Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #37391872

    törölt tag

    Üdv Mindenkinek!

    Mint említettem, megérkezett (vámmentesen!) a Teclast Mater T10 táblagép.
    Előtte WayteQ xTab 100 9.7"-es gép, majd utána Chuwi Hi 12 12"-os gépem volt. A WayteQ bizonyos pontokon érzéketlen volt, át kellett fordítani a táblát, hogy érzékelje az érintést.A felbontás is túl nagy volt a videó procihoz képest.
    A Chuwi Hi 12 nem volt rossz gép a maga módján, de el lőttem a méretet (itt nem igazán az számít :) ). Szóval nagy volt, és ágyban kényelmetlen volt már tartani (öregszem!). Nem volt rossz gép, de a mostani ég és föld!
    Szóval, eszméletlenül jó gép!!! A kijelző alakítható, az érintés érzékeny, a 8100 mAh aksi kifogástalan, gyors, (hozzá kell tennem, hogy már kinőttem a játékból, ezért azokkal nem tudom tesztelni).
    Ami nagyon meglepett, az a hangja! Az előző kettő ehez képest cincogott, ennek szép, tiszta, erőteljes hangja van fél hangerőn is!
    Ami beszívatott: Youtube nézés, és egyszer csak le zár. Mi a manó. ezt többször is eljátszotta, mire én meg elkeseredtem.beszívtam, a kis kínai hibás készüléket küldött!
    Azután rá kellett jönnöm hogy (szerintem ebből következően rossz helyen levő) ujjlenyomat olvasó kavart be. Ahogy hozzá értem, lezárta az alkalmazást.
    Amit el kell még mondanom: nem adnak hozzá töltőt. Ez nem gond, nem is ezért említem, mert én is rendeltem kimondottan hozzá ajánlott töltőt kb 7 dollárért.Gyors töltő!

    DE!! Hogy jártam! Szintén innen vettem egy telót, amit nagyon szeretek, az áráért csúcs (Vernee X). Szintén hasonló gyors töltőt adtak hozzá, amivel nem is volt gond néhány napig, hétig. Egyszer csak el kezdett merülni a teló (6200 mAh) aksija de nagyon. Este rá tettem, reggelre fel is töltött 91%-ra!!! Nosza, volt még fél órám a munkába indulásig, rá tettem egy sima töltőre, ami ez idő alatt felnyomta 95%-ra. Ettől kezdve a gyors töltőt hanyagoltam! Valami nem OK! Mivel nekem nem létjogosultság a gyors töltés, ( este felteszem, reggel leveszem) így maradok a hagyományosnál.
    Hát ez a tapasztalatom, aztán ki-ki ahogyan akarja.

    Nos! A gép eszméletlenül jó!!!! Gyors, stabil, a kijelző alakítható (szín..stb..) érzékeny, nem nehéz, szerintem éppen kitűnő a súlya, az aksi szintén nagyon jó. Nálunk 110 ezer, ami túlzás, de amit én fizettem érte (51 600 Ft, EU Express) az meg nevetséges a minőséghez és tudáshoz képest!

    A játékokból kinőttem, így azzal nem tudom tesztelni, a a teszteken lehet olvasni róla.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák