- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Egyetemista családtagnak kellene egy tabletet néznem ajándékba. 8-10" körüli, lehetőleg 4:3 képaránnyal. 3G-4G nem kell. Játszani szerintem nem sokat fog rajta (lány), inkább a sulihoz, pdf, word dokumentumok, e-mail, filmnézés, net, facebook, youtube.
Tárhely16-32 Gb szerintem (ha véletlen filmet akar rá tenni).
Ár: ~60 ezer Ft. Ha van ez az ár felett nem sokkal best buy, akkor nem gond, de kb ezt lőttem be, hogy talán találni ennyiért már megbízható masinát.A tablet legfontosabb tulajdonsága az legyen, hogy soha ne kelljen mókolni vele. Nem volt még soha androidos tabletem, ebből kifolyólag nem is értek hozzá. Így nem szeretném a hétvégéimet ezzel tölteni.
Új, lehetőleg gyártói garanciás legyen (életre meguntam a GSM boltokat és társaikat). Milyen irányba induljak el a keresgéléssel?
Köszönöm
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest