Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ACE-
addikt
Vajon a Galaxy S 8.4 Wifi only is megkapja a lollipop-ot?
 - 

ACE-
addikt
válasz

kurtuzov

üzenetére
						Akkor itt van ez: [link]
Amikor azt írják, gyártói garancia, az szerintem kellően egyértelmű. Nem tudom mivel tud többet az általad említett Nexus 9, és hogy mennyivel lesz drágább ha majd kapható lesz, de nem biztos hogy megéri a plusz kiadást. Pont ezért kérdeztem rá az LG és Samsung közötti különbségre, mert lehet a Samsung-nál sem éri meg a nagyobb kijelző, ha úgysincs akkora tartalom, és a weboldalak fullHD-ben is ugyanolyan jól jelennek meg, nem is beszélve a játékokról. - 

ACE-
addikt
És mi a helyzet a Samsung Galaxy Tab S 8.4 -el? Az nem jó választás, pl. az LG-hez képest? A Samsung kijelzője iszonyat tetszik, az LG-t még nem láttam, de akkor azt is megnézem, remélem lehet valahol nyomkodni, Media Markt-ban vagy egyéb helyen. A Samsung-ban már Kit-Kat van, ez is hívogató... és jókat is írtak róla mindenhol.
 - 

ACE-
addikt
válasz

pengwin

üzenetére
						Üdv!
Én is szeretnék egy tablet-et, a lényeg hogy hosszabb távra, tehát nem is high-end, de nem is éppen jót.
8" körüli elég lenne még kézben fogható, új, itthon vásárolt, de külföldi is jó ha itthon lehet érvényesíteni a garit. 2 év gari jó lenne rá (mint általában a Samsung-okon) és mindenre használnám, amire egy tablet-et lehetséges, max.90-100ezer. LTE nem kell, elég a wifi és 16GB is elég.
Kösz 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX