- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sztem az a gond, hogy túl új a kütyü. Nincs még tapasztalat és eddig minden android miniPC bugokkal érkezett, amik aztán kicsiszolódtak. Pl. ott van az, hogy nem látod az USB -s meghajtókat. Ha ez a KitKat külső tárhelyre írási korlátozása miatt van, vagy azért, mert ezeket a csatolási pontokat is bevonja a tárhely emulációba, akkor az szarvashiba. Ezeket a Google merényleteket egy ilyen kütyünél alapból ki kellett volna iktatni. Aztán ott a Launcher. AML802 -n nekem két Launcher van a menüben. Az egyik a "hagyományos", tálcás megjelenítésű, a menü, home, vissza gombokkal. A tiednél a YT videókon viszont nem láttam ilyet. Stb., stb. Ezért írtam, hogy más ez a kütyü.
csadi0011:
Én alapvetően PC -s üzemmódban használom, de médiavezérlésre jobb a távirányító. Az enyém volt vagy 12 USD és egész jól elvagyok vele. -
géeles
aktív tag
Beszéltünk már erről a típusról itt. Elárulhatod mennyiért sikerült hozzájutnod?
Érdekel a dolog, szerintem ez egy jó cucc, fordíts rá egy kis időt, remélem érdemes.
Még az ősidőkben vettem kínából egy mk908 at, és néhány napig bármit csináltam gyakorlatilag használhatatlan volt. Aztán kikupálódtam beállítgattam, még mindig megvan...És működik. -
Lifeforce
őstag
Miért használhatatlan?
Én is az F10 Prot használom hozzá.
Semmilyen távkapcsolóval nem tudod visszakapcsolni, csak a sajátjával.
A Mele távkapcsok a Mele készülékekhez készültek.
Azonban annyira jók és egyediek, hogy aki ilyet vesz az vállalja a buherát vele ha van némi kompatibilitás. -
törölt tag
Nekem egy egyszerű, Rikomagic MK702 I -em van. A kör feletti gombok (a piros power, hangerő, csatornaváltó, meg két plusz) az IR -ek. A másik távról lehet "tanítani".
-
törölt tag
Az 1. -re:
Rossz távot vettél. Olyan kellet volna, ami légegér ÉS tanítható IR. Így sincs veszve minden, mert CEC -cel elméletben kéne működjön. Nekem már volt olyan kütyüm (CC 401BT, alias Rikomagic MK802IV), ami teljesen kikapcsolt, majd HDMI felől érkező jelre bootolt. De, hogy konkrétan a Te kütyüdön mi a szitu, az passz. -
Lifeforce
őstag
1: sehogy.
Az eredeti távkapcs infrás, így az hardveresen ki be kapcsol, az F10 pedig rádiós, tehát szoftveres.
Ebből elindulva, ha szoftveresen kikapcsolsz egy gépet, ezek után semmilyen szoftver nem fut rajta, így visszakapcsolni csak hardveresen lehet.2: A gombok helyes ki konfigurálását csak buherálva lehet, ha root-olva van a készülék.
Van rá applikáció ha emlékezetem nem csal, de már nem emlékszem.3: Csak KODI a király
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest