Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atos30

    aktív tag

    Átmeneti megoldásként elkezdtem használni egy Samsung Galaxy Tab A 2019 LTE sm-t515 tabletet.

    Jó kis tablet lenne, de:

    A 2 GB memória édeskevés. Alkalmazások omlanak össze, de ha nem , akkor egy- egy alkalmazásnak kell 4-5 másodperc hogy elinduljon. Gyorsíndítóban olyan 3-4 alkalmazást képes benntartani. Szabad memória olyan 200-250MB szokott lenni.
    Viszont ha egy alkalmazást használunk, akkor használható a gép. Mondjuk hogyha csak youtube megy. Ha mondjuk spotifyt streamelünk chromcastra , akkor még nagyából használható marad a böngésző, de mást már ne akarjunk csinálni vele.

    A hangszórók szépen szólnak, hangerő megfelelő, de lehetne hangosabb is. Mind a kettő hangszóró egy oldalra került, így filmnézésnél hiába sztereó, csak egy oldalról haljuk a hangot. Elég frusztráló így zenét halgatni vagy bármilyen videót nézni rajta. Szerencsére van 3.5mm jack.

    A kijelző viszont szép. Fényerő rendben van, erősebb, mint a huawei T5-é, plusz van utcai mód, ami rádob még a fényerőre egy kis kakaót. Érintés is rendben van.

    Hiába szép és minőségi kis tablet, a memóriával alulméretezték. Azt nem tudom sajnos ,hogy a 3 GB verzió is ilyen- e.

    A hangszórókat meg rakhatták volna két oldalra.
    Antutu v8 nem futott le, kifagyott.

    Tavasszal remélem lesz valami használható tablet a megfizethető kategóriáában is.

    (Miközben ezt a kis szösszenetet írtam 5- ször indult újra a Gboard :((( )

    Ha ajánlani kellene ekkora méretben, akkor inkább Huawei T5. Abban van értesítő led, vibra, sokkal gördülékenyebb a rendszer.(pedig papíron az egy gyengébb gép lenne)

    A pénz azért van, hogy elköltsük!

Új hozzászólás Aktív témák