok ami EU raktár. Vagy 8" vagy 10" EU-s, 9" semmi ami jó lehetne
-
bl4ze
veterán
válasz
Mr.Csizmás #68710 üzenetére
Oké, de pont nem kínából akarnám
-
bl4ze
veterán
válasz
fireman123 #68706 üzenetére
Spemall , azért az lutri is nincsen olyan nagy választék. maradnék EU-nál.
keszo : oké, de abból MIT ?
ez a chiuwi Chuwi Hi8 Pro ár-érték nagyon jó, de nem találom sehol EU raktáron
A TECLAST X16 Plus oké 10" , de egy jó 14-15 ezrerrel drágább.... HEEEELP -
bl4ze
veterán
CSAK EU raktárból tud valaki :
TECLAST X16 Plus (10")
Teclast X80 Plus (8")
Teclast X10 Plus (10")
Chuwi Hi8 Pro (8")ezekre szűkítettem le, másnak valami ötlet más EU-s tabletre ? net alkalmazások+filmezés. (VLC)
semmi játék !!!! 8-9-10" - főleg 9-10", de talán 8" ha nagyon jó ár-érték.... kevés az EU STOCK -
bl4ze
veterán
válasz
Mr.Csizmás #68698 üzenetére
én csak China stock-kal látom
-
bl4ze
veterán
kezdel elbizonytalanodni.... 8" chuwi hi8 pro - vagy a TECLAST X16 Plus 10"
árban egy jó 14-15 e ft a diffi.... hol ajánljátok megvenni a chuwi hi8 pro-t ???
TECLAST láttam Gearbest EU.
Csak EU raktár jöhet szóba....
-
bl4ze
veterán
válasz
Mr.Csizmás #68691 üzenetére
nem kell WIN10, van sima Androidos verzió, és látsz valahol jó áron EU raktáron ?
lehet bele tudnék menni a 8" méretbe. Neked bevált, meg vagy vele elégedve ? ? ?
-
bl4ze
veterán
válasz
csurgoi #68689 üzenetére
Engem is szinte csak Android érdekel, WIN10 nem. Androidos tabot keresek, ha nagyon kell akkor dual boot is lehet, de főleg Android 5.1+
cidalain : köszönöm ! ezek közül még mindig ez a nyerő :
Teclast X16 Plus 2 in 1 Tablet PC - SILVER 175882Olyan tablet ami csak Android, nem WIN10 dual boot és 9-10" ?? ? Bármi CSAK Android ami még ajánlott?
Chuwi+Onda innen-onnan lehet rosszat hallani. Gyenge wifi, képernyő. Tényleg a Teclast a legjobb ebben a kategóriában ???Köszönöm !
-
bl4ze
veterán
válasz
cidalain #68686 üzenetére
Köszi, kérlek gyűjtsd ki, ami ajánlott. 9-10" érdekel, 8" nem igen hacsak nem valami ultra bokalefosós best buy cucc
Csizmás : 16:10 IPS, 1920x1200.... - ez mi ? Kódolva írtad
Köszönöm ha pontos típusokat megadtok, eddig csak az a Teclast X16 Plus Intel Z8300 világos
(ez EU raktából honnan ajánlott ?)Ezer köszönet !
-
bl4ze
veterán
válasz
Mr.Csizmás #68683 üzenetére
Aha, látok EU stock alatt ilyet [link]
10" tablet után nem lenne túl kicsi a 8" filmezésre szerinted ?
És TinyDeal-ről azt hallom nagyon gyakran eltűnnek a csomagjaik.
Valami 9"-10" méretben nem tudsz ajánlott tabletet ? Félek a 8"-tól , a Cube 10"-es ami van amit cserélnék....
-
bl4ze
veterán
válasz
cidalain #68681 üzenetére
Köszi, rászűrtem a z8300 procira, volt pár találat, ezek jöttek ki :
Onda V891w CH 2 in 1 Tablet PC - BLACK 9" (CHINA STOCK)
CHUWI Hi8 Pro Dual OS Windows10 + Android5.1 8 inch 2GB/32GB Tablet PC Intel Cherry Trail Z8300 1.84GHz IPS 1920*1200 Type-C HDMI - White (EU STOCK)
Melyik 10 modellre gondolsz ami jó lehet? Kérhetek egy listát? Te melyiket vennéd ?
Tudsz esetleg olyan 9" - 10" tabletet ajánlani ami EU STOCK és szerinted nekem jó lenne ?
Ez a Teclast jó, de $150 postával, ha van hasonló 9" olcsóbba - az is érdekel.... Minden segítséget köszönök. -
bl4ze
veterán
Erre [link] tényleg senki többet ?
A Teclast X16 Plus (Gearbest EU raktárból) mellett semmi más alternatíva ami megfizethető ?
Ez szimpatikus, de nincsen más ami netezésre+filmezésre jó? (netes alkalmazások + VLC)
Szerintem 2GB ram kéne, hogy ne kelljen 1-2 évenként cserélni.
További tippeket szívesen veszek ! -
bl4ze
veterán
Üdv urak !
Egy régi Cube 10.1" tablet tulajdonosa vagyok,eljárt az idő felette,már nagyon lassú,perceket kell várni amire betölt valamit, stb.
(4.1 Android ilyesmi) Kérdésem : mi van most 9"-10" tablet ami BEST BUY? kínai beszerzés nem érdekel, EU warehouse vagy magyar boltból, vagy
amazon.co.uk EU szállítás. Heteket nem várnék rá, és nem akarok vámolással szórakozni.
Amire kellene :
netes alkalmazások (Gmail,FB,Chrome,Viber,ilyesmi)
filmezés rajta (VLC)GPS nem követelmény, ha van benne az jó.
Gondolom 2GB ram kellene bele. Szóval semmi extra főleg netezésre,meg vigye szépen a x264 cuccokat. (film,sorozat - VLC-t szeretem azt használok)Kérlek ajánljatok valami jó tabletet ami ár bajnok és 1-2 évig nem kell újra lecserélnem, Android 5.1 bőven jó rá, csak
gyors legyen, ne akadozzonKöszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- BlueGift @ Logout.hu
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged