- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
A tévében is ott a buzi logó, az ellen senki sem tüntet.
(#1042) Torry: elég szar a konfigja. Tabletbe véleményem szerint továbbra is legyen 512MB RAM, és a 600MHZ-s procitól sem vágom hanyatt magam. Viszont a kijelzőben ne keresd a multi-touch-ot, oda van írva, hogy rezisztív.
-
lumpen_stex
aktív tag
akkkor nem a flash-el vannak gondok hanem a juzer-el.
ha egyszer felrakod a flash-t akkor már nem lehet leszedni vagy másikat felrakni. és a utolsó két fw csak a végleges nem béta flash-el működik, azzal viszoitn jól.
ujra kell flesselni és felrakni a .92-re végződő flash verziót.
-
lumpen_stex
aktív tag
nem biztos hogy jó lesz, mert az org egy kicsit eltér a microusb-től. pl nekem a sima microusbe kábel nem volt jó az a81-hez csak az amit egy toshiba hd-s camcorderhez adtak (és a gyári átalakitó) a sima microusb csati lötyög egy kicsit, pont annyira, hogy ne legyen kontakt.
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, akár ezt is mondhattam volna. Ez 54K, és bárhol megtudod osztani bármilyen wifi képes eszközzel az internetet.
Készült volna egy teszt is róla,amin egy Huawei-vel hasonlítom össze, de nem került befejezésre. -
lumpen_stex
aktív tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
Asus 1005H-m van, volt, hogy nem volt áram a melóhelyen és interneteztem mobilnettel legalább 6 órát és még mindig legalább 30-40% körül maradt benne töltés.....
szerk: tehát nyilván nem az Atom eszi az energiát ezeknél, hanem az érintőképernyő lehet esetleg nagyobb fogyasztó....
-
z0d1AK
nagyúr
-
harry
veterán
Mint írtam (vagy a másik topicban?), nekem egy telefon (telefonálás, fotó, zene, sok napos üzem) és egy 14" notebook (programozás, virtualizáció, munka, filmek) kelle.
Elsődleges célja az, hogy suliban/otthon tudjak rajta jegyzeteket olvasni, de emellett neteznék is, és a naptár részlege is hasznos lenne. Amin még gondolkodok, az a GPS, esetleg kapacitív vezérlés.
Ez nekem azért lenne jó, mert kisebb, könnyebb, hosszabb üzemet biztosít egy notebooknál/netbooknál, és erre a célra az érintőkijelző kezelése talán könnyebb is.
Okostelefonon nem jó jegyzetet olvasni, és rövidebb ideig bírja csak az aksija (átlag telefonhoz képest). Esetleg net és gps miatt lenne érdekes (ha tud offline navit), de többe kerül egy egyszerűbb (nekem megfelelő) modellnél (főleg ha nem zárt oprendszeres, márpedig gps-hez azért ez csak kéne), kevesebb ideig bírja, és a legtöbbön nincs LED villanó/világítás, ami nekem fontos.Szóval egy ilyen tabletféleség jó lenne talán, de ki kéne próbálnom 1-2 napig, hogy milyen. Persze felmerült bennem az e-reader gondolata is... de ha már 40k körül lehet kapni egy android tabletet, ami azért csak többet tud, akkor azért inkább azt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest