- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandie
tag
Megoldottam a témát közben factory resettel. Már csak az a kérdésem, hogy a kijelzője törött, tehát az üveg betört, érintésre nem reagál egy részen, de a kép maga tökéletes. Mit kellene benne cserélni és nem-e tudtok olyan embert javasolni innen fórumról privátban aki beszerezné hozzá amit kell jó áron?
Köszönöm
-
kurtuzov
senior tag
Van a családban LG GPad 8.3, én üzemeltem be és teljesen rendben van azóta is. Csak az most már ~75 eFt körül mozog, tavaly karácsonykor volt 90 iga akkor is nagyon megérte. Nem a Nexus mellett érveltem feltétlen, hanem a hosszú távú használati igény szempontodat figyelembe véve olyan eszközt lenne célszerű venned, ami még jó pár hivatalos frissítést is megkap. Tehát e téren a Samsungok is jók.
-
kurtuzov
senior tag
Nem vagyok benne biztos, de az általad linkelt cégnél kérdezz rá a gyári Samsung garanciára, vagy általuk nyújtott boltira. Nem tudom a tabletekre vonatkozik-e a csúcstelefonoknál meglevő prémium garancia. És akkor nem mindegy hol veszed.
Költségvetési korlát szigorúan kezelése terén csak magamból indultam ki. Nyilván nem mindenki tud ekkora összeget(100e Ft) tablet vásárlásra fordítani, van akinek már egy 30eFt-os eszköz beszerzése is igen komoly kihívás és bizony meg is becsüli ha sikerül egyet összehoznia. Azoknál akik 3-4x akkora büdzsében gondolkodnak,nagy valószínűséggel van valamekkora mozgástér is az esetleges plusz igények kielégítésére. -
pengwin
addikt
Szia,
+1 a G PAd 8.3-ra, gyakorlatilag név nélkül leírtad ezt a készüléket
Ennél mex a Z3 Tablet Compact lenne jobb, de az csak most fog még megjelenni és szerintem nem fog beleférni a keretedbe.(#53500) taip
Android alatt van hátránya az Atom prociknak, mondjuk az új Z3xxx széria nagyon jól sikerült, de kompatibilitási problémák még mindig vannak, csak egyre kissebb mértékben. A Z2xxx-ek kicsit félresikerült kisérlet voltak (GPU-juk miatt, meg hyperthreading egy mobilprocesszorban, heh?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- További aktív témák...
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- SzoftverPremium.hu
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest