Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Egyetemista családtagnak kellene egy tabletet néznem ajándékba. 8-10" körüli, lehetőleg 4:3 képaránnyal. 3G-4G nem kell. Játszani szerintem nem sokat fog rajta (lány), inkább a sulihoz, pdf, word dokumentumok, e-mail, filmnézés, net, facebook, youtube.
Tárhely16-32 Gb szerintem (ha véletlen filmet akar rá tenni).
Ár: ~60 ezer Ft. Ha van ez az ár felett nem sokkal best buy, akkor nem gond, de kb ezt lőttem be, hogy talán találni ennyiért már megbízható masinát.A tablet legfontosabb tulajdonsága az legyen, hogy soha ne kelljen mókolni vele. Nem volt még soha androidos tabletem, ebből kifolyólag nem is értek hozzá. Így nem szeretném a hétvégéimet ezzel tölteni.
Új, lehetőleg gyártói garanciás legyen (életre meguntam a GSM boltokat és társaikat). Milyen irányba induljak el a keresgéléssel?
Köszönöm
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX