- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
GPS: hát jó, neked, nálam viszont semmilyen okostelefon vagy gps képes cucc nincs, ezért mondtam, hogy érdekes lenne, de nem elsődleges, néha, ha használnám, szóval azért meg lennék nélküli.
3G: általában itthon vagy suliban használnám a gépet, ott meg van wifi, így nekem annyira nem lényeg.
Market: lehet, de ez is olyan, hogy az android egy kényelmes jellemzője, és hát bizonyára nem lenne egy nagy meló megoldani, de nem.Ez az OS frissítés meg egyre furcsább számomra, némely modellt lehet, némely nem, saját FW, ROM, meg miket szoktam még látni, annyira nem tiszta a dolog, mondjuk nem is néztem utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest