Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Manimaci #69899 üzenetére
1 box volt ami elkezdett akadozni lejátszás közben, 85°C-ra melegedett, egy S905W-volt, nem kapcsolt ki, én kapcsoltam ki vagy épp belefagy a lejátszásba. Ezeken az új SoC-okon még nem láttam 75-77°C-nál magasabb hőmérsékletet de biztos van olyan box ahol nem sikerült normálisan összerakni és ezáltal a hűtés sem hatékony. Olvasni itt is a topikban ilyenekről. Nemrég megnéztem a Minixet is, hogy miként viselkedik és annak is a
cputemp
szerint felmegy a hőmérséklete 70°C-ra, de annak brutál jó a hűtése. Tápot megbízható helyről és eladótól, szinte bárhonnan. Itt a topikban is voltak ajánlások, ebay, ali, banggood stb. helyekről lehet jókat találni, de helyi boltban is vehetsz de magasabb áron. A táp paraméterei szerepelnek a burkolaton, általában 5V/2A de vannak boxok ahol 5V/3A vagy épp 12V/2A, az 5V/2A a gyakorbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer számítógép! ROG STRIX B550 // Ryzen 5 5600x / 1,5 tb / 16gb ram/ Asus rtx 3060 12gb .... stb
- ASUS ROG Strix GA15. B550 alaplap, Ryzen 5 5500, Rtx 3060 12gb ,16gb ddr4, 500W , 240gb ssd , rgb
- Warhammer Space Marine 2 Steam kulcs
- Gamer PC eladó!
- I7-4770k, Kingston HyperX Beast DDR3 4X4 16GB, Z97X-Gaming 3, Arctic Freezer i35, Félkonfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest