Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Sajnos sikerült factory resettel törölnöm minden képet a tabletemről, olyanokat is, amik számomra nagyon fontosak voltak. Asus Memo Pad 10 Smart tabletem van, mass storage-ként nem tudom a géphez csatlakoztatni, így viszont semmilyen PC-s alkalmazással nem tudom a képeket visszamenteni. Találtam egy hexamob recovery appot a tabletre, amihez rootolnom kellene a tabot. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy az app-ról van-e valakinek valami információja, hogy működik-e, illetve hogy ha root-olom a tabletet, akkor milyen módon tudom unrootolni (pl. egy rendszerfrissítés visszaállítja-e alapra, stb.). Ha esetleg tudtok más megoldást a képek visszaszerzésére, akkor nyitott vagyok bármire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest