Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 12T - egytucat
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
nerozol #78302 üzenetére
Ugy tudom a sima M5 nem tamogatja. Viszont van M5 Pro, ami igen. Mas kerdes, hogy szerintem ez itthon nem kaphato. (Ertelmes boltban teszem hozza, mert alzan mintha lenne...)
Ezert is voltam meglepodve, hogy az M5 Lite meg tudja az M-Pen erintest.(#78304) tony_snow
Ha azt kuldik, amit rendeltel, akkor jo a bolt. En sajna jartam veluk ugy tavaly, hogy egy laptop teljesen mas specifikacioval jott, mint amilyen ki volt irva a weboldalra. Ez egy decemberi megrendeles volt, de a vegen megoldodott a dolog, aprilisban mar hasznalatba is tudta venni a kollega a gepet
A supportjuk rem gyenge, lassu es korulmenyes, de ha nincs gond, akkor nem is talalkozol a supporttal. Magan rendelesnel elalltam volna 14 napon belul, de ez ceges volt, es a beszerzesrol kellett az azevi szamla, igy muszaj volt otthagyni a zsetont, es veluk leborkozni az ugyet. 4 honap volt, de sikerult...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N5000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest