- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandie
tag
Megoldottam a témát közben factory resettel. Már csak az a kérdésem, hogy a kijelzője törött, tehát az üveg betört, érintésre nem reagál egy részen, de a kép maga tökéletes. Mit kellene benne cserélni és nem-e tudtok olyan embert javasolni innen fórumról privátban aki beszerezné hozzá amit kell jó áron?
Köszönöm
-
kurtuzov
senior tag
Van a családban LG GPad 8.3, én üzemeltem be és teljesen rendben van azóta is. Csak az most már ~75 eFt körül mozog, tavaly karácsonykor volt 90 iga akkor is nagyon megérte. Nem a Nexus mellett érveltem feltétlen, hanem a hosszú távú használati igény szempontodat figyelembe véve olyan eszközt lenne célszerű venned, ami még jó pár hivatalos frissítést is megkap. Tehát e téren a Samsungok is jók.
-
kurtuzov
senior tag
Nem vagyok benne biztos, de az általad linkelt cégnél kérdezz rá a gyári Samsung garanciára, vagy általuk nyújtott boltira. Nem tudom a tabletekre vonatkozik-e a csúcstelefonoknál meglevő prémium garancia. És akkor nem mindegy hol veszed.
Költségvetési korlát szigorúan kezelése terén csak magamból indultam ki. Nyilván nem mindenki tud ekkora összeget(100e Ft) tablet vásárlásra fordítani, van akinek már egy 30eFt-os eszköz beszerzése is igen komoly kihívás és bizony meg is becsüli ha sikerül egyet összehoznia. Azoknál akik 3-4x akkora büdzsében gondolkodnak,nagy valószínűséggel van valamekkora mozgástér is az esetleges plusz igények kielégítésére. -
pengwin
addikt
Szia,
+1 a G PAd 8.3-ra, gyakorlatilag név nélkül leírtad ezt a készüléket
Ennél mex a Z3 Tablet Compact lenne jobb, de az csak most fog még megjelenni és szerintem nem fog beleférni a keretedbe.(#53500) taip
Android alatt van hátránya az Atom prociknak, mondjuk az új Z3xxx széria nagyon jól sikerült, de kompatibilitási problémák még mindig vannak, csak egyre kissebb mértékben. A Z2xxx-ek kicsit félresikerült kisérlet voltak (GPU-juk miatt, meg hyperthreading egy mobilprocesszorban, heh?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged