Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kempinglámpa helyett kürt
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
Ha megengeditek beírom, hogy én miért használok tabletet.
Munkahelyemen (mh) 19"-es monitor, otthon (o) 32" tv monitorként, mindkettő PC-vel. Laptopot, notebookot egyszerűen nem tudom megszokni, nem szeretem. Mindkét helyen használhatok wifit.Volt 10"-es tabletem (Acer A500), túl nagy és drága volt - eladtam.
Most egy 7"-es PD10 Freelandert használok, de már megrendeltem a Ramos W17 Pro-t.
Mh: nem akarom beállítani a személyes dolgaimat (levelező, jelszókezelő, könyvjelzők, stb.), ezért ha kell valami a tableten elérem.
O: lefekvés után ha még eszembe jut bármi, amihez információ kell - ott a tablet. Olvasni is szoktam elalvás előtt - van hogy 1-2 órát is - elsősorban regényeket - tablet.
1-2 havonta, ha kimozdulok otthonról - pl. Anyukámhoz - tableten majdnem mindent elérek - ha szükséges. Ilyenkor tényleg csak a legszükségesebb esetben használom. Ha kell hozzá net a telefonomról kaphat.Köszönöm a türelmeteket. Hátha valaki kedvet kap a tablethez a fentiek alapján :-) Bár aki ezt a topikot olvassa, az már fertőzött :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Villanyszerelés
- LED világítás a lakásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest