- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
lens88 #68439 üzenetére
Sajna az RK-ra épöl, itt próbálj utána nézni
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
lens88 #66256 üzenetére
Az Audio Rush 5.1 dekódereden van egy db rca aljzat is a toslinkek mellett, coaxial felirattal. Az véletlenül nem egy coax spdif bemenet?
-
kenand
veterán
válasz
lens88 #66256 üzenetére
Sima AV kábel (ami az összefoglalóban van) jó, fehéren vagy a piroson megy a digitális SPDIF
a Magicsee N5-ön is ilyen 3.5mm jack SPDIF van, és sima AV kábellel kötöttem egy régi Marantz RS 4400-as erősítőhöz (annak van Optikai bemente is, de a magicsee-nek csak elektromos van)
-
kenand
veterán
válasz
lens88 #66249 üzenetére
Boxok többségén van SPDIF optikia kimenet azt tudod kötni egy fogadó optikájához...(azt hittem az a gondod, hogy a régi házimozin csak koaxiális/elektromos bemenet van)
Most látom ez az MXQ csoda elektromos SPDIF-vel van ellátva azon is segít a linkelt hangkártya az átalakító is, de alig drágább annál egy új box optikai kimenettel... vagy a fogadón nincs lehetőség elektromos SPDIF-re?
-
edk-
őstag
válasz
lens88 #65860 üzenetére
Nem látom, hogy ebben lenne pl. DTS dekóder. Én a 20 dolláros alis doboznál maradnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged