- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
granini #84207 üzenetére
Összevetés érdekelt volna mi box s vs mecool km2. Nekem van mi box s-em de őszintén sok problémám van vele. Csak netflix és hbo go - ra meg a chromecast-ot használom mert a kodin gyenge a képminőség (sötét jelenetekben szörnyű utánhúzás vagy másképp írjam keni a képet). Szóval így kettő boxot használok egy tévén a mi box s - et netflix, hbo go és chromecastra a x96 max plus - t coreelec - el meg ugye kodit otthoni lejátszásra. Kíváncsi lennék, hogy a km2 elég lenne e mindkettőre. Unom már, hogy kettő tv boxot kell használnom. Ha km2 nem keni a képet sötét jelenetekben kodi alatt akkor már jó lenne nekem.
-
blakey
titán
válasz
granini #83930 üzenetére
Ez már ki lett tárgyalva, egy kész ROM-ot telepít, meg egy-két alkalmazást, ez olyan, mintha te megvennéd a boxot 12e-ért, telepítenéd belső tárhelyre a CE-t, feltennél 1-2 kiegészítőt és úgy adnád el 30e-ért, és közöd nincs a CE csapatához, nem tettél hozzá semmit, stb. Szóval nem fair amit csinál. Mások szellemi tulajdonával visszaél, de szívesen megnéznék egy ilyen boxot, sőt végigellenőrízném, hogy ő mit tesz hozzá ha már ilyen szöveggel hírdeti.
-
aldebaran
addikt
válasz
granini #83836 üzenetére
Én ajánlom, hogy legalább a gyűrű által készítettet használd és azt módosítgasd, vagy szerezz be olyat, amit tudsz szeretni és véglegesíteni. Nekem a Zephyr2 van és ott össze-vissza van módosítva.
Külön mappák, nas-ról, pc-ről, menü a youtube-hoz, widget a feliratkozásokhoz,... stb. Ja és ezekhez nem kellett xml-t vagy bármit írogatni. -
blakey
titán
válasz
granini #83828 üzenetére
Mivel látatlanul próbálunk neked segíteni így nehéz megtalálni, hogy mi nem jó. Próbálkozni kell. CE 9.2.7 még Leia alapú, CE 19 már Matrix alapú. Nem tudok mást írni, mint próbálgani, ha van 2 kártyád akkor egyiken Leia, másikon Matrix. Kodi beállításait át kell nézni, CE rendszerszintű beállításait szintén. Matrix már python3 így van kavarás bőven.
1,5 hónapja "dobtam" a Leiát, mert már láttam, hogy Matrixal nem lesznek különösebb gondok, ma ott tartunk, hogy sok hiba ki lett javítva, gyakorlatilag minden megy.
-
nfsu17
veterán
válasz
granini #83819 üzenetére
Amúgy mi szükséged ''szenvedni'' a mátrixszal, ha leia (9.2.X) alatt minden működhetne?
Nem tudok most olyan létfontosságú addonról, funkcióról, ami miatt erőltetni kellene a mátrixot.
Azért az, hogy a 1080p nem megy, az nálam erős érzést váltana ki, hogy ne használjam.
Vagy egy tiszta új telepítéssel kellene kezdeni, nulla hozzápiszkálással... -
blakey
titán
válasz
granini #83813 üzenetére
Jó dtb-t használsz? Jók a beállítások? Semmi ilyen problémát nem tapasztaltam CE Matrix alatt, minden működik.
Egyébként a PKC hiba ami nálam jelen volt, mégpedig az "asci" hiba úgy tűnik, hogy megildodott, CE alatt nincs telepítve a Locale kiegészítő és ez is okoz ilyen problémát, ezt gyakorlatilag mindenkinek telepítenie kéne, valószínűleg a jövőben előre lesz telepítve.
-
-
FingR86
őstag
-
togaba
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest