Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
lumpen_stex
üzenetére
Az apple torkát el nem vágják, bár ők gyártják
. De az van annyira más rendszer, hogy meglegyen a külön világa. Az android már hány éves hány verziót és készüléket élt meg, mennyi vásárlóval bétateszteltették ezt a rendszert és máig nem lehet azt mondani, hogy na ez akkor már nagyon egyben van, csak most ért el egy korrekt szintet, mint kiderült legfőképpen akkor ha mégis olyan erős hardware van alatta mint a konkurenseknél...Android körül valahogy nagyobb hype alakult ki mint bármi másnál mobil fronton, beleértve almáékat is. Pl. üzleti célra szerintem nem éppen ideális választás és akkor most nagyon finom voltam. Játékban és multimédiában meg az apple a jobb, az gyakorlatilag már egy játékkonzol is. Lehet velem van baj de én nem érzem az az átütő erőt az androidban, nekem is tetszik, de semmiben sem különb számomra. Igaz én nem is írok programot, én a user szint vagyok, aki elszórakozik vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fedora Linux
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- Vigneau interaktív lokálblogja
- TCL LCD és LED TV-k
- Assetto Corsa
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. De az van annyira más rendszer, hogy meglegyen a külön világa. Az android már hány éves hány verziót és készüléket élt meg, mennyi vásárlóval bétateszteltették ezt a rendszert és máig nem lehet azt mondani, hogy na ez akkor már nagyon egyben van, csak most ért el egy korrekt szintet, mint kiderült legfőképpen akkor ha mégis olyan erős hardware van alatta mint a konkurenseknél...Android körül valahogy nagyobb hype alakult ki mint bármi másnál mobil fronton, beleértve almáékat is. Pl. üzleti célra szerintem nem éppen ideális választás és akkor most nagyon finom voltam. Játékban és multimédiában meg az apple a jobb, az gyakorlatilag már egy játékkonzol is. Lehet velem van baj de én nem érzem az az átütő erőt az androidban, nekem is tetszik, de semmiben sem különb számomra. Igaz én nem is írok programot, én a user szint vagyok, aki elszórakozik vele.
Dr.NX