- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
válasz
Dare2Live #47127 üzenetére
Nekem a Zidoo X6 Pro supporttal volt "hasonló" tapasztalatom...
---------------------------------------------------------------------------Amlogic S905X2 Strong Core 4K TV BOX- Beelink GT1 mini...
-
válasz
Dare2Live #47127 üzenetére
Ennyire nem kéne ócsárolni a Beelinket, és a GT1.et sem!
Megynyugtatlak v101. Firmware el jött ki a boltokba a GT1, nekem teszt példányom volt/van amit magától a gyártótól kaptam azon v100.volt még mikor küldték azóta 9.szer frissült most v109. van rajta!De ha nem lenne elég a gyári FW, van hozzá RENGETEG CUSTOM FW amit fel lehet teni rá!
A többi box gyártója még negyed ennyi FW.t se ad a boxaihoz, jó eséllyel kapsz 1-2.frissítést és jónapot!
-
dugesz77
őstag
válasz
Dare2Live #42231 üzenetére
Külső HDD-vel pedig nem volt gondom 20-30 torrent ment szinte folyamatosan egy BB2-ről de ugyanezt tudta a s905 is csak lassabb sebességekkel (azzal 25 MB/s körül volt a letöltés S912-vel 40 fölött is ment.) Film indításoknál azért lassabb volt az tény. Ext 4-re érdemes/kell formázni az eléggé meglöki az elérést/letöltést. Mondjuk a pendrive az biztos,hogy nem szereti ha egyszerre írnak/olvasnak róla.
-
TCr
veterán
válasz
Egy barátomnak S905-ön (Beelink MiniMXIII) állítottam be a torrentet külső 2,5"-os HDD-re (márkáját nem tudom), gond nélkül futtat tucatnyi+ torrentet egyszerre.
Úgyhogy ha kéznél van az az SSD, mindenképp megér egy próbát, mert vígan lehet ezekkel a kütyükkel sok szálon torrentezni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Az SSD segíthet, ha tényleg a Pendrive sávszélje a probléma, a kérdés az, hogy mennyire, lehet semennyire. Mert mivel ezek a procik nem erre lettek kitalálva, ezért 6-7 torrent-nél már esélyes, hogy alapból belassítja a rendszert és ezért akad a videó. Torrent kliens-ben ilyenkor sávszél korlátozással lehet próbálkozni, vagy a max letöltési szálak lecsökkentésével. De szerintem ennyi torrent alapból sok a procinak.
-
Hyena
senior tag
válasz
Dare2Live #5339 üzenetére
Egyebkent ez a zold bevillanas tema nagyon erdekes mert a napokban csinalta a digi online app-al, a ra kovetkezo 2 napon pedig egyszer sem pedig semmin sem valtoztattam.
A tul sotet kep jelenseg (illetve a sotet jeleneteknel valo hirtelen tovabb sotetedes) pedig valahogy attol van, hogy megbolonditja a tv kepjavito eljarasait (dinamikus kontraszt, helyi sotetites...) mert miutan pl a tvn az elenk beallitas profilt valasztottam megszunt a jelenseg. Erdekes mert az egyeni beallitas profilomban hiaba kapcsoltam ki minden ilyesmit a hiba megmaradt.
A haloszobai buta tvn pedig nem jelentkezik a problema gondolom mert az nem tud ilyet. -
Zol77
aktív tag
válasz
Dare2Live #5339 üzenetére
Írtak már nekik sokan.
Itt a fórumuk: [link]
A zöld villanást emlegetik legtöbben,meg a túl sötét képet videólejátszáskor.
Ez a két hiba több topikban is szóba került már.
Állítólag a zöld hibán dolgoznak,csak valami ünnepet emlegettek,meg azt,hogy hétfőtől dolgoznak megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged