- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nem arról volt szó, hogy nem egyre gondoltunk, hanem teljesen feleslegesen indítottál el egy beszélgetést, amivel jól lefárasztottál, ugyanis Digi Online-hoz továbbra sincs wines segédprogram. Az, hogy windows alatt is lehet nézni a Digit, androidos progit futtatva, ill. most már böngészőből is, az egészen mást jelent.
Mindegy, hagyjuk. Ami talán lényegesebb, hogy szerintem a böngészős megoldásuk és a droidos progijuk is jobb, mint a UPC-é.
-
tatararpad
őstag
Úgy hogy magyar app nincs Windowsra jelenleg, csak a románoké. A Digi Onlinehoz meg két előfizetés kell, ezt onnan tudom hogy nekünk egy van, és nem enged regisztrálni mert kettő kellene. Meg le is van írva mellé. Bluestacks alól meg még sose indult el nálam a stream egy alkalmazásban sem, 2 gépen próbálva TVGO-t MindigTV-t és HBO GO-t, de örülök hogy van valaki akinek igen.
-
interstate76
addikt
Akkor abszolút nem értem, miről beszéltél, meg hogy minek futunk teljesen felesleges köröket a témában!
Én azt írtam, hogy a Digi Online-hoz nincs wines segédprogram, ami ezek szerint változatlanul igaz.
A BlueStacks egy külön történet, én is ismerem, de semmivel nem jobb azt futtatni, mint böngészőben nézni a Horizon Go-t. Maxthonra és Firefoxra is van silverlight plugin, minek ehhez BlueStacks?
-
interstate76
addikt
Én itt és az áruházban néztem, és nem találtam wines appot. Megtennéd, hogy belinkeled?
Szeptemberi infó: "A magyar DIGI Online jelenleg kizárólag Android 4.0 vagy magasabb verziószámú Android operációs rendszerű mobiltelefonon, tableten és televízión vehető igénybe." Örülnék, ha azóta változott volna a helyzet.
-
vlevi
nagyúr
Ha néhanapján tényleg játszani is akarnak rajta valamit, akkor kell a 2G memóriás verzió. Még úgy is, ha nem komoly játékokról van szó.
Külső, 3.5"-os, saját tápos winyót pedig fogja kezelni, nekem most 2TB méertű van rajta, szinte állandóan megy. Egy jobbfajta külső 3.5"-s HDD ház (pl. Sharkoon) leállítja a lemez winyó forgatását 10-15 perc után, ha nem használja senki.
Így bekapcsolva lehet napi 24 órában, mert a winyóhoz csak akkor nyúl, amikor tényleg onnan akarsz filmezni. Vagy le-fel töltögetni.
2.5"-os winyóval már nem biztos, hogy működik, mert annak nincs saját tápja. Az MX... androidos eszközöknek pedig az 5V 2A teljesítményű tápja már nem bírja meghajtani a gép mellett a külső vinyót is. -
vlevi
nagyúr
-
Lifeforce
őstag
Azért mert a III után IV következik azt a konzekvenciát vontad le, hogy gyengébb a hardver?
Naneeee
Tessék megnézni a specifikációkat, máskülönben csúnya pénzkidobás lehet belőle.
Nem lehet ezekre telepíteni semmit, már rajta van az android, amit át frissíthetsz OpenElecre (linux) és vissza.
Mindent lejátszik, kérdés milyen anyagot szeretnél vele megetetni, mert minél kisebb a tömörítés, annál jobban szaggat egy FullHD anyag.
Tehát OpenElec alatt lesz egy elég jó média lejátszód, még ha nem is arra tervezték, androiddal pedig lesz egy olyan eszközöd amit egy kicsit erre, egy kicsit arra fogsz tudni használni, kompromisszumokkal. -
s_e_n_k_i
tag
Szia!
Nem rossz ár, de az ÁFA miatt már nem annyira tuti vétel. Javaslom, hogy olyat nézz, ahol van EUs raktárkészlet. Itt látszanak a zászlókból, hogy melyiket lehet EU-ból rendelni. Rákattintasz az EUs zászlóra, és máris olyat rendelsz, és nincs se vám, se ÁFA.
Most sajnos éppen mindegyik Out Of Stock, de ha vársz pár napot, biztos lesz megint.
Én két hete pont innen rendeltem. 60 USD volt, plussz postaköltség és biztosítás, így összesen 65 USD-t fizettem. Egyik hét keddjén rendeltem, következő hét csütörtökén meg is jött, szóval már csak a szállítási idő miatt is jobb így rendelni.
A FW persze jó kérdés, jogos a felvetés, hogy valami noname gyártó terméke. Valószínűleg az, mivel hiába kerestem, nem találtam meg, hogy ki lenne az MXIII G eredeti gyártója. Tehát szerintem mindegyik MXiii G noname termék, ennél szerintem nincs olyan, hogy eredeti. Ja, és az enyém is sz@r volt elsőre, már a WiFi-t se lehetett beállítani, mivel megfagyott a Beállítások menüt. Viszont minden gond nélkül felment a Tronsmart MXIII Plus firmware-je, a legújabb Lollipop-os cucc, és azt kell mondanom, hogy egyelőre tökéletes. Minden megy, nem fagy, nincsen semmi extra kínai használhatatlan app, stb.Szóval összefoglalva. Nem rossz ár, de sokkal jobban jáérsz, ha EU-ból rendeled. Nincs ÁFA, gyorsabb szállítás. Ja, és szerintem rohadt jó kütyü.
-
interstate76
addikt
A kínai ketyerék a legritkább esetben működnek out of the box, azaz általában custom fw-t kell rájuk tenni (a dual bootos wintel w8-as az első kínai cuccom, ami nem sír fw-cseréért). Én a Geekbuyingról még nem rendeltem olyat, ami népszerű típus volt és ne lehetett volna rá találni, de kérdezz rá náluk vásárlás előtt, ha gondolod.
-
vlevi
nagyúr
"Ezt az fw dolgot nem értem "
Nem azzal van baj, hogy nem magyar, mert be lehet állítani a nyelvet.
Az a baj, hogy a gyári kínai fw tele szokott lenni használhatatlan vackokkal (kínai alkalmazásbolt, kínai alkalmazások, satöbbi), néha még google play store sincs (mert kínából ki vannak tiltva), és egyébként is marhára optimalizálatlan rajtuk a rendszer.
Ezért van szükség olyan emberekre, mint pl. Lifeforce, vagy a freaktabon lévő romolgató közösségre, akik rendberakják a rendszert, amennyire lehet.
Ha viszont egy olyan készüléket veszel, amit még senki sem látott, akkor arra nem lesz ún. custom fw. -
péjé
őstag
szia,
+18$ a posta Mo-ra, az 77$+ nem tudom h áfa/vám hogy alakul... Nem rossz de nyomozd ki hogy milyen rom van rajta mert ha vmi OEM cuccot kapsz akkor kapaszkodhatsz hogy milyen romot tehetsz rá.
Kicsivel többért a 220v-os boltból kapsz ilyet folyamatos terméktámogatással...:-)
(olvass vissza) -
dh66e
veterán
Oh bocsánat látom mégiscsak van rendelésre a 220-nál q5.Google valamiért egy régebbi linket dobott ki vagy más a neve nem tudom....Azt látom hogy karácsonyig sehogy sem veszek ilyet.
Akkor a kérdésem már csak az hogy a q5 megéri e a felárat a másikkal szemben?Esetleg más amit lehet kapni itthon hasonló paraméterekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged