- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
És mi a helyzet a Samsung Galaxy Tab S 8.4 -el? Az nem jó választás, pl. az LG-hez képest? A Samsung kijelzője iszonyat tetszik, az LG-t még nem láttam, de akkor azt is megnézem, remélem lehet valahol nyomkodni, Media Markt-ban vagy egyéb helyen. A Samsung-ban már Kit-Kat van, ez is hívogató... és jókat is írtak róla mindenhol.
-
kurtuzov
senior tag
Az ED-ek vannak egyedi Hipernet csomagjai (néha van mellé plusz akció is) és mindegy, hogy van-e SIM slot a tableten, vagy nincs, ha 7 napon belül visszamegy az ember, akkor megveheti az itteni netcsomagokat.
Ahogy látom, most nincs mellé plusz akció (pl ha veszel netcsomagot is, akkor 20%-kal olcsóbb a tab)Nekem a kékT ajánlgatja a Samsung Galaxy Tab S 8.4-et 75-ért. Most jár le a hűségem, és erre akarnak rádumálni. Függetlenül ez a cucc 160. Megéri ennyiért a rabiga? Bár az asszony húzza a száját, mert neki 4:3-as tetszik (kap is egy MiPad-et).
-
khalox
őstag
Ilyen speckókkal LTE-st nem nagyon fogsz találni, legfeljebb 3G-st (pl. Lenovo-nak van azt hiszem 8-asa, de messze elmarad a többiben).
Ha 32GB-os tárhellyel kapsz Nexus 7-est, szerintem egyezz ki a 7''-es kijelzővel. Már csak a legújabb Android frissítések miatt is jól jársz vele, szemben a többi modellel, amik vagy megkapják vagy nem.Én amúgy nem gondolkodnék sokat ezen, mert januártól olyan árak lesznek itt, hogy jujj.
-
nextman
aktív tag
Aha, erdekes, mert ha alatta rakattintasz, ajanljak hozza ok is a telenor hypernetet, es 75e zack um pack.
Na most hogy adhatnak hypernetet egy wifi only keszulekhez?Ja, ez a 8.3-as meretunel van.
MediaMarktban is korbeneznek helyedben, mert vagy ebbol, vagy mas hasonlo keszulekbol lehet LTE valtozat.
-
nextman
aktív tag
Nem ertem miert akarod szolgaltatonal venni. Ugy nem jo, hogy megveszed, aztan kulon hozza a SIM-et?
http://www.edigital.hu/?dosearch=1&cat=0&scf=0&search[name]=1&search[txt]=lg+pad+8
-
khalox
őstag
Mondjuk természetesen találgatás, de annak a 8''-es memo pad-nek az ára, ha LTE-s, akkor 100k alatt nem lesz szerintem. Ezt az alapján gondolom, hogy a 7''-es hasonló tulajdonságokkal rendelkező társának a tesztjében milyen árakat valószínűsítettek itt a PH-n (wifi only 70k).
-
nextman
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest