- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #11482 üzenetére
Mit nevezünk vacakolásnak?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #11412 üzenetére
Olyan adócsaló üzlet, amely 0%-os áfás számlával árulja a használt termékeit. Ezekhez legjobb esetben is csak töltő jár, a doboz, és egyéb tartozekok pedig luxus. A hazai gyártói garancia is elfelejthető, általában egy év bolti gart adnak. Ha a bolt megszűnik, akkor a garania is...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
nightmare13 #11391 üzenetére
Egyrészt közben már megkaptam az xTAB-70i-t, nem rossz az ICS rajta, bár még nem nyomogattam sokat. Amúgy már megvásárolható is, 39.900 az ajánlott ára!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Thunderzolee #11373 üzenetére
Alig csalás, vagy átverés ez a hirdetés...
"A termék magyarországi bolti ára 250.000felett
van, de itt csak 99.000Ft., amíg a készlet tart!
Csere nem lehetséges, illetve a készüléket csak
külföldön lehet személyesen átvenni, illetve
Magyarországon, előre utalás után!" -
z0d1AK
nagyúr
Új piaci szereplő, WayteQ xTAB-70i, immáron Android Ice Cream Sandwich-csel!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
AXisBOLD #11290 üzenetére
A teszt itt van róla. A videó pedig itt.
A MIPS hátránya, hogy sok minden nem támogatja még, pl. nálam a Youtube sem akart menni rajta. A 3G-t értheted úgy, hogy USB modemmel talán megy, persze csak a támogatott modellekkel. Szinte az összes kínainál feltüntetik a 3G-t, éppen csak azt nem írják, hogy nem built in, hanem hanem with USB 3G modem.
"Illés volt videom is": iPad átírta az elejét a hibajavítóval, így nézett volna ki: És volt videóm is.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
FreedomHUN #11276 üzenetére
Közel ugyan ez az xtab-100s is, éppen csak IPS-sel.
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Sanzaa #11008 üzenetére
iPadnél nem feltétlenül, bár 16 gigás új iPad 2 tavaly hozzám 94-ért jött, 12 hó garival.
A Galaxy Tab 10.1-et meg már 90 körül is vesztegetik, arra meg 2 év gar van, tehát minimum egy még elérhető az összes eladó modellre (persze kivétel ez alól az áfacsalók 0%-os készülékei) -
z0d1AK
nagyúr
Érdekes, hogy 70-75-ért csorgatjátok a nyálatokat a Concordra, mikor megtoldva egy kicsivel, mert Galaxy Tab 10.1 és iPad is kapható.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #10959 üzenetére
Még igazából az sem annyira egyszerű, hiszen összességében elég minimális összeg ez a 30 ezer forint.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #10955 üzenetére
Ilyen áron máshol sem nagyon találni 3G-s gépet, annyira az alsó ár kategóriát szabad meg.
Talán egy ZTE V9 Light, ha valaki megszabdulna tőle. -
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
question man #10413 üzenetére
Röviden: szar.
Hosszabban: [link] -
z0d1AK
nagyúr
válasz
hercsi #10396 üzenetére
Igen, látom hogy az Aurora volt a téma, nem a Paladin. Az Aurorát sajna még nem tudom hogy mikor kerülhet ide.
Van viszont ASUS Transformer Prime TF201 teszt helyette.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Drizzt #10208 üzenetére
Nem IPS+ lesz benne, csak sima IPS. A táblázatból kiderül.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #10109 üzenetére
Előbbiben valóban igazad van.
A RockChip csak a 2918-ban kezdett jó lenni.
Mint mondtam, ma már az Allwinner "a nyerő", szinte mindenbe ezt tolják.
Kíváncsi vagyok mikor jelennek meg az új MediaTek SoC-vel szerelt cuccok, mennyire lesznek jók és milyen árat képviselnek majd. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
canniball #10106 üzenetére
Hazánkban kevés a nagy akció, sőt, mondhatjuk, hogy nincs is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy nincs is óriási nagy készlet a legtöbb tabletből. Amíg mondjuk Németországba ezer darabok érkeznek be, addig hazánkban még a 100+ is ritka a legtöbb típusnál. A gazdasági helyzet miatt egyszerűen nem vállalják be. Ehhez kapcsolódik az is, hogy egyik cég sem akarja nagy bukóval adni, inkább minimálisat csökkent és több ideig árulja.
Az Allwinner úgymond még új, még nálam sem járt ilyen, így sokat nem tudok mondani róla, Tavaly a Telechip volt a legolcsóbb, akkor az volt mindenben, mint a WayteQ xTAB-100-ban is, előtte még még a VIA volt az alap. Legalább ha lassan is, de fejlődünk.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Nézzétek, mi jött hozzám: [link]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Szabónagymer #9418 üzenetére
Korábban pont te kerested a Ferzon DroidTV-t, azt hiszem. Csináltam róla egy rövid videót, ha érdekel.
-
z0d1AK
nagyúr
Itt figyel előttem egy dokkolós TF201-es Transformer Prime!
Príma kis masina! -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Drótszamár #9781 üzenetére
Igen, a 0.6-ot.
Kamera nem megy, illetve van még néhány hiba, hiányosság. Amúgy nem rossz. -
z0d1AK
nagyúr
Véleményem szerint, ha ez a gép pl honeycombbal jött volna ki, és nem 500 dollárba került volna, akkor jó lett volna.
A webOS-ben van néhány furcsa dolog, amit magam sem értek. Pl nem lehet egyszerűen váltani böngészőben a tabok között. Ez elég gáz. Az appokat annyira még nem néztem, de biztos van hiányosság ott is.Feltoltam a CM9-et, Alpha, tele hibával, DE így is elég jól használható már. Mondhatni 66-ért inkább ez, mint egy xTAB-100(s), igaz, nem is hajigálják tízesével a HP TouchPadeket tokkal együtt ennyiért.
-
z0d1AK
nagyúr
Reggel meghozta a futár a HP TouchPadem!
Munka után húzok is haza, alig várom, hogy bontogassam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest