- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabywap
tag
válasz
DoItYourself #2508 üzenetére
-
dugesz77
őstag
válasz
DoItYourself #2499 üzenetére
Uha elnézést nekem nem siketült a szöveg értelmezés akkor. Többször átolvasva meglett a lényeg: "Egreat MXq Pro 4K------A95X és Suvell T95 Firmwre ugyan úgy 1,5GHz a max órajele "
-
m_kovacs
tag
válasz
DoItYourself #2489 üzenetére
Sajnos az okos tv-m android platform,(már megbántam!)(5.1.1) és azon sem működik yt. alatt a 4k.
m_kovacs -
válasz
DoItYourself #2479 üzenetére
Ahogy korábban már írtam nekem az Egreat MXq Pro 4K is Max 1500MHz em ketyeg, pedig tényleges S905 soc van benne nem az x!
És nem szoftveresen van lekorlátozva, mert az A95X és Suvell T95 Firmwre el is ugyan úgy 1,5GHz a max órajele!
Szóval már a sima S905. Boxokkal is vigyázni kell!
-
ginola
addikt
válasz
DoItYourself #2466 üzenetére
Amennyiben nem szükséges a koax kimenet, de stabil, esetleg KODI képes érdekelne, mit ajánlanál, ami csalódásmente?
(Most épp alkudozom egy Dune 102-re...) -
ginola
addikt
válasz
DoItYourself #2452 üzenetére
Köszi. Ezeket jó szívvel ajánlod is?
-
k.zozo.
tag
válasz
DoItYourself #2435 üzenetére
MX3-M 2.4G 3D Air Mouse&Wireless Keyboard tökéletesen működik vele (Aliexpress).
-
TheProb
veterán
válasz
DoItYourself #2453 üzenetére
Igen olvastam az összefoglalót, bár a konkrét ajánlott típusok fölött valahogy sikerült átugrani..
Szóval ami S905-ös SoC-cal van szerelve az mind tudja a CEC-et? HW és nem SW-es szinten kell támogatottnak lennie?
Közben találtam aprón 2 modellt korrekt áron. Beelink MiniMXIII vagy Nexbox A95X
között van lényegi különbség? Bellink picit drágább, megéri a felárat?Most nézem, hogy utóbbiban csak a 1 giga RAM van, akkor a kérdésre a válasz gondolom igen. -
pavicevic
tag
válasz
DoItYourself #2446 üzenetére
Ertem, koszi a valaszokat!
Tobben is irtak a topikban, hogy gyengebb a wifi az mxiii eseten, viszont en ezt a kutyut abban a szobaban hasznalnam, ahol a router van, igy talan nem jelent gondot a kulonbseg a ket eszkoz kozott.
-
válasz
DoItYourself #2446 üzenetére
Érdemi különbséget nem látok a kettő között. Mindkettő van itthon.
Wifi nem erősebb, nem hűvösebb.
Fém ház, és AV csati, nálam nem volt lényeges szempont.
Persze másnak lehet.Az erősebb wifi miatt vettem M18-at, de sajnos semmivel nem lett jobb.
-
erzol
őstag
válasz
rii i8+ is működik minden funkciójában.
Külön kiemelném a megvilágított gombok hasznosságát. -
Csicsóka
őstag
válasz
Logitech K400 tökéletesen megy, (tapipad is) android, OE, LE alatt.
-
k.zozo.
tag
válasz
DoItYourself #2397 üzenetére
Nálam egyelőre működik szépen, egyedül a HD hangokkal nem boldogul. Sima DTS, DD film nézésére úgy tűnik tökéletes.
-
pavicevic
tag
válasz
DoItYourself #2414 üzenetére
mindenképp utánanézek, köszi!
személy szerint te melyik kütyüt ajánlanád?
Beelink Mini MX
vagy
Beelink M18gearbesről rendelném, EU-s raktárból a mini mx 36 dollár lenne
-
pavicevic
tag
válasz
DoItYourself #2412 üzenetére
kodit már használtam gépen, innen-onnan összeszedett linkekkel, amik nem működtek túl sokáig. igazából a lényeg számomra az lenne, hogy viszonylag kevés bajlódással tudjak angol nyelvű csatornákat nézni, amire tökéletes lenne egy ilyen box. (a medialinkes box elvileg maga frissíti a csatornákat, ezért is kérdeztem, hogy itt is megoldható-e a dolog)
-
pavicevic
tag
válasz
DoItYourself #2407 üzenetére
végigolvastam, nagyjából képben vagyok, viszont egy dolog még mindig nem tiszta: az iptv-s csatornákat frissíti a rendszer, vagy nekem kell ugyanúgy hozzáadnom, mint a kodi asztali verziójában?
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #2400 üzenetére
Próbálnám már én, de még most sem bukkant fel a nyomkövetésen sem, pedig 13.-án rendeltem.
Még a max 25 munkanapban bőven benne vagyok, csak az aggaszt hogy nem látni még sehol a csomagot. -
Beni2360
félisten
válasz
Köszi az infot a VidonXMBC-hez de inkább egy letöltési linkel jobban boldogulnék mert tudod az Angol nálamEz lenne az? https://www.dropbox.com/s/he2xivhhgqjgqg...e.apk?dl=0 már töltöm.
Más egy kis segítséget a fentebb kérdezett zarol21-fórum társnak készülék ügyben és, hogy megy-e a 3 TB-s vinyó? -
vargalex
Topikgazda
válasz
A 3,5" HDD-k szerintem mind külső táposak, hiszen annak kell 12V is. USB-n pedig ugye csak 5V van.
(#2400) DoItYourself: nekem 020c-t mutat a felületen, ahogy a cpuinfo-ból is látszik:
LibreELEC:~ # cat /proc/cpuinfo
Processor : AArch64 Processor rev 4 (aarch64)
processor : 0
processor : 1
processor : 2
processor : 3
Features : fp asimd crc32
CPU implementer : 0x41
CPU architecture: AArch64
CPU variant : 0x0
CPU part : 0xd03
CPU revision : 4
Hardware : Amlogic
Revision : 020c -
interstate76
addikt
válasz
Írta a külső tápot.
A VidonXBMC-t már szedem is le, köszi!
(#2396) zarol21 Az ajánlott típusok az összefoglalóban vannak. Ill. még ez a Sunvell T95M is jó lehet neked, de ebből még csak most érkeznek az első példányok a topiklakókhoz. Vargalex írt pár sort a típusról[/L.
-
válasz
Úgy néz ki működik.
Mindjárt belerakom a movieshare-t. -
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #2387 üzenetére
1. Nem, tényleg nem túlzás. Nem mindig ilyen sok, de volt rá példa, tegnap este úgy 2 órát nyúztam az általános funkciók kapcsolgatásával.
2. Léptetés = +30 mp, vagy + 1 perc.
Ha mondjuk megnyomom a jobbranyilat, akkor ne 2x-re kapcsoljon a film sebessége, hanem +30 mp-et ugorjon előre.A főmenübe ugrás jól működik LE alatt, a távoson lévő Home gomb (házikó) e célt szolgálja.
3. Nálam a jobb-bal nyílgombok alapértelmezés szerint a film sebességét állítják.
2x 4x 16x 32x függően attól, hogy hányszor nyomom meg a gombot.
Jó lenne úgy beállítani, ahogy írtad, majd este otthon megnézem: "logaritmikusan" ugrik időben előre-hátra. Ha sűrűn nyomkodod, akkor nagyobb időközökre vált."4. cue fájl PC-vel indítva = más, egyszerűbb lejátszóprogrammal, pl. Foobar.
De a zárt rendszerű (Sigma, Realtek chipek) asztali médialejátszók is tudják (Popcorn, Dune, Mede8er, stb.)
Ez mondjuk pont a KODi wiki, de megoldás itt sincs.5. nekem sem hiányozna, ha egy filmben x %-hoz azonnal lehetne léptetni egy gombnyomásra.
Ez a Popcornnál úgy van megoldva (gyárilag), hogy a távoson lévő 0-9 gomb a film idejének az adott gomb száma x10, így ha pl. az 1-es gombot nyomom meg filmlejátszás közben, akkor a film hosszának a 10%-ához ugrik, ha az 5-öst, akkor 50%-hoz és így tovább.
Ugyanez működik zenénél is.
De ha a 3-as pontot sikerülne megoldanom, akkor ez nem izgatna komolyabban.De hogy ne csak a "nyavajgást" olvassátok tőlem...
Nagyon tetszik, hogy van Digitally Imported music addon, akik kicsit is kedvelik az elektronikus zenéket, azoknak melegen ajánlom a telepítését. -
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #2384 üzenetére
Úgy érted, hogy korábban, huzamosabb ideig?
Nem, csak néha-néha próbaszerűen.
Miért kérded?De miért teszed OFF-ba? Szerves része ezeknek a kis dobozoknak.
-
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #2369 üzenetére
Értem, bár ez az én esetemben úgy gondolom, hogy nem releváns.
Viszont ezt a DD transcode lehetőséget (annak ki-bekapcsolását) észben tartom, köszönöm! -
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #2363 üzenetére
Ok.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #2337 üzenetére
Próbáltam, korábbi, májusi verziót. Ez a Debian Linux, ARM változata. Egy teljes értékű desktop Linux, XFCE környezettel. Nagyon jó sebességgel fut a dobozainkon, szinte PC érzetet ad. A hang akkor nem ment, de a HW gyorsítás, Mali driver működött.
-
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #2361 üzenetére
De könyörgöm, mit teszteljek rajta?
Évek óta ugyanazt az erősítőt használom, ha hajnali kettőkor felébresztenek is meg tudom mondani, hogy hány "decibelen" milyen hangosan kell szólnia... teljesen mindegy, hogy passtrough, vagy PCM, ugyanúgy sokkal halkabb az összes adatfolyam.De mondom, este kiderül, hogy a LE-kel is ilyen halk lesz-e?
Nem vitaindítónak írtam, csak érdekességképp, megjegyzésképp.
Egyértelmű, kirívó a hangerőbeli különbség, ez most nem placebo téma, mint ami pl. a különböző kábelek hangja között szokott felmerülni. -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #2303 üzenetére
Üdv.
Ma végre megkaptam a 12V 5A tápomat a Blitzwol 8W-AP1 cuccomhoz és arra kötöttem egy 8 om Hitachi hangfalakat és össze raktam. Kaptam egy TV-hez 2 db ilyen AV csatlakozót. 1-fehér-piros.sárga és egy pir-zöl-kék. Na az elsőt ráduktam a K1 plus AV kimenetére és össze kapcsoltam, feh-pir. LE alatt. Ólőszőr semmi hang a filmnél. Aztán a KODI hang beállításánál kezdtem a legfelső sorban és az analóg kimenet választásánál került elő a hang. Videót még nem próbáltam mivel HDMI megy a kép. Ez után jön majd az RPi próba ez a projektor miatt lesz érdekes.
Ui: Ezen a kimeneten keresztül kiadja az Atmos TrueHD 7.1 @ 5174 Kbps hangot is. Bocs ha természetes dolgot írtam.hang továbbítás engedélyezve.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself #2350 üzenetére
Elvileg már 4.6-ban bevezették (korábban már néztem ezt a topic-ot, de nem buildeltem), így valóban nagyobb támogatásra számíthatunk.
-
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #2350 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy a későbbiekben még jobb LE verziók készülhetnek?
(#2349) interstate76:
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #269 üzenetére
Kijött a 4.7-es Linux is, további infók pl. a cnx cikkében olvashatók.
Amlogic
Added Meson GXBB (S905) pinctrl support
Fixed memory nodes on Vega S95 DTS
Added Hardkernel ODROID-C2, Amlogic Meson GXBB P200 and P201 development systems -
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #2347 üzenetére
-
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #2345 üzenetére
Ennek örülök, köszönöm az infót!
-
válasz
DoItYourself #2319 üzenetére
Nálam is ez volt, "Az „M3U gyorsítótárazása a helyi tárolón” opciót ilyenkor kapcsoljuk ki, ne legyen a kék rádiógomb aktív.”
Ezt kikapcsoltam mindkettőnél, és azóta jó. -
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself #2319 üzenetére
Bocs, rossz detektálás volt, valójában a logokban látszik, hogy S905-ről jöttél.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself #2313 üzenetére
Szia!
Igen, most a 2GB/8GB változat még jobban le van akciózva, én $33.99-ért rendeltem a gearbest-ről (szerintem a többiek is).
A Rendszer->Beállítások->TV alatt engedélyezted? Mert akkor automatikusan kellene lenni TV menüpontnak (ha le tudja tölteni a csatorna listát, azaz az IPTV Simple Client-et is helyesen állítottad be). Esetleg kapcsold be a debug logolást a Kodi-ban, hogy lásd, mi történik. Az IPTV (szerver) oldalon tőled csak x86-ról (OpenELEC alól) jött csatorna lekérés, úgyhogy esélyes, hogy nincs rendesen beállítva (feltételezve, hogy az S905-ön is azt a listát használod).
(#2314) Csicsóka: A gearbest oldalán nálam is későn bukkant fel, a Magyar Posta tracking oldalán viszont hamarabb és frissebb infók is voltak.
LE alatt nem mutat semmit a kijelző, de ugye ez várható volt. Időm még nem volt foglalkozni vele, hogy beröffenthető-e.(#2315) dugesz77: én is 16-án rendeltem meg. 17-én jött a levél, hogy postára adták.
Az első infó a posta tracking oldalán a rendelés után 5 nappal jelent meg: "Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country". Ekkor már Csehországot mutatott az oldal.
Még annyi, hogy ahogy korábban írtam, én bepipáltam rendeléskor a Netherland Post-ot is.
-
Danecay
addikt
válasz
DoItYourself #2307 üzenetére
Én is lejátszásra akarom használni 95,87%-ban
de szükség esetén el szeretném érni direkt módon a BOX-ra kötött winchester fájljait, ami ahogy olvasgatok nem egy lehetetlen feladat, sőt inkább WIN oldalról körülményesebb mint Androidról. Az OE vagy LE-el az a gondom, hogy a mellett, hogy biztosan gyorsabb vagy/és stabilabb a Droid-nál, de mégiscsak bekorlátoz a KODI keretei közé. Lehet jobb lenne valamilyen BOX-on futtatható GUI-s Linux disztribúcióban gondolkodni. Ezzel tényleg, mi a helyzet? Kicsit kiestem a dolgok követéséből az elmúlt hetekben. Végül is mindegy, nem olyan dolgot szeretnék ami Droiddal kivitelezhetetlen.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #2303 üzenetére
MXQ Pro+ és K1 plus dobozokon működik az analog hang kimenet droid, OE, és LE alatt is.
A video kimenetet nem próbáltam, mert nincs mivel.
Android és LE alatt semmi varázslatra nincs szükség. LE alatt, a kodi beállításokban kiválasztható az analog kimenet.
OE alatt viszont kicsit dolgozni kell vele.
Itt írtam le hogy mit kell elkövetni hogy használható legyen. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #2296 üzenetére
A Tronsmart Vega S95 Telos-ban JMicron Sata to USB 2.0 vezérlő van.
http://www.cnx-software.com/2015/12/08/tronsmart-vega-s95-telos-tv-box-unboxing-and-teardown/Szerk.: egyszerre írtunk.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself #2296 üzenetére
Igazad van, itt írják is:
"There’s no USB 3.0, nor PCIe interface on Amlogic S905 so SATA has probably been implemented with a USB 2.0 to SATA bridge, and performance should be equivalent to what you’d get with an external USB hard drive connected to a USB 2.0 port"
Úgyhogy semmi pluszt nem ad. De a 40 MB/s valóban nem rossz.
-
m_kovacs
tag
válasz
DoItYourself #2191 üzenetére
Megcsináltam a Finless féle root-ot, és az ES File Explorer-helyett a TC-vel a platform.xml kibővítését.
Indítottam egy ftp servert, és írható a külső usb eszköz.(csak sajnos nem vagyok vele előbbre, mert csak wifin,mivel a vezetékes lan az meghalt)
m_kovacs -
törölt tag
válasz
DoItYourself #2214 üzenetére
+1
-
válasz
DoItYourself #2210 üzenetére
Köszi, siker.
Beni2360: Épp azt nézem én is, elég gáz minőség.
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #2207 üzenetére
Hát elvileg igen, de hasra fordít box - picurka lyuk ép hogy belefér nagy gémkapocs - nyomogatni, hogy érzékeld - majd benyomni és áram alá helyezni. Így nem nagyon tud félre csúszni de a fém az fém és vezeti az áramot.
-
válasz
DoItYourself #2200 üzenetére
Köszi, megnézem!
Látok valamit, szerintem az lesz.
LE-ből a legújabbat? -
m_kovacs
tag
válasz
DoItYourself #2191 üzenetére
Még nem, egyelőre csat a root van meg.
m_kovacs -
m_kovacs
tag
válasz
DoItYourself #2171 üzenetére
Köszönöm,így már működik!
m_kovacs -
z2solti
tag
válasz
DoItYourself #2179 üzenetére
Kösz!
Átmentem! -
Danecay
addikt
válasz
DoItYourself #2160 üzenetére
Szia!
Nem, a neten találtam egy Csicsóka álta linkelt megoldáshoz hasonlót, megfűszerezve azzal, hogy FAT32-re kellene formatálni a lemezt. -
m_kovacs
tag
válasz
DoItYourself #2158 üzenetére
Jut eszembe!Az EZroot -t apk ból telepítettem, ezen a linken meg ZIP van.
A kodiban láttam ilyet, hogy telepítés zip ből, de androidból(5.1) nem tudom hogy hogy kell!
m_kovacs -
m_kovacs
tag
válasz
DoItYourself #2158 üzenetére
Köszönöm, Igen próbáltam.Nem lett root-olt.
m_kovacs -
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #2151 üzenetére
Nagyon szívesen, jó TV-zést!
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #2146 üzenetére
Örülök hogy sikerült.
Dózer alatt kicsit körülményesebb a SYSTEM-hez hozzá jutni, mint Linux alatt (kártyát készíteni, arról másolni), de így is jó megoldás.A mount | grep /flash sorok nem is kellenek, az csak arra kellett hogy megállapítsd mit kell remountolni.
A második ilyen sor meg csak demonstrálja hogy az addigi ro rw lett.
Megy az amlinuxmedia repo? -
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #2135 üzenetére
Lehet SD -verzióból frissíteni, a kerenelt nem is szabad cserélni, mert az SD kernel nem találja meg a rootfs-t az eMMC-n. Csak a SYSTEM-et kell lecserélni.
1. Hálózaton átmásolod az SD system-et a downloads megosztott könyvtárba.
2. ssh-val belépsz a boxba.
Jön pár parancs, nem vészes
3. mount | grep /flash
( a mount és grep közti pipe az AltGr és a w)
Mivel itt nekem most SD-ről megy a /dev/mmcblk0p1 eszközön van, neked ha jól emléxem /dev/system lesz, de ezt majd meglátod.
Ez azért fontos, mert az eredetileg csak olvsható módba mountolt FAT partíciót, írhatóvá kell mountolni, hogy másolni lehessen rá.
4. mount -o remount,rw /dev/mmcblk0p1 /flash
Ebben a parancsban kell cserélned a /dev...... a tiédre.5. mount | grep /flash
/dev/mmcblk0p1 on /flash type vfat (rw,noatime,fmask=0022,dmask=0022,codepage=437,iocharset=ascii,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro)
Már látható is, hogy rw a csatolási mód, tehát lehet írni is.
6. cp -f downloads/SYSTEM /flash
7 reboot
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #2129 üzenetére
Milyen módszerrel gondoltad a frissítést?
Ebből a verzióból készült ...update.zip?
Vagy volt itt szó korábban hogy vki egy ilyen SD-s verzióval véletlenül legyalulta a droidot, mert frissítést választott?
Vagy vmi más módszer? -
dethroner
veterán
válasz
DoItYourself #2125 üzenetére
Elolvastam és elszomorodtam. Vagyis hiába az iso-ból játsza le, valahogy akkor is felezi a képet és a tv-nek kell összeraknia 3D-re. Nem bántásként írom, de ilyen módon nincs értelme 3D-t lejátszani. Akkor az ember vagy beszerez kisebb méretű eleve felezett mkv-t és a beépített lejátszóval küldi és a tv összerakja, vagy ha már leszedtem azt az 50 gigás 3D iso-t, akkor teljes minőségében, FHD-ként szeretném látni. Mivel aktív 3D-m van, így semmi felezett megoldás nem jöhet szóba, ha úgyis ingyen van a film, akkor miért ne a legjobb minőséget hozzam ki belőle? Kár, mert szimpatikus kis cuccnak tűnnek ezek, de mivel csak playernek és yt nézésre kéne, még nem alternatíva egy Power DVD 3D lejátszóhoz képest
-
PainKiller13
őstag
válasz
DoItYourself #2115 üzenetére
Az istenért sem találom. MxIIIhoz van?
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #2110 üzenetére
Nekem most is megy 5-ös alatt, a telefonomon (Xiaomi Mi2, MIUI OS, android 4.1.1 alapokon). Én úgy emlékszem, hogy inkább 5-östől felfelé lehetnek problémák, de sajnos nem vagyok benne biztos.
-
PainKiller13
őstag
válasz
DoItYourself #2110 üzenetére
Ezer hála a segítségért, egyszer csak jön vmi rom rá, dehát jó lenne minél előbb használatra fogni, elvégre másra nem is kéne csak a horizonra. Mi is ez a Finless féle unroot? Kipróbálnám.
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #2096 üzenetére
A felül írt 003-t is ki lehet cserélni?
-----------------------------------
Most írt a banggood. hogy a gajra ment mini mx helyett küld egy másikat. Elfogadta a nem bekapcsolós videót amit nagy nehezen össze hoztam.
Most mát hegyekbe lesznek a boxok. -
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #2103 üzenetére
Köszi hogy helyre tetted, már pont írni akartam. Ezt a félre információt nem lett volna szerencsés szó nélkül hagyni.
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #2098 üzenetére
Korrekt kis összefoglaló lett!
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
DoItYourself #2098 üzenetére
Tesztelésre kaptam a gyártótól. Nem OTA.
HDMI-n át milyen audio sample-t próbáljak lejátszani?
Fps ügyileg milyen anyagot játszak le?
Külsőleg szinte ugyanúgy néz ki. Pár apróbb design változás. -
Teplic
tag
válasz
DoItYourself #2096 üzenetére
Köszi!
Ha nekem nem megy a kikapcs/bekapcs vele ezzel várható javulás? 003 van fent.
Valamint, ha felülírom 004-re, akkor után is kell a resetet nyomni neki ugyanúgy, mint egy fresh install esetén, vagy elég csak felülírni? -
JEEMBO
aktív tag
válasz
DoItYourself #1551 üzenetére
Hali!
Van 5let, hogy mit teszteljek az Android 6.0.1-es (eladó MXQ Plus) kütyümön?
Üdv!
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #2092 üzenetére
Felülírós frissítés 7.0.2.004 letölthető.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #1805 üzenetére
Friss kszaq féle LE verzió 7.0.2.004 jelent meg. A ki/bekapcsolás és a memória problémák még nincsenek javítva.
-
dugesz77
őstag
válasz
DoItYourself #2022 üzenetére
Most volt egy kis időm kipróbálni.
002 img: megy az újraindítás,megy a Reboot from NAND(tehát újraindítva Android töltődik be), saját távirányítójával kikapcsolható. Ami nem megy az a bekapcsolás távirányítóról.
003 img: itt semmi nem megy. Menüből kikapcsolható,újraindítható,reboot nand-ra is leáll. de utána nem történik semmi. csak kék led világít és ennyi. Vártam 5 percet(tv lekapcsolt már sleepbe) . semmire nem reagál csak ha kihúzom a tápcsatit. -
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #1981 üzenetére
Nagyon ügyes rendszer lett a LE, mostmár lehet szabadon kísérletezni, nem kell többé droid.
Az OE-nek, ezeken a boxokon szerintem vége, nem éri meg vele sokat foglalkozni. Más platformon biztos fejlődik majd még tovább. -
gabywap
tag
válasz
DoItYourself #1981 üzenetére
Köszi! És ezt kell használnom ami ott van mellette?
aml_autoscript
LibreELEC-S905.aarch64-7.0.2.003.img.gz 13-Jul-2016 01:00 127214136
LibreELEC-S905.aarch64-7.0.2.003.zip 13-Jul-2016 01:00 126956316
aml_autoscript 13-Jul-2016 08:15 1463 -
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #1966 üzenetére
Köszönöm.
Kiplus-t próbálta már vki a kszaq féle libreeleccel?
Dvb-s,dvb-t működhet?
Tvheadend? -
Teplic
tag
válasz
DoItYourself #1753 üzenetére
Volt T95M-es szerkezetem pár hete. Nekem bejött.
Most egy A95x-et nyúzok. amire én használom, nekem arra tökéletes. -
gabywap
tag
válasz
DoItYourself #1953 üzenetére
Gartulálok, én is a topic gazdához!
-
Beni2360
félisten
válasz
Máris szomszéd? gratula.
Szép volt és támogatom, sok sikert a továbbiakban.
----------------------
Rendeltem tartaléknak egy ilyet. Remélem lesz vagy van SD okosítás rá? -
Arolotifar
őstag
válasz
Gratulálok a kinevezésedhez
-
Csicsóka
őstag
válasz
Az már milyen menő lenne, ha még az OE-ből is kiszedte volna a remote.conf-t.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #1933 üzenetére
Az eMMC-n még az OE van? A távirányító is jó? A reboot vajon fog menni?
Droidba simán rebootol. -
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself #1942 üzenetére
Ha Intruder2k5-nek írtál, akkor egész biztos, hogy hamar reagál. Ő szinte folyamatosan jelen van a fórumon. Viszonylag jól ismerem, főleg routeres témákban sokat beszélgettünk (privátban is).
-
KTU
addikt
válasz
DoItYourself #1942 üzenetére
Pár napja olvasgatom a topikot, ill keresgélek benne.
Nagyon jó lenne valami "how-to"Rendeltem párfajta boxot
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #1926 üzenetére
Nekem is sokszor eszembe jutott már. Részemről megszavazlak topikgazdának!
Viszont azt nem tudom, kinél kell kezdeményezni az ilyen jellegű folyamatokat.Közben erre is jött válasz. -
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #1937 üzenetére
Igen
-
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #1933 üzenetére
Ha a Nand reboot-ot választod, akkor az Android indul el, nálam működik
-
wzol
tag
válasz
Köszönöm, ezt olvastam, és teljesen korrekt leírás, de itt akadtam el - nem megy a fogpiszkálós módszer, mert abban a lyukban biztosan nincs semmi.
Csak simán bebootol a kütyü
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Jelentkezni kell topikgazdának. Itt olvasd el a Topikgazda kinevezése bekezdést. Lehet több topikgazda is.
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #1896 üzenetére
Én tervezem a TWRP felrakását a Mini MXIII-asra, csak vagy időm nincs, vagy épp aktív használatban van a kütyü. Ha egyszer eljutok a TWRP-ig, kipróbálom a Minix fw-t is!
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #1892 üzenetére
Az okés, csak korábban az hangzott el, hogy - elvileg - droid alatt is van kadenciahelyes médialejátszás, most meg az, hogy csak LE vagy OE alatt. Ki kellene próbálnom ezt a minixes fw-t!
-
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #1892 üzenetére
Köszönöm!
-
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #1873 üzenetére
Mármint mivel kapcsolatban?
Hogy mindenben jobb a Popcorn-nál? -
Pelican
őstag
válasz
DoItYourself #1854 üzenetére
De, akkor valszeg szól, meg akkor is ha sztereóba lekeverem... csak minek, nem is próbáltam.
Csak azért hiányolom ezeket, mert a raspijaim ezeket kapásból tudták, azt hittem, egy erre kihegyezett player százszor jobb lesz...
Közben végigment a Batman vs Superman hiba nélkül DTS HD hanggal, úgyhogy nem rakom vissza az OE-et csak majd ha lesz benne valami javítás, bár lehet a LE most hamarabb előáll valamivel... -
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #1823 üzenetére
Szerintem igen, később kell bemasolnod a conf-ot.
-
djnice
veterán
válasz
DoItYourself #1841 üzenetére
Nekem Mini M8S Pro van, azon van analóg kimenet, csak éppen nem működik. Van valami trükkje? Már minden kombinációban próbáltam a kábeleket.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #1823 üzenetére
Szerintem igen, de fogpiszkával kell először indítani. Az lenne a menő, ha rebootolni is lehetne, az eMMC-s OE be, úgy mint a droidba.
-
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #1808 üzenetére
Nálam a 107-es. Most újra kell raknom az LE-t? Update zipből tudom frissíteni az SD -s verziót?
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #1805 üzenetére
Juteszembe, akinek M18/MX64-e van, milyen android fw van a gépén? (105,106,107?)
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #1772 üzenetére
Nem saját, szóval nyugodtan mehetett volna forrásmegjelölés nélkül is!
Ha már témánál vagyunk: egy esetleges téglásítás után az az egyik mentési mód, amit linkeltél, és ez a másik.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #1753 üzenetére
Abban működik a reset, akkor az M verzióbani s biztos megy.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #1751 üzenetére
Igen azt írják, de nekem most jött pár napja, és 5.1 van rajta. Akkor is 6.0 volt írva amikor én rendeltem.
-
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #1760 üzenetére
Majd ha hazaértem kipróbálom
De most elrohanok a hangkártyáért és fülesért
KöszönömUpdate: csak nem bírtam megállni
Működiiiik
Nagyon köszönöm
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #1760 üzenetére
Bocs evvel a filevel én is tudok valamit variálni a k1 pl-n és hogyan kell csinálni?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DoItYourself #1751 üzenetére
Köszi!
Viszont amit még nem írtam, és jó lenne: bluetooth.
Egyébként a táblázat aláírása kicsit hibás. MB/s... Inkább Mbps.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest