Hirdetés
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
Sziasztok,
ide irányítottak, upgrade-elni tervezek mk808-ról (2003-as beszerzés, még működik simán, csak a Skype videohívás nem akar menni normálisan rajt, csak 5-ből 1x, az meg már nem OK nekem).
Nézegettem az összefoglalót, olvasok vissza a topicban, közben kérdezek:
Találtam a gearbesten az ajánlottak közül ezt:
Beelink M18 TV Box Android 5.1 - EU PLUG BLACK
Mivel unregistered mail, gondolom kínából jön.
A kérdések és válaszok között találtam egy olyan választ, amin fennakadtam, ezért is kérdezek (próbáltam keresni a fórumban, HDMI 2.0-ra 21 hsz-t dob ki, nincs benn válasz, vagy rosszul kerestem)2. The item is with HDMI 2.0 Cable, it will not work on the TV with HDMI 1.4.
Ez most a kábelre vonatkozik, és ha régi HDMI kábellel kötöm a TV-re, akkor megy a box, vagy HDMI 2.0 képes TV-t kell vennem?Bocs, ha hülye a kérdés, nekem logikus lenne, hogy régi HDMI kábellel mennie kellene, de nem merem megkockáztatni, hogy megérkezik a cucc, és azért kelljen TV-t cserélnem, mert a kis box finnyás
Köszi előre is, ha tudtok segíteni.
Arti1
Új hozzászólás Aktív témák
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest