- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Vajon a Galaxy S 8.4 Wifi only is megkapja a lollipop-ot?
-
ACE-
addikt
válasz
kurtuzov #53535 üzenetére
Akkor itt van ez: [link]
Amikor azt írják, gyártói garancia, az szerintem kellően egyértelmű. Nem tudom mivel tud többet az általad említett Nexus 9, és hogy mennyivel lesz drágább ha majd kapható lesz, de nem biztos hogy megéri a plusz kiadást. Pont ezért kérdeztem rá az LG és Samsung közötti különbségre, mert lehet a Samsung-nál sem éri meg a nagyobb kijelző, ha úgysincs akkora tartalom, és a weboldalak fullHD-ben is ugyanolyan jól jelennek meg, nem is beszélve a játékokról. -
ACE-
addikt
És mi a helyzet a Samsung Galaxy Tab S 8.4 -el? Az nem jó választás, pl. az LG-hez képest? A Samsung kijelzője iszonyat tetszik, az LG-t még nem láttam, de akkor azt is megnézem, remélem lehet valahol nyomkodni, Media Markt-ban vagy egyéb helyen. A Samsung-ban már Kit-Kat van, ez is hívogató... és jókat is írtak róla mindenhol.
-
ACE-
addikt
válasz
pengwin #53497 üzenetére
Üdv!
Én is szeretnék egy tablet-et, a lényeg hogy hosszabb távra, tehát nem is high-end, de nem is éppen jót.
8" körüli elég lenne még kézben fogható, új, itthon vásárolt, de külföldi is jó ha itthon lehet érvényesíteni a garit. 2 év gari jó lenne rá (mint általában a Samsung-okon) és mindenre használnám, amire egy tablet-et lehetséges, max.90-100ezer. LTE nem kell, elég a wifi és 16GB is elég.
Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest