- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
Extremen parasztvakítás volt a 6 napig rendelhető Concorde Tab Play, ma már csak januárra érkezőt lehet rendelni.
Sehol nincs. -
Mezcal
addikt
válasz
Chaser #28142 üzenetére
Szerintem nem mindegyik tab ledes, mert látni olyan pocsék szürkés feketét, ami ledesnél nem jön elő.
Nem mondtam, hogy nem jók a paraméterei a kínai gépnek, csak azt, hogy a Prestigio jobb vétel, mert csak pár ezerrel kerül többe, de ezért erősebb hardvert és jobb betekintésű kijelzőt kapunk erősebb akksival. -
Mezcal
addikt
válasz
nyirog #28135 üzenetére
Erősebb hardvere van a Prestigionak jobb processzorral és 4 magos GPU-val, míg a kínaiban csak két mag van. A prestigionak nagyobb a betekintési szöge és ledes háttrérvilágítású, bár lehet, hogy az ainol is, nem tudom. + nagyobb akksi van benne.
Mindensetre a jobb hardver, aksi és kijelző miatt megéri az a pár ezer forint többlet.
-
Mezcal
addikt
válasz
korcsillio #27741 üzenetére
Ennyiért normálisat nem kapsz, csak gagyit.
-
Mezcal
addikt
[link]
Ez a gép most nagyon olcsó a tescoban, megéri-e? Milyen képminősége lehet filmnézéshez? -
Mezcal
addikt
Olcsó, de azért nem gagyi tabletet akarok. A két kiszemeltem: Maxell Maxtab 7 és GoClever A73 TAB
Melyik lehet a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest