Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz #42308056 #87684 üzenetére

Hááát, hogy az +5 cm jelentős-e, nézőpont kérdése.
    Ahogy írtam, én igazából arra szerettem volna rávilágítani, hogy egy tablet lehetne akár sokkal nagyobb vagy (!) a telefon kisebb (és spec. ennek örülnék igazán).

#87685 blueye
    6,4" vs. 10,4" igen, ennek már van értelme, de az a 10" lehetne akár 12" (nekem pl. ilyen méretű a kis notebook-om). Számomra az élvezetes filmnézéshez a 10-12" az ideális.

#87686 Somatom
    "Ne csak az átlót nézd, hanem a képarányt is!"
    Jogos! Én mondjuk épp ezért visszahoznám nem csak a kisebb telefonokat, de a 16:9-et is (imádom a Sony telefonok design-ját, de a hülye képarány miatt valószínű sose vennék)

"Sokkal szívesebben használnék teló helyett egy 7-8" -os tabletet."
    De, nem feltétlen kellene vagy-vagy dönteni egyik, vagy másik mellett. Alapvetően mire lenne való egy telefon? Navigálás, zenehallgatás, fizetés, egy-egy információ gyors megkeresése (amire "út közben" szükség lehet). Mindemellett fontos kéne, hogy legyen (szerintem), hogy kicsi, hordozható, "észrevétlen" legyen. Ezzel szemben ma mindent is a telefonnal akarunk megcsinálni, miközben sokaknak még a tetejében ott egy 8-10" tablet is.

#87687 Dr.NX
    "Korábban mutattam képet a különböző ... "
    Na, ebből a listából én az elsőnek és mondjuk az utolsó előttinek vagy az utolsónak látom értelmét. A Lenovo Tab V7 (6.95"), Huawei MediaPad M5 Lite 8 (8") és a Lenovo Tab3 8 Plus (8") -nak (pedig ilyen van nekem is) nem sok értelmét látom a mai 6,5-7" telefonok világában.

Új hozzászólás Aktív témák