- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ivy.4.Ever #88678 üzenetére
Le kell ragasztani a szellőző lyukakat és nem jön ki a füst. 200IQ
-
törölt tag
Ez a Nokia T21 egész jónak tűnik, csak ne tolják túl az árat.
-
törölt tag
Használtan filmnézésre, streamingre mit érdemes nézegetni szerintetek? 50-be jó lenne ha beleférne. Widevine L1 fontos a HD stream miatt, 9-10" és Full HD felbontás.
-
törölt tag
válasz
cidalain #88256 üzenetére
Tudtommal jót tesz neki ha nem tölti fullra az ember és nem süti ki teljesen.
Laptopom amúgy folyton be van dugva, 3 év alatt kuka lett az aksi, 40 percet ha kibír. Az előzőnél egy darabig kísérletezgettem ezekkel a nem teljesen töltős dolgokkal (már nem emlékszem meddig), aztán letettem róla hogy tovább bírja egy töltéssel, de még 7 évesen is ki tudott izzadni 2 óra filmnézést. Szóval valami haszna csak van a trükközésnek. Persze ha a hétköznapi használatban akadályozza az embert akkor inkább ne csinálja, a készülék szolgáljon téged ne fordítva, de ha nem létkérdés a 100% akkor érdemes lehet 10-20%-kal hamarabb lehúzni a töltőről.
"A kijelzőn az 1%-os akkuszint nem jelenti azt hogy a cellában már nem maradt töltés."
Fene tudja amúgy, elnézve mennyire kiemelik az üzemidőt lehetetlen számokkal és milyen gyors készülékcserével számolhatnak, szerintem simán benne van hogy néhány évvel korábbiakhoz képest már kisebb bufferekkel és nagyobb amortizációval dolgoznak a gyártók. -
törölt tag
Emmá döfi lehet ha a mostani Realme Padhoz hasonló árazást kap: [link]
-
törölt tag
válasz
bostone #88042 üzenetére
"A mobil gaming-ről eltér a véleményünk. Olyan gyorsan fejlődik az ipar ezen ága, hogy közel járunk ahhoz, hogy bevételben lekörözzék a konzolos/PC-s világot. Egyes esetekben már el is hagyta azt egyébként."
Bőven elhagyta, de ez nem jelenti azt, hogy a mobil gaming minőségi lenne. Biztos vannak valóban jó dolgok, de nyilván a pay to win szarok húzzák a piacot. Engem akkor fog érdekelni, ha majd valós handheld élményt kapok.
-
törölt tag
Milyen eddig a Realme Pad srácok? HD Netflix megy rajta?
Képregény olvasásra szerintetek megfelelő? Most egy ~280 ppi-s tabom van, ez 220, félek hogy túl pixeles lenne. De azon is agyalok hogy képregényekre megtartom a Nexus 9-et, filmezni meg streamingelni pedig menne a Realme. De olyan hülyének érzem ezt a gondolatot, mindenre külön tablet
-
-
törölt tag
válasz
®abstract® #87704 üzenetére
Kameralyuk. Tableten. Ujjnyi kávákkal.
-
törölt tag
válasz
horvathpeter #87414 üzenetére
Hogy-hogy nem mindig tudja? Vagy tudja vagy nem
-
törölt tag
válasz
horvathpeter #87412 üzenetére
Elég vicces lenne ha nem tudná
-
törölt tag
válasz
rtitusz #87288 üzenetére
A kijelzővel meg vagy elégedve? Mondjuk egy Samu A7 vagy alsóbb kategóriás Huawei Full HD izé ellenében? Annyira megnyomkodnék egyet mert kíváncsi vagyok! Bár 60 ppi-t buknék a mostanival szemben ami nem tudom képregényolvasásban mennyire lenne zavaró, cserébe lenne HD, nem akadozó Netflix, nagyobb tárhely és frissebb rendszer. Akár instázásra, ha már az a heppje hogy folyton tiltja a jogosultságaimat a telefonos appon mert túl sokat lájkolok....
-
törölt tag
válasz
®abstract® #87143 üzenetére
Miért lenne opció 2x annyiért valami? Akkor már miért nem ajánlasz valamit 400-ért
Ki mire használja, szerintem tabletbe nem kell komoly vas.
-
törölt tag
válasz
Trk.Adam87 #87081 üzenetére
Magyar nyelven sehogy. Angolul innen: [link]
-
törölt tag
Fos a felhozatal sajnos. Én jobb ppi értéket szeretnék mint ezek a 220 körüliek 10"-on FHD+ felbontással. De bőven 100 felett vannak az ilyen tudásúak. Úgyhogy egyelőre marad a Nexus 9 ami rendszer szinten elég kevés már, leszámítva a képregény olvasást. Mondjuk 30 volt használtan, azt meg már bőven kiszolgálta képregényekkel.
-
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Képregény olvasás, film/sorozat (fontos a HD Netflix) felhasználásra mik ajánlottak? Minél olcsóbban, itthonról, újonnan.
iPad 9-et is nézegettem, kb. droidos árban van, sőt, valamivel talán olcsóbb is mint a hasonlóan tápos droidikák. Értelmes alternatíva szerintetek?
-
törölt tag
válasz
aujjobba #82150 üzenetére
Használtan árul valaki egyet
És ez a Lineage OS mit tud? Azt írja a hirdető, gyorsabb a rendszer. Viszont ha jól olvasom amiket találtam, azok alapján a Google cuccai nem részei az OS-nek. Nem lesz Play áruház ha jól értem? Nem szeretnék semmi kínlódást, működjön és kész. De az ilyen romolt cuccokkal bármikor lehet valami.
-
törölt tag
Szerintetek egy Xiaomi Mi Pad 1 mennyire lenne rossz vétel 2020-ban? Filmnézés, képregény olvasás lenne a fő felhasználási terület.
-
törölt tag
Hol érdemes használt tabletet keresgélni? Ki vagyok akadva. Felad egy hirdetést úgy, hogy eladó tablet és ott egy kép egy fekete téglalapról, nevetséges!
Tök jó szűrési lehetőségek vannak pl. Vaterán, de használhatatlan, mert SENKI nem ad meg adatokat.
-
törölt tag
válasz
volandy #81995 üzenetére
Elég kevés helyen fogadják el, de van egy olyan, hogy Paysafecard. Az lényegében kápéból csinál név nélkül neten elkölthető kódot. G2A és a PlayStation Network elfogadja, de fizikai holmit kiszállító boltot még nem láttam amivel menne. G2A-n mondjuk lehet kapni feltöltő kártyákat, szóval lehet több lépésben megoldható.
-
törölt tag
Szerintetek milyen felbontás kellene képregény olvasáshoz? Nézegettem PPI értékeket, és egy Full HD 15.6"-os noti csak 5 PPI-vel rosszabb mint egy 10.1"-os HD tablet. Egy 8"-os tablet pedig több mint 33-mal jobb a laptopnál. Tényleg kéne az a Full HD vagy jól olvasható marad a szöveg sima HD-vel is?
Jelenleg telefonon olvasgatok képregényeket, meglepően jó, de azért csak jobb lenne a nagyobb méret. Az viszont Full HD 5.5"-on, az a képpontsűrűség már csak brutál felbontással lenne elérhető 8-10"-on.
-
törölt tag
Alcorok mennyire ajánlottak? Alapvetően kerülöm az ennyire gagyesz márkákat, de amire használnám (film + képregény olvasás) talán elég lehet.
Mi a véleményetek erről?
-
törölt tag
Sziasztok!
Valami olyan cuccot keresnék, ami 10"-nál kisebb (lehet 10" is ha best buy), legalább Full HD felbontású a kijelzője, és megeszi a Micro SD kártyát.
Képregény olvasásra és filmnézésre használnám. Lehet használt is, az a lényeg hogy minél olcsóbb legyen de még használható kategória. Itthonról venném, nincs nagy bizadalmam ilyen drága holmiknál az előre utalós majd 3 hét múlva megjövős folyamatban.
Múltkor hirdetett valaki egy Kindle tabletet elég jó áron, az mennyire élhető kategória Google nélkül? MX Player és Comic Screen lennének szerintem a legsűrűbben használt appok rajta.
-
törölt tag
Üdv!
Ha kifejezetten filmnézésre, esetleg néha BT vagy USB billentyűzettel pötyögésre kellene 8" vagy 10"-os tablet Full HD kijelzővel, akkor mit érdemes keresni? 2 GB RAM elég lehet ilyen visszafogott használatra? Játék, értesítések, ilyenek nem érdekelnek.
Előny, ha van rajta egy Type A USB port is, bár nettó lehetetlennek tartom, hogy ez megoldható legyen a "minél olcsóbb" árkategóriában (ami amúgy nevetséges szerintem, de ez van).
-
törölt tag
Srácok, az Amazon Kindle Fire 10 HD mennyire ajánlott darab? Most 99 euróért szórják őket a német Amazonon!
Lehet rá valahogy Play Store-t varázsolni root nélkül? És ha nem, mennyire elegendő az Amazon saját alkalmazás boltja? Külső forrásból származó apk-kat lehet telepíteni rá? Billentyűzetet lehet csatlakoztatni hozzá?
Óóóó, most látom hogy Ungarniába nem hozzák még ohne spezialangebóten se!
-
törölt tag
Sziasztok!
Létezik valami jó minőségű univerzális billentyűzet Androidos tabletekhez? Ha nem is magyar kiosztású, legalább az Í betű helye legyen meg rajta. Illetve előny, ha rá lehet applikálni a táblagépet. Még nagyobb előny, ha nem ilyen tokos megoldás, hanem valami laptop szerű zsanérja van ami rendesen tartja a cuccot. Nyilván nem 2 fillért szánnék egy ilyenre, ha létezik egyáltalán, de azért jó lenne ha nem valami elszállt ára lenne.
-
törölt tag
Sziasztok!
1280x800-as felbontás 8"-on mennyire lehet vészes? Néztem ezt a Lenovo Tab 4 8-at és ugye van belőle egy extrább meg egy alapabb verzió, de a socot (Snapdragon 4xx vs 6xx) leszámítva egyedül a kijelző tűnik tényleg sokkal jobbnak, ezek meg nem biztos hogy megérik a 40-50,000 forintos különbséget.
Amúgy a Snapdragon 400-as szériája kb. mire elég? Full HD videókat gondolom könnyedén megeszik,komoly gamingre meg nem hiszem hogy használnám.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mennyit kellene szánnom egy tabletre, ha a következőket szeretném:
- Normális teljesítmény (nyilván nem high end gamingre kell, de azért ne haljon be egy Full HD videótól)
- Minél jobb színhűségű kijelző (snapseedben is szerkesztgetnék rajta fotókat, így fontos lenne hogy viszonylag jó legyen ezen a téren)
- Olyan 270-300 ppi körüli felbontás.Köszi előre is!
-
törölt tag
válasz
®abstract® #60059 üzenetére
Van aki már 6"-on QHD-t nézne
-
törölt tag
válasz
®abstract® #60056 üzenetére
Szerintem 7-8"-on még a 720p is rendben van. Nem tűéles, de alapvetően elég. Laptopom 15,6"-on 1366x768, teljesen jó. Mondjuk talán messzebbről nézem mint egy tabletet.
-
törölt tag
válasz
h1ght3chzor #59913 üzenetére
Felhasználásfüggő szerintem. Egy tablet nyilván nem telefon, sokaknak nem szükséges hogy annyi app fusson a háttérben, így alapvetően kevesebb erőforrás is elegendő egy telefonhoz viszonyítva, ahol azért tényleg kevés lehet az 1 giga.
-
törölt tag
válasz
szundybence #59880 üzenetére
Itt nem úgy van hogy ha valamit megvettél, akkor azt bármikor ingyenesen letöltheted? Telefonváltás, visszaállítás, mindegy, mert az accountodhoz kötődik a cucc. Ezt még a Windows platform is tudja
-
törölt tag
válasz
tjb007 #59653 üzenetére
Azért várjuk ki mi lesz a vége. Ha ezek a tabletek képesek lesznek futtatni azokat a telefonos appokat, melyeknek nincs tabletre optimalizált verziója, nem lesz olyan borzalmas a helyzet mint az RT esetén. Bár ezek helyett lehet jobban megéri majd egy hasonló képességű androidos gép (sőt, valószínű).
(#59654) tybsen: Nem tudom milyen sas szemed van, de 4"-on teljesen jó a 800x480. Kindle kijelzője 6" és 800x600-as felbontású. Nem annyira vészes (bár egy 1024x768-as gép képe nyilván jobb), hisz nagy a kontraszt a betűk és a háttér közt. Ha nem használ az ember túl kis méretű szöveget, teljesen jó az is.
(#59657) krabicsek: Mihez képest dupla annyi egy Kindle 6? Én Doc-tól vettem, külföldről hozta, 23.000 forint környékén, teljesen korrekt ár. Egyedül a kijelzővel kell vigyázni mert az sérülékeny. Van amúgy e-book topik, érdemes benézni. Sokan dicsérik a PocketBookokat is, de vannak Android alapú olvasók, melyek rootolás után teljesen jól használhatóak egyszerűbb weblapokon való böngészésre, e-mailezésre, alap játékokra (sudoku, stb.).
-
törölt tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #59598 üzenetére
Az Asus-ban S4 Pro van benne, azt nem tudom pontosan milyen kódszámú.
Az LG-ben Snapdragon 400 van (MSM8226) -
törölt tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #59593 üzenetére
LG oldalán nézed az Asus tabletet?
Valóban Qualcomm proci van benne, meglepett mert jellemzően inkább Intellel dolgozik együtt az Asus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tesla topik
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mozilla Firefox
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest