- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Kilmar #58792 üzenetére
Jelezni fogom.
(#58794) Gyuc
Az MHL-ről röviden és részletesebben.
Fontos megjegyezni, hogy a micro USB csatlakozóval való fizikai egyezőség még nem vonja automatikusan maga után az MHL támogatást is. A támogatott eszközök listáját itt találod: [link] -
tjb007
nagyúr
válasz
tepsivitez #58787 üzenetére
LG G Pad 8.0, Lenovo S8-50, LG G Pad 10.1, ASUS MeMO Pad 10 ME103K, vagy Prestigio MultiPad Wize 5002, ha ezeknél is olcsóbban szeretnéd megúszni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
zozika2 #58767 üzenetére
Bizonyos szempontból igen, viszont annál kénytelen leszel lemondani az SD kártyás bővíthetőségről. Nem tudom ez mennyire kizáró ok nálad.
(#58771) FeW
„nem lenne rossz ha komoly ki és bemenetekkel rendelkezne”
A "komoly" kimenet és bemenet a legjobb esetben is csak egy 3,5 milliméteres jack csatlakozót, és egy HDMI kimenetet (leginkább MHL adapterrel) takar, szóval a tolatókamera ki is esett.
Ha nincs limit, akkor ezek jöhetnének szóba: Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Samsung Galaxy Tab S 8.4 és 10.5, ASUS MeMO Pad 7 (ME572C/CL) és 8 (ME581C/CL), de ha nem ragaszkodsz az Androidhoz, akkor szóba jöhetnek még az iPadek is.
(#58773) total90
Ezen akkor már csak a szerviz tud segíteni.
(#58774) vighpeter
Itthonról Lenovo A7, Kínából CHUWI VX8 (plusz áfa, de még így is belefér, direkt úgy néztem).
(#58775) myke01
Mivel a töltést nem veszi, de külső áramforrásra csatlakoztatva működik, ezért szinte biztos, hogy hardveres eredetű a probléma.
(#58777) Gasszi
[link]
Vagy nem ilyen linkre gondoltál ?(#58779) defdani
Mi számít neked kényelmesnek ? Mert van, akinek a 7 hüvelyk is az, és van olyan, akinek a 13 hüvelyk sem számít annak.
(#58780) dodopek
Felrakod és elindítod az ES File Explorert, kijelölöd a mappát, Továbbiak gomb, Hozzáadás a kezdőképernyőhöz.
-
tjb007
nagyúr
válasz
total90 #58755 üzenetére
A legfontosabbat az előbb elfelejtettem megkérdezni: az USB hibakeresés be van kapcsolva (a Fejlesztői lehetőségek menüponton belül található) ? Anélkül nem fog menni.
A kelzsoca által készített alkalmazással is tehetsz egy próbát.(#58757) Kilmar
Megpróbálok keresni egy frissebb ROM-ot, amit fel tudsz tenni, de nem ígérek semmit.
(#58759) atis1224
Nem létezik ilyen alkalmazás. A komplett rendszerről visszaállítható mentést csak valamelyik custom recovery segítségével tudsz készíteni.
(#58760) kelzsoca
-
tjb007
nagyúr
válasz
total90 #58744 üzenetére
Driver gond lesz szerintem, próbáld meg ezzel felrakni.
(#58746) fs-zsoci
Akár mindkettő lehetőség is igaz lehet, szóval én a helyedben kísérletezés helyett inkább visszavinném és kicseréltetném, vagy visszakérném az árát (persze már amennyiben van ilyenre/erre lehetőség).
Amit tanácsoltam volna azt már megtetted, nem jött tőle rendbe, sőt, még rosszabb is lett, ennél több lehetőség meg már nincs.(#58747) Nowi
LG G Pad 10.1, ASUS Transformer Pad TF103C, Samsung Galaxy Tab 4 10.1
(#58748) Kilmar
Pontosan mi az, ami nem indul ?
(#58749) csabyka666
HERE -ingyenes, offline, turn-by-turn, hangos
Alkalmazással kapcsolatban pedig legközelebb inkább ezt a topikot keresd fel: [link]
(#58752) Gasszi
Lenovo S8, ASUS MeMO Pad 8 ME581C
-
tjb007
nagyúr
válasz
shouryuken #58723 üzenetére
Használtban nem tudok segíteni (vagyis csak akkor, ha már van egy konkrét kinézett készülék), a legolcsóbb ajánlottnak mondható 10 hüvelykes pedig ez.
(#58725) ShellKretor
A TeleMax szervizeli. Hogy ez mennyire nevezhető megfelelőnek mindenki eldönti majd maga a rendelkezésre álló információk, tapasztalatok alapján. Nem mintha a ASUS tableteket is szervizelő Cordon Electronicsnak jobb híre lenne.
(#58726) franconero
Az elsőt.
(#58727) poirot
Én voltam figyelmetlen, bele vettem a szerkesztést is.
Így, hogy csak nézegetésre/olvasásra kell tökéletes az Android is, nyugodtan választhatod azt, amit korábban javasoltam.(#58728) Kilmar
Ez szerintem a kijelzőkalibrálás lesz, bár ilyennel, hogy factory reset után egyből ez fogad még sosem találkoztam. Ha ezekre a keresztekre rányomsz nem lép tovább ? Tudnál esetleg erről egy képet mellékelni ?
(#58729) Shingen
Kéne a gyári ROM (lehetőleg az auto update scripttel, de ha nincs az sem baj, írunk egyet), anélkül semmit sem lehet vele kezdeni.
(#58734) Now
Az ár ezek szerint mindegy ?
(#58736) total90
ADB-n keresztül meg lehet próbálni elérni a recoveryt, onnan meg már menni fog a wipe-olás, illetve a rendszer frissítése, újrahúzása.
(#58737) fs-zsoci
Tudnál csinálni egy képernyőmentést a Tárhely menüpontról ?
(#58738) ot93
Az LG kijelzője szebb, az ASUS-é valamivel fakóbb, de ha az tetszik jobban, akkor válaszd azt. Mellényúlni egyikkel sem tudsz.
A bolt meg rád van bízva (a másik kettő helyről is nyugodtan rendelhetsz). Ha az LG mellett döntenél, akkor viszont mindenképpen ott vedd, ahol 2 év gyári garanciával adják.(#58739) Peetey91
Lenovo S8, ASUS MeMO Pad 8 (ME181C/CX), LG G Pad 8.0
-
tjb007
nagyúr
válasz
poirot #58712 üzenetére
A felhasználási terület miatt nem éppen a mindegy kategória.
Létezek alternatívák, a Microsoft is kiadta már Androidra a Word, Excel és PowerPoint alkalmazásokat, amik elég jónak mondhatók, de a működésük nem annyira gördülékeny mint PC-n.
Azt javaslom, hogy vásárlás előtt, ha van rá lehetőséged próbáld ki, hogy milyenek is ezek az alkalmazások, hogy is futnak Androidon, és ha megfelel, akkor "beleugorhatsz" egy LG G Pad 10.1-be.
A Windowsosokkal biztosan nem lesz gond, azoknál csak a kijelező mérete lehet kizáró ok, mert itthon ennyi pénzért 8 hüvelyknél nagyobb kijelzőt nem nagyon fogsz kapni (lehet kapni 1/16GB-os 9 hüvelykeseket is, de azokkal nem érdemes foglalkozni), hacsak nem vállalsz be egy használtat.(#58713) zozika2
Teszt: [link]
Ugyanez a helyzet azzal is, ráadásul az az ASUS jobb választás lenne.(#58715) ot93
LG G Pad 7.0
(#58716) keszo
Elméletben semmi akadálya, működni kellene, a gyakorlat viszont nem biztos, hogy ezt fogja alátámasztani.
(#58718) atis1224
Nem lehet.
(#58719) Kilmar
Kezdetnek egy gyári állapotra való visszaállítást csinálj, plusz kapcsold ki az animációkat is.
-
tjb007
nagyúr
Lenovo A7
(#58699) atis1224
Mivel az adott készülékre senki sem portolta/készítette el a CWM recovery-t, így sehogyan, nincs rá lehetőség.
(#58700) smiti
Igen, annyit megér.
(#58701) ShellKretor
Nem csak az.
(#58705) poirot
Akkor jó lenne ismerni a keretet, mert ilyen jellegű felhasználásra én is inkább Windowsos modellt ajánlanék.
(#58706) zozika2
Ajánlott, az ME572CL gyakorlatilag egy prémium modellnek számít.
A szokásos x86-tal kapcsolatos dolgok viszont ennél is fennállnak. -
tjb007
nagyúr
Én a G Pad 7.0-át választanám, mert a használati szokásaimnak tökéletesen megfelel, de ez én vagyok.
(#58686) FeW
Ilyesfajta Androiddal használható joystick megoldással nem találkoztam még, ahogy utánanéztem nem is létezik ilyen, szóval valami mást kell kitalálnod.
(#58687) ThorsHUN
Igen, megéri.
(#58691) ShellKretor
Elvileg, papíron támogatja, aztán hogy tényleg így van-e már egy másik történet. Volt már rá példa, hogy fel volt tüntetve, aztán mégsem tudta.
(#58692) katonab1983
Ajánlott, a példának hozott játékokkal sem lesz gond.
-
tjb007
nagyúr
válasz
#98593280 #58677 üzenetére
Lenovo A8 3G , legalábbis a Lenovo honlapja szerint támogatja/kelezi a 900MHz-es sávot is. Gyakorlatilag emiatt esik az összes többi.
(#58678) ThorsHUN
LG G Pad 8.0
(#58680) xtend
Vannak, csak épp a 90%-uk nem támogatja a 900MHz-es sávot, szóval ezekkel árösszehasonlító oldalak segítségével való ajánlásokkal csak csínján.
(#58681) Izzé
Érdemes, főleg akkor, ha nem jön be a 4:3-as képarány (mert az előzetes információk alapján az újabb S szériás modellek olyanok lesznek).
„Várható-e még majd hasonló leárazás ha jönnek az S2-k?”
Ezt nehéz lenne megjósolni, és erre várni sem biztos, hogy egy jó döntés, mert jártak már úgy jó páran, hogy addig vártak a leárazásra, amíg szépen megszűnt a készülék forgalmazása.
(#58682) Zolicska2
Tehát, ha jól értem, akkor te az Explorer firmware-jét raktad fel a Platinum 10-re ? Ebben esetben keresztet vethetsz rá, ugyanis sikerült téglásítanod. Nem csereszabatosak egymással a ROM-ok, egyikét a másikra nem lehet (és szabad) csak úgy felrakni, még akkor sem, ha hasonló specifikációval bírnak.
-
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
Shingen #58661 üzenetére
Igen, gyári.
Cseregarancia: [link](#58663) B1T3
Hasonlónak mondható. Jelentős eltérés csak a GPU-ban van, a Z3560-ban az egy jó 30%-kal erősebb, illetve a Burst órajel is magasabb.
Snapdragon 800, körülbelül ezzel van egy szinten mozog a Z3560, a Z3745 gyengébb valamivel nála (leginkább GPU-ban).(#58664) capulet75
-
tjb007
nagyúr
LG G Pad 7.0/8.0, ASUS MeMO Pad 7 (ME572C), Lenovo S8
(#58657) hanemmost
Ezek jöhetnének még szóba: Teclast X98 Air 3G (dual OS, tehát Windows 8.1 & Android ), Cube i6 (mindkét verzió → Android, és Android & Windows 8.1), esetleg még a VOYO X7 (bár gyakorlatilag ugyanezt kapod meg itthon Alcor Access O819M néven).
(#58658) Shingen
Elég sok mindent rendeltem már tőlük, eddig még nem volt velük gond. Tavaly sikerült kifognom egy gyári hibás routert, annak a garanciáztatása is probléma nélkül zajlott.
(#58659) csendes
Szerintem még így is maradt jó pár.
-
tjb007
nagyúr
válasz
hanemmost #58647 üzenetére
Alternatíva általában szokott lenni. Mik az elvárásaid, elképzeléseid ?
(#58648) csaba920404
Lenovo A7, de csak március 4-ig. Ha lecsúszol róla két lehetőség marad: vagy beéred a kicsi/közepes akkuval, vagy rááldozol többet.
(#58649) Stehe
Itt találsz olyan fórumozókat, akik ilyen készülékkel rendelkeznek.
Itt pedig egy dual bootos modell tesztjét olvashatod, érdemes a hozzászólásokat is elolvasnod.(#58650) Lizardman
Milyen fajta tokot szeretnél ?
(#58653) Pepeninho
WayteQ xTAB-7X Quad, WayteQ xTAB-7Q, Lenovo A7, Acer Iconia Tab B1-730, ASUS MeMO Pad 7 (ME70C)
-
tjb007
nagyúr
válasz
ztibor #58635 üzenetére
Ha kikapcsolásig merül előfordulhat ilyen.
(#58637) Izzé
Egyiknél sem várható.
(#58638) dorika87
ConCorde tab RAY
(#58639) ClioRS
Igen, Cortex-A53 és T760MP2, legalábbis az MT8165/MT8732 esetében. A Cortex-A53 az MT8161/8735-nél is 100%, viszont ezeknél a GPU szerintem már a T720. Ezt még én sem tudom pontosan, elég kaotikus még mindig a számozás a MediaTeknél, de hamarosan kiderítem.
(#58641) D3LL
Ezek közül egyértelműen a Nexus 9 az, ami "időtállóbbnak" ígérkezik. Ha nem sürgős, akkor várd meg az idei modelleket, azok között várhatóan már lesznek annál is jobbak.
Rajzolásra viszont olyat érdemes nézni, ami aktív digitizerrel rendelkezik, ami aktív toll/stylus támogatással bír. Bővebben: [link](#58642) RAiN91
Próbáld meg ezzel, de ha sikerrel is jársz ne számíts 100%-os eredményre.
(#58643) sbe561
Ha szigorúan 20, akkor ConCorde tab RAY.
(#58644) xtend
Megkövezve nem leszel, de ez már csak azért sem egy jó megoldás, mert egyáltalán nem biztos, hogy csereszabatos egymással a két szoftver. Saját felelősségre persze meg lehet próbálni a dolgot, de csak egy lehetőség lesz rá, mert ha elsőre nem jön össze, akkor már csak levélnehezéknek lesz jó.
-
tjb007
nagyúr
Az ASUS-ok is ajánlottak, csak ha a játékon van a nagyobb hangsúly, akkor érdemesebb inkább egy ARM-es megoldást keresni.
Ha maradsz 7 hüvelyknél, akkor az LG G Pad 7.0 lesz a tuti befutó.(#58628) ztibor
Ha egyáltalán nem veszi a töltést, akkor nagy valószínűséggel vagy a töltő IC, vagy maga az akkumulátor adta meg magát.
(#58633) mtgtoki
A Lenovo S8 egy nagyon jó választás, vagy ott esetleg még az LG G Pad 8.0 is. A Yoga Tablet 2-t direkt hagytam ki, mert nem sokkal olcsóbb a Tab S 8.4-nél.
-
tjb007
nagyúr
A helyzet valóban érdekes, mert bár a Lenovo oldalán (ami lehet, hogy már nem aktuális) 2 év szerepel, ennek ellenére szinte kivétel nélkül minden forgalmazónál egy év szerepel.
Majd utánakérdezek a Lenovonál, hogy mi a helyzet, mert ez elég zavaros.Ettől függetlenül ugyanúgy a hírhedt TeleMax a szervizpartner.
-
tjb007
nagyúr
válasz
abyssc2 #58605 üzenetére
LG G Pad 7.0, vagy ha hozzáraksz még egy tízest, akkor az Extreme Digital kuponos akciójában (március 4-ig tart csak) hozzájuthatsz a Full HD kijelzős Lenovo S8-hoz is.
(#58607) Shingen
Ez csak a Lenovo idétlen üzletpolitikájáról árulkodik. Más európai országokban ők is két éved vállalnak.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Alföldi Peti #58596 üzenetére
Az Intel -a Medfield kivételével- elérhetővé teszi az összes Android alatt szolgáló processzorára, szóval a többi már csak a gyártókon múlik, de mivel az ASUS és az Intel nagyon jó pajtások, ezért én megkockáztatnék egy 80%-ot.
(#58599) dodopek
-
tjb007
nagyúr
válasz
sirszevenap #58588 üzenetére
Csináltál-e rendszer visszaállítást, próbáltad-e frissíteni a szoftvert.
Amúgy biztosan a HD 7-ről (ME173X) van szó, és nem a 7-ről (ME176C/CX) ? Azért kérdezem, mert az újabb modellt, ami simán csak 7 sok helyen helytelenül HD 7-nek írnak.(#58589) Shingen
Nem, nem az.
Nincs számszerű adat arról, hogy mi megy, és mi nem megy. Jelenleg több mint másfél millió alkalmazás (aminek kb. a 20%-a szemét) tölthető le a Play Áruházból, kicsit macerás lenne mindegyiket letesztelni. Sok esetben nem is azzal van a gond, hogy x86, hanem a készüléken futó hibáktól nem mentes rendszerrel. Ezt ugye egy frissítéssel lehet orvosolni.Ár-érték arány szempontjából a Lenovo verhetetlen, főleg azzal a mínusz 15%-kal. Egyetlen egy dologgal van problémám, a garanciával. Nem azzal, hogy ki szervizeli itthon, hanem azzal, hogy csak egy évet adnak.
-
tjb007
nagyúr
válasz
pandur99 #58560 üzenetére
Gyakorlatilag bármelyik/bármilyen vezetékes és vezeték nélkülit (ebbe beletartozik a Bluetooth is).
(#58561) Shingen
Igen, előfordulnak ilyenek is.
Én is megszoktam ezt a kompatibilitás dolgot szinte miden alkalommal említeni, de nem elrettentési, hanem
tájékoztatási célzattal, hogy ne legyen belőle meglepetés, szóval ennyire azért nem kell tartani tőlük.(#58567) Izzé
Amiről te beszélsz az a Microsft Office Mobile, amik pedig nem mennek, mert alkalmazás szinten (szóval nem a Play zárja ki) nem támogatott/ki van zárva, azok ezek: [Word], Excel, Powerpoint
Hamarosan viszont megkapják ezek is natív támogatást, legalábbis a Microsoft ígérte szerint.(#58582) sirszevenap
Mivel próbálkoztál eddig ?
(#58584) szundybence
-
tjb007
nagyúr
válasz
pandur99 #58515 üzenetére
Itthon ez a legolcsóbb ajánlottnak mondható 3G-s 10 hüvelykes. Nem egy erőgép, de netezni meg szöveget szerkeszteni azért lehet rajta.
Ha valami komolyabbra vágysz jelezd!(#58516) dunc
Ez is az ajánlottak közé tartozik, viszont ezzel is ugyanaz a helyzet (kijelző, kompromisszum), mint a 7 hüvelykes változatával (amit már egyszer kérdeztél).
(#58544) Shingen
Az ár-érték arányt is figyelembe véve a Lenovo. Ami meg nem megy (nem csak játék, van alkalmazás is), az nem megy. Ennyi kompromisszumot kell kötni ezekkel az Intel processzoros modellekkel.
(#58545) Ftomm
Igen, erős közepes alá (ötször).
Inkább a T100-at válaszd, ha már egyszer van ilyen lehetőség is.
--------------------------------
Lehet, hogy maradt megválaszolatlan kérdés, majd holnap estefelé (vagy vasárnap) átnézem újra a mai termést (meg a holnapit is). -
tjb007
nagyúr
Bekapcsolhatod, de az ég világon semmit sem fogsz belőle érezni, nem fog tőle megtáltosodni.
Ez ennyit tud, ennél többet már nem tudsz kihozni belőle.(#58501) C0R0
Elég érdekes probléma, de a leírtak alapján nem úgy tűnik, hogy a tablettel lenne a gond. A router beállításai között kéne szétnézni, esetleg csinálhatsz egy visszaállítást-újrakonfigurálást is amennyiben van erre lehetőséged. Ebben a topikban is rákérdezhetsz a dologra: [link]
(#58502) diagonal
Mindkettőn 4.4 van, és csak az akkumulátor kapacitásában van különbség, de az csak nagyon minimális (pár tíz milliamperóra).
Az ajánlottnak számít mindkettő, szóval nyugodtan megveheted.(#58503) gigiradok
572C = Wi-Fi only
572CL = LTETermészetesen vannak olyan olcsóbb modellek is, amik a leírt feladatokat tökéletesen teljesítik, viszont az ME572C gyakorlatilag prémium modellnek számít, így azért a plusz pénzért jobb minőséget és nagyobb teljesítményt is fogsz kapni.
A döntés rajtad áll.(#58504) dunc
Ez is rendben van, bár komolyabb játékokhoz ez a processzor (pontosabban a GPU) kevés lehet.
(#58509) Gyuc
Talán a Prestigio MultiPad Wize 5002.
-
tjb007
nagyúr
A PiPO elég új, túl sok tapasztalat nincs még vele, a másik kettő viszont elég jól bejáratott modell, ráadásul utóbbi integrált 3G modemes (bár ez nálad nem szempont).
Legyen az Onda, multimédiás dolgokban elég jól teljesít.(#58483) CBool
Ha nincs aktiválva a debugging, akkor túl sok mindent nem tudsz tenni (konkrétan semmit).
Utolsó lehetőségként a Fastboot mód maradt, azon keresztül is lehet wipe-olni, de ezt nem mindegyik készülék támogatja.(#58485) xtend
Inkább csak GPU-ban azonos szint (bár az API-k oldalán van különbség), CPU-ban jóval gyengébb.
-
tjb007
nagyúr
Kis kompromisszummal azok közül is nyugodtam lehet választani (az LG kijelzőjének képe mondjuk szebb).
Az LG G Pad tabletekkel kapcsolatos kérdéseiddel pedig keresd fel ezt a topikot, itt készséggel fognak miden kérdésedre válaszolni.
(#58470) Ubul86
Az is ajánlott, és annál is megoldható a billentyűzet.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Deylath26 #58460 üzenetére
Ott van a Lenovo S8, abban 2GB RAM van, az Alcor Access O819M-ben szintén, szóval a 100 ezer forint alatt alatt megvásárolható modellek között akad azért egy-kettő.
(#58461) Ubul86
ASUS Transformer Pad TF103C
(#58463) CBool
ADB-n keresztül, de túl sok értelme nem lenne, mert ha be is jutnál nem tudnál mivel navigálni a menüpontok között.
(#58464) Kereee
Mivel az Acer Windows 8.1-et futtat, az meg egy "kicsit" rugalmasabb (értsd ez alatt azt, hogy bármit csatlakoztathatsz hozzá stb.) rendszer, így a három közül ez lenne a legjobb választás. Ha viszont inkább maradnál az Androidnál, akkor a Lenovo és az LG közül utóbbi a jobb választás.
(#58465) dunc
LG G Pad 7.0
-
tjb007
nagyúr
válasz
weareinluck #58450 üzenetére
Ugyanaz, mint az X98 Air 3G-ről: nyugodtan megveheted, ugyanúgy megfelel csak elvárásaidnak, csak ez kisebb [plusz nincs 3G, nincs GPS, kisebb az akku, kisebb (felbontású) a kijelző - körülbelül ennyi a különbség, ha csak nem hagytam ki valamit]. Figyelmedbe ajánlanám ezt az X80h-ról írt bemutatót: [link] Ha kérdésed lenne nyugodtan tedd fel a topikjában, biztosan válaszolni fog rá.
Amúgy nem tudom mi az, ami miatt azt hiszed, hogy nem tudnád használni rajta a Skype-ot, meg a Teamviewert.
(#58451) xtend
Valóban így van, csak épp azoknak a 90%-a 1/16GB-os, és a 100%-uk nem dual-bootos.
Egyelőre elég gyengének mondható a hazai "másodosztályos" kínálat, a támogatásról nem is beszélve. Értem ez alatt azt, hogy a honlapjukon (már amennyiben van nekik) letölthetőek-e a driverek, mert ha beüt a krach, akkor azok nélkül meg lesz lőve az ember. -
tjb007
nagyúr
válasz
Deylath26 #58424 üzenetére
Lenovo S8
(#58426) FZsolt15
Nagyon sokszor kitárgyalt dolog, a válasz most is ugyanaz. Ha ennyi "kockázat" neked belefér, akkor nyugodtan megveheted. Itt vagy itt (esetleg még itt) amúgy nyugodtan rákérdezhetsz azokra a játékokra, amikkel biztosan játszanál majd, így azért tisztább képet kaphatsz.
Az a HD 7 pedig simán csak 7, a HD jelölésű egy régebbi modell.
(#58428) jUUh
Az Expansys egy francia cég, Frasnciaországban pedig 20% az áfakulcs, szóval normális, hogy csak annyit ír.
-
tjb007
nagyúr
válasz
komyka #58418 üzenetére
3G modemmel: WayteQ xTAB-7X Quad, Prestigio MultiPad Color 7.0 3G
3G modem nélkül: LG G Pad 7.0, ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX), Acer Iconia Tab B1-750, esetleg még a refurbished, 16GB-os 2nd gen. Nexus 7 -
tjb007
nagyúr
Ha nincs semmiféle "speciális igényed", akkor én is csak annyit tudok mondani, hogy mindegy melyiket választod. Annyit tudsz még tenni a választás megkönnyítésének érdekében, hogy összeszeded azokat a jelenleg is használt alkalmazásokat, amiket a tableten is használni szeretnél és megnézed, hogy ezek elérhetőek-e az iOS-en is.
(#58415) no more
ConCorde tab RAY
(#58416) komyka
A kijelzőátló mindegy ?
-
tjb007
nagyúr
válasz
weareinluck #58384 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
válasz
#63253504 #58378 üzenetére
WayteQ xTAB-7Q, WayteQ xTAB-7X Quad, Lenovo A7
(#58380) weareinluck
Az a különbség, hogy az egyik Spanyolországból jön (vagyis pontosabban csak jönne, mert jelenleg nincs raktáron) a GeekBuying ottani "raktárából", tehát a szállítási költségen felül már semmit sem kéne pluszban fizetned, míg a másik Kínából jönne, amire még rájönne az áfa, a kezelési költség, plusz a szállítási költség, ha esetleg rövidebb idő alatt szeretnéd már használatba venni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Shingen #58366 üzenetére
Egyrészt nem tudsz rosszul választani, értelem szerűen ami sz@r az nincs ajánlva, másrészt meg már megtettem.
Mi szól a WayteQ 8X mellett ? A beépített 3G modem, és a telefonos funkciót.
Mi szól az LG G Pad 8.0 mellett ? A szebb kijelző, a jobb/erősebb processzor, és a jobb üzemidő.
Eldöntöd mi a fontosabb és az alapján választasz.(#58368) mr.tamasbiro
Itt csak és kizárólag az A7-ről olvashatsz véleményeket, tapasztalatokat, az egész topik erről szól. Ha nincs türelmed átbogarászni, akkor írj ott egy hozzászólást amiben arra kéred az ott lévőket, hogy osszák meg veled röviden eddig gyűjtött tapasztalataikat.
Mivel nem a legújabb 3D-s csilivili játékok a fő felhasználási kör, plusz az A7-ben nagyobb felbontású és jobb minőségű kijelző, valamint jelentősen nagyobb kapacitású akkumulátor van, így nem döntöttél rosszul, szóval nem kell lemondanod a rendelésed.(#58371) A_ScHuLcZ
Ha kiveszed a pipát, akkor valóban nem fogja attól a pillanattól kezdve menteni a letöltött és feltelepített alkalmazások listáját. Szelektálásra pedig nincs mód, legalábbis a Google-féle megoldás esetében.
Itt kérdezz utána, hátha létezik valami rugalmasabb megoldás: [link] -
tjb007
nagyúr
válasz
Shingen #58350 üzenetére
Mindegyik stabil, egyik sem akad, szóval ez alapján nem fogunk előrébb jutni.
Az akku már jobb kiindulópont. A 8X-hez még nem volt szerencsém, kelzsoca viszont már letesztelte, szóval azt lehet mondani, hogy átlagos, persze ez csak egy tesztmódszer, szóval nem kizárt, hogy többet is ki lehetne kihozni belőle. Az O819M is hasonló felhasználás és beállítások mellet a 8X-éhez hasonló szintem mozog, az A8 viszont 1-2 órával jobb teljesít. Azt azért tegyük hozzá, hogy a három közül kettő 3G-s, tehát ha ez is ki lenne használva, akkor erősen befolyásolnál az üzemidőt.„Az alcornál miben mutatkozna meg a 8 mag és a 2GB rom?”
Leginkább a multitaskingban, illetve a játékoknál.
Amúgy meg én gondolkodás nélkül beleugranék inkább egy LG G Pad 8.0-ába így, hogy el lehet hozni 50 ezer forintért.
(#58356) Frod
Lehet, hogy csak a beállítások között kéne szétnézni, de természetesen benne van a pakliban az is, hogy a tablettel van valami gond.
[ Módosította: koxx ]
-
tjb007
nagyúr
válasz
Jeannie #58322 üzenetére
Ennyiért sajnos nem.
(#58325) stewe780
Az LG.
(#58329) gibae
Sajnos nincs rá lehetőség. Kísérletezni lehetne csak, de azzal már akár az első próbálkozásra is téglát varázsolhatsz belőle.
(#58342) patow
Gondolom be van kapcsolva az USB tár mód és úgy nem megy.
Próbáld meg azt, hogy az eszközkezelőben törlöd a hozzá tartozó eszközillesztőt és úgy csatlakoztatod a PC-hez. A még ennél is egyszerűbb megoldás az, hogy egy másik USB porta csatlakoztatod, néha ennyi is elég tud lenni.(#58347) mr.tamasbiro
Itt találsz mindkettőből bőségesen: [link]
--------------------------------------------------Biztos maradt még megválaszolatlan kérdés, szóval akinek ilyenje van jelezze!
-
tjb007
nagyúr
válasz
jjeahh #58276 üzenetére
Nexus 7 - Akármennyire is nem szimpatikus CM szempontjából ez a legeslegjobb választás. Itt minden nyavalyájáról olvashatsz: [link], [link]
Kindle Fire HD - Valóban van rá CM, de csak snapshot, szóval a stabiltól elég messze áll. A sima HD-val én már inkább nem foglalkoznék, ott van helyette a minden téren jobb HDX, amire szinten van CM, igaz az is ugyanúgy nem stabil.
Galaxy Tab 2 - Felejtős.
Ennyi pénzért amúgy kapsz már vadonatúj LG G Pad 7.0-át is. CM igaz nincs rá, nagy valószínűséggel nem is lesz soha, viszont tökéletesen ellátja azokat a feladatokat, amikre te használnád.
(#58277) mr.tamasbiro
WayteQ xTAB-7Q, WayteQ xTAB-7X Quad, Lenovo A7
(#58280) krisi047
Samsung Galaxy Tab S 8.4 (SM-T705)
-
tjb007
nagyúr
válasz
weareinluck #58257 üzenetére
Már válaszoltam: [link]
(#58259) PandaMonium
Snapdragon 805-ös tablet nem létezik (vagyis pontosabban létezik, de az nem az átlagfelhasználóknak lett kitalálva), az egyetlen megvásárolható 9-10 hüvelykes Tegra K1-es pedig a Nexus 9. Ezek, vagyis pontosabban ez az egy lehetőség van csak, ha ragaszkodsz a leírtakhoz.
Csak az LTE-s Galaxy Note 10.1-ben Snapdragon 800, a Wi-Fi only (SM-P600) és 3G-s (SM-P601) változatban Exynos 5420 van, szóval ha csak a Snapdragon 800 a kompromisszum, akkor ne az LTE-s változatot válaszd.
Ezeken kívül még ott van a Samsung Galaxy Tab S 10.5 is, ami gyakorlatilag csak a kijelezőben (ebbe beletartozik az S Pen is), és a minimálisan kisebb akkuban tér el a Note 10.1-től.(#58262) jjeahh
„legyen rá cyanogenmod 11 frissítés rendszeresen, ez meg a keret gondolom alaposan leszűkíti a kört”
Olyannyira leszűkíti a kört, hogy szinte csak a használt Nexusok jöhetnének szóba.
Nézz ki, gyűjts össze pár olyat, ami szerinted megfelelne az elvárásaidnak, írd meg, és talán lesz közte olyan, amit érdemes is megvenni. A CM most ne legyen szempont, annak majd utánanézünk miután megvan a lista.(#58270) westcoastog
Nem normális, és mindkettő lehetséges.
-
tjb007
nagyúr
válasz
mr.tamasbiro #58250 üzenetére
Ez a gyári felosztás: 1GB data, 6GB belső SD.
Van azonban lehetőség átparticionálásra is, akinek esetleg ez nem felelne meg. Bővebben: [link]
A másik kérdésedre meg az a válasz, hogy a WayteQ (bár konkrét típust nem írtál). -
tjb007
nagyúr
válasz
weareinluck #58240 üzenetére
Teclast X98 Air 3G, Teclast X98 Air II
(#58246) Ftomm
Maximálisan ajánlott. Bővebben: [link]
Papíron gyengébb, a valóságban meg jobb annál. -
tjb007
nagyúr
válasz
7betai #58188 üzenetére
Személyautóba inkább 7 vagy 8 hüvelykes ajánlott, 9-es/10-es inkább kamionba való (többen is használják amúgy ilyen környezetben), de ezt igazából csak te tudod megítélni.
Az ajánlat meg attól függ, hogy mekkora összeget szánnál rá.(#58191) Nauri
Az Odin csak és kizárólag Samsung készülékkel használható, mással nem, szóval felesleges is próbálkoznod vele. A MyAudio 704O firmware szintén nem lesz jó hozzá, abban teljesen más processzor van.
Itt nézz körül, hátha találsz megoldást a problémádra: [link] -
tjb007
nagyúr
válasz
weareinluck #58166 üzenetére
Igen, az árról jó lenne valamit írnod. Csak van valamilyen elképzelésed.
(#58167) marci1250
Papíron jónak tűnik, de nem ismerem. Te viszont igen, legalábbis feltételezem, ha már a nővéredéknek ilyenje van. Valószínűleg már próbáltad/használtad is, szóval el tudod dönteni, hogy megér-e neked ennyit.
(#58168) A_ScHuLcZ
A 8.3 jobban megérni, a Q819M-ről (ami tudtommal fehér színben nem is létezik) pedig itt olvashatsz pár visszajelzést
60 ezer forint környékén az ASUS Transformer Pad TF103CX és a Prestigio MultiPad Wize 5002 azok a 10 hüvelykesek, amikre érdemes ránézni, de előbbiben Intel processzor van, az meg nálad nem játszik. Utóbbi viszont ARM-es, van benne FM rádió, és talán még a Media Marktban is meg tudod személyesen nézni.
(#58173) csontváz
Most megint inkább a 9,7 hüvelykeseket nyomatják, meg a kisebbeket, a 10,1 hüvelykesek parkolópályára kerültek. Ebből következően jobbat nemigazán tudok mondani.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Revoltek #58163 üzenetére
Az a 40 inkább csak 30: [link], [link]
Ettől függetlenül ugyanolyan jól működik, szóval nem kell foglalkozni a pontszámokkal. Amúgy ha Talk 9X-et szeretnél, akkor rendelheted innen is. Európán belülről jön, tehát plusz költség már nincs (úgy is fel lehet fogni, hogy ez már a bruttó ár), DHL-lel 67 ezer forint körül megáll, és 2-7 nap alatt már a kezedben is van. -
tjb007
nagyúr
válasz
Revoltek #58143 üzenetére
Azzal a Pandawilles "biztosítással" csak csínján, szeretnek trükközni vele. A Pandawill fórumán is lehet érdekes dolgokat olvasni róla.
Ezek jöhetnek szóba (+áfa): Cube Talk 9X, Teclast X98 Air II (Anrdroid és Windows 8.1), PiPO M9S, Onda V975M, esetleg még az Onda V989 (bár ez nem tudom jelenleg hogy áll).(#58146) marci1250
LG G Pad 10.1
Ha ez sok, akkor a legolcsóbb még vállalható készülék a Prestigio MultiPad Wize 5002, bár ennél a támogatás kérdéses.(#58148) kopogo
Az eBay-en, vagy az Aliexpressen nézz körül.
Ezzel a kérdéseddel pedig fáradj át ide: [link](#58150) csontváz
A PiPO M9S szerintem megfelelne, de ha inkább valami jobban bejáratott modellt szeretnél, amiért cserébe hajlandó vagy lemenni 9,7 hüvelykre (ez 4:3-as képarányt is jelent), akkor szólj.
(#58151) zligeti
ASUS Transformer Pad TF103CX,
(#58154) ZolikaE46
WayteQ xTAB-7X Quad
Az autófókuszos előlapi kameráról viszont kénytelen leszel lemondani, ilyen még az ennél ötször többe kerülő modellekben sincs.(#58155) Surda-
Igen, főleg az olyanok, amiknél még a leírás sem stimmel.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Misi1980 #58139 üzenetére
Akkor passz, több ötletem már nincs. Ennél többet sajnos így távolról nem tudok segíteni.
(#58140) Revoltek
Úgy 65, hogy ebbe már bele kalkulálva az áfa is, vagy ez teljes egészében a tabletre fordítható, az áfa meg majd pluszban jön még hozzá ?
(#58141) csontváz
Mivel dollárban adtad meg az összeget feltételezem kintről szeretnéd megvásárolni (ha nem így van majd kijavítasz). Az a kérdés, hogy ebbe a 200 dollárba áfával együtt kell beleférnie, vagy ez teljes egészében a tabletre fordítható, az áfa meg majd még pluszban jön hozzá ?
-
tjb007
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #58134 üzenetére
A WayteQ xTAB-8X-et és a Lenovo A8-at is hozzáadhatod még.
(#58135) meroly
Nem tartozik az ajánlottabbak közé, maga a márka sem, de erősen árfüggő a dolog.
(#58136) Misi1980
Ha nem jön be, akkor elég nagy a gond. A hangerő FEL+ power kombinációval próbáltad ?
A frissítéshez nincs szükség PC-re. Az SD kártyára fel kell másolni a fájlokat (az update.zip-et nem kell/szabad kicsomagolni), a fent leírt kombinációval be kell kapcsolni a tabletet és automatikusan végbe fog menni a folyamat. Legalábbis így kéne történnie. -
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
Micsurin #58118 üzenetére
Igen, gyárit adnak. Mielőtt viszont lecsapnál rá érdeklődj utána a HTC Magyarországnál (0680/986-213) a garanciális háttérnek, hogy egyáltalán érvényesíthető-e itthon garancia, mert ugye hivatalosan itthon még nem kezdték el forgalmazni. Ha nemleges választ kapnál, akkor meg az Expansyson keresztül lehet intézni. Itt miden fontos információt megtalálsz: [link]
(#58119) A_ScHuLcZ
A Snapdragon 400-on kívül még az MT8392, és az MT8382.
(#58120) Misi1980
Próbáltad a törlést recovery alól ?
Mivel a gyári ROM nem tölthető le (legalábbis az oldalukon nincs fent), így egyedül csak ennyit tudsz tenni. Remélem a sima HD-ra valót nem próbáltad meg felerőszakolni rá.(#58121) Revoltek
Mármint itthon ? Úgy nincsen. Kintről viszont lehet még miből mazsolázni.
„Néztem ezt az Alcort de nem tudom eldönteni, hogy melyikkel járnánk jobban.”
Nem az Alcorral, az biztos.
(#58123) xtend
A Q913M pont nem tartozik az ajánlottak közé az RK3188-QXGA páros miatt.
(#58125) Nordik
Nem várható.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Pitterix #58084 üzenetére
Erre már én is rábólintok, mert ez egy elég jó ár ezekért (csak a színűkben térnek el). Igaz, hogy refurbished, de nagy valószínűséggel ezt észre sem lehet majd venni.
Két fontos dolgot viszont meg kell említenem. Az egyik, hogy egyes játékok, alkalmazások még mindig nem szeretik az x86-os/x64-es processzorokat, tehát inkompatibilitási problémákba bele lehet futni. A másik pedig, hogy erre az árra szállítási költségen felül rájön még az áfa is (mindenképpen ki kell fizetni), tehát 40 ezer forintban állna meg.(#58088) duplaa
1. A 4.4-et már megkapta, az 5.0 nem valószínű.
2. [link]
3. Igen x2.
4. Mindegyik alkalmas, de a legjobb az LG-ben található.
5. Mindegyik normálisan össze van rakva, de ezt saját magad is tapasztalhattad amikor megnézted.(#58090) SylarHUN
A hátlapi kamera alatt található reset gombbal próbáld meg újraindítani. Tű, gemkapocs, vagy valamilyen más vékony és hegyes tárgy lesz hozzá szükséges.
-
tjb007
nagyúr
válasz
magyar1997 #58080 üzenetére
Nem létezik.
-
tjb007
nagyúr
válasz
szitamon #58051 üzenetére
„Van-e másik olyan tablet, amelyik tudja mindazt, amit a Pipo t9, és itthon is kapható.”
Nincsen.
A T9-hez a legközelebb az Alcor Access O819M áll, de ez csak 8 hüvelykes és a kijelzőfelbontás is alacsonyabb.
A kérdésed első felére már válaszoltak.(#58053) taip
Igen, jól látod.
Az elavultság meg attól függ honnan nézzük a dolgokat.(#58057) duplaa
Azért tűnik annak, mert az is (sokszorosan), de nem is állította senki az ellenkezőjét. Mondjuk abban a táblázatban a 8Q szerepel, nem a 8X, de a lényegen nem változtat.
Példa ? Az Androidos Microsoft Office. Még egyszer: nem azzal van gond, hogy Intel, hanem azzal, hogy x86. Ha AMD lenne akkor sem menne.Ha csak nem szintetikus teszteket fogsz futtatni 24/7-ben, akkor nem igazán fogsz észrevenni különbséget a sebességben. Mondjuk ez megint egy olyan dolog, amit saját magadnak kell megtapasztalnod.
(#58060) katonab1983
Gyártatnak.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Shingen #58039 üzenetére
8X: ár, háttér
O819M: erősebb SoC, több RAM(#58040) duplaa
Igen, nagyon leegyszerűsítve a dolgot ezt jelenti. Nem a processzor itt a lényeg, hanem annak az architektúrája. Az Android egy eredendően ARM architektúrára szánt rendszer, így az x86-os/x64-es Intel processzoroknak a natív kódot tartalmazó alkalmazásokat át kell fordítania, hogy futtatni tudja azokat. Ez a fordítás viszont nem minden esetben 100%-os, nem miden esetben sikeres, lehetséges. Vannak még olyan alkalmazások is, amiknél eleve ki van zárva ez az architektúra, bár ezek száma nagyon alacsony.
Az 8X-ről még nem nagyon vannak tapasztalatok, elég friss modell, az ME176C-ről pedig itt találsz véleményeket (de ide is benézhetsz, mert gyakorlatilag a kijelző mértét leszámítva egyezik a kettő).
A WayteQ a jobb márkák közé tartozik. A régebbi modelljeik között voltak problémásak, az újabbakra viszont, amióta csak egy partnerrel dolgoznak nem igazán van panasz. -
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
NoMagix #58005 üzenetére
Ma már inkább csak közép, annak is a felső szintje.
Azt meg, hogy érdemes-e használtan ilyet venni az ára határozza meg.(#58008) Hurkafej
Itt érdeklődj: [link]
(#58012) KitCat
LG G Pad 10.1
(#58020) MMA87
Itt érdeklődj: [link]
(#58022) maxxenergie
Ez az egyetlen 2GB RAM-os 8 hüvelykes 50 ezer forint alatt/körül, szóval ha mindenképpen ennyit RAM-ot szeretnél, akkor ez az egyetlen választási lehetőség van itthon.
Emellett még ott van a WayteQ xTAB-8X Quad, az ASUS MeMO Pad 8 (ME181CX), a Lenovo A8, és az LG G Pad 8.0 is.(#58024) yvsmad
ASUS Transformer Pad TF103CX, Lenovo A10-70
-
tjb007
nagyúr
válasz
ferke72 #57980 üzenetére
A T111-et semmiképp, és a T235-tel sem sokkal jobb a helyzet. Utóbbi talán még megkapja az 5.0-át/5.1-et, a T111-nél viszont nem igazán kell számítani rá.
Azt sem ártana tudni, hogy az a korrekt ár pontosan mit is takar.Idén várható egyfajta LTE bumm, azaz jönni fognak az olcsóbb (már ARMv8-as, 64 bites processzorral szerelt) LTE képes modellek, bár ez inkább az év második felében történhet majd csak meg. Ha nem sürgős, akkor érdemes lehet várni a váráslással.
-
tjb007
nagyúr
válasz
SaGa59 #57968 üzenetére
LG G Pad 10.1
A tokot pedig az eBay-ről érdemesebb beszerezni. Nagyobb a választék, és az árak is jobbak.(#57969) Th3Ac3
Mindkét állítás igaz, viszont tartani egyiktől sem kell, főleg nem a Snapdragon 400-tól. Ha beleolvasol a G Pad topikba láthatod, hogy mindenki meg van vele elégedve, nem nagyon van rá panasz. A hardcore gamereknek meg eddig sem volt ajánlott, és ezután sem lesz az, általános felhasználásra viszont elég, amit nyújtani tud.
Az Inteles ASUS-nál pedig utána kell járni, hogy az általad használt alkalmazásokkal, játékokkal mi a helyzet, így nem nagyon fogsz tudni lyukra futni. Lollipop pedig erre is 100%, hogy lesz.(#57971) duplaa
Papíron és benchmarkokban a Z3745 a jobb, az erősebb, viszont ennél benne van a pakliban az, hogy kompatibilitási problémába fut vele az ember.
Melyik a jobb ? Egyik sem, vagyis pontosabban az elvárásoktól függ. Mindkettőnél van valami, amiben/amivel jobb a másiknál. Az ASUS-ban ott van az erősebb processzor, a WayteQ-nél pedig a beépített 3G modem és a telefonos funkciók.(#57973) JamesHolden
Az ASUS Transformer Pad TF303K mondható annak, legalábbis az Androidos vonalon. Nem tudom mennyire zárkózik el az ismerősöd a Windowsos tabletektől, de lehet érdemesebb lenne inkább egy olyat (pl. Lenovo Miix 2 10, az ajánlott ASUS-nál még olcsóbb is) választania ilyen célra.
-
tjb007
nagyúr
válasz
antibes2000 #57963 üzenetére
Hivatalosan nincs, az csak a notebookoknál van, de ettől még megoldható a dolog, csak meg kell beszélni a magyarországi képviselettel.
Amúgy meg a forgalmazó szabja meg a feltételeket. Az eMAG meg nem tudom milyen garanciajegyet szokott adni az ASUS tabletek mellé, de ha a sajátjukat, akkor nem viheted. -
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
Soybex #57955 üzenetére
Igazából semmi. Hogy pontosan mit jelölnek a modellszám után következő betűk és számok csak az ASUS tudja. Amúgy meg azért olcsóbb itt (gondolom erről van szó), mert ez egy szlovákiai cég. A garancia szempontjából viszont érdemesebb itthon megvenni valamelyik forgalmazónál, mert a másiknál a garancia csak rajtuk keresztül intézhető (gyakorlatilag vissza kell küldened nekik Szlovákiába).
-
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
válasz
Valdien #57942 üzenetére
Az LG helyett nem a Samsungot szeretted volna írni ? Az LG szoftverében pont nincs semmi elrettentő, ellenben a másiké sokakban ellenszenvet vált ki..
Amúgy meg nem lehet stock Androiddal kapni egyiket sem. Stock Androidot csak a Nexus széria tagjain, valamint a kínai modelleken találsz, bár már utóbbiaknál is elkezdődött a "samsungosítás".
Játszani, filmet nézni elég a LG is (akármelyik méretben, három van). Hogy megéri-e azt a felárat valamelyik Tab S azt már neked kell eldöntened az általuk nyújtott pluszokat figyelembe véve.(#57943) klambi
Ennél frissebb rendszer nem érhető el rá, ezért nem találtál semmit.
-
-
tjb007
nagyúr
A legfontosabb a méret. Egy 7 hüvelykes készülékhez ajánlott 7 hüvelykes készülékekhez való tokot nézni. Lehet tól-ig mérethez valókat is kapni, de azokban egy kisebb méretű készülék elég idétlenül néz ki. Ott van még akkor a rögzítés is (bepattintós, pántos, karmos stb.) és az USB kábel típusa is (micro, full, plusz ugye van még Bluetooth-os is). Utóbbinál a készüléken található USB portnak megfelelőt érdemes választani, mert akkor nincs szükség OTG kábelre.
A többe meg már csak a megvásárlása után derül ki (billentyűzet milyensége, nyomáspont stb.). -
tjb007
nagyúr
válasz
Gyb001 #57926 üzenetére
Csak annyit írt, hogy felrakta azt a linkelt gyári ROM-ot és azt hiszi, úgy gondolja, hogy nyitva van.
Azóta, hogy az Intel belépett az Androidos telefonok és tabletek piacára nem létezik egy általuk tervezett és gyártott processzorral szerelt készülékre sem custom ROM. Ennek pedig már három éve, szóval nem úgy néz ki, hogy bárki is szeretne ezen változtatni.(#57927) Prstin1
WayteQ xTAB-7Q, WayteQ xTAB-7X Quad
(#57929) Doner
Mindegyiknek jónak kell lennie, és a jól bevált(ak)nál, az 1000%-ra jóknál is benne van a pakliban, hogy kifogsz belőle egy olyan példányt, ami mégsem működik. Volt már ilyenre példa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged