- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Elég részletes teszt, ha lejjebb tekersz van ingame (nem benchmark mint az első) grafikon és van benne 680 is, szóval ahhoz tudsz hasonlítani amihez jól esik.
közelítés szaggatás csak nvn volt eddig? Ezt nem tudom, csak azt, hogy NV-n biztosan volt a patchig, de ha 7970-ed van, meg tudod nézni, ha még nem patchelted fel a játékot, hogy ha odaközelítesz a kamerával a tressFX-es hajához, irreálisan leesik-e az FPS-ed. (Pl.: 60-ról 10-re.)
-
Loha
veterán
Tomb Raider PC mit DirectX 11 und TressFX
Eszerint a teszt szerint, ugyan úgy ~30%-ot lassít GCN-en is mint Kepleren, ráadásul az egész játék ugyan olyan jól fut NV-n mint AMD-n.
Az meg már csak mellékesen érdemes megjegyezni, hogy a teszt még a patch előtt készült, ami javítja az NV-s grafikai hibákat, és valószínűleg gyorsít is a játékon NV-n, vmint megszünteti a ricshard444 által is említett hajra közelítés=szaggatás feature-t. -
-
Attix82
addikt
[moderálva] nem beszélt itt senki se gtx680-ról. Úgy tudom a Crysis 3 a legújabb DX11-es játék, fentebb is ez lett vesézve, azért is írtam, hogy nem megalapozott a DX11be gyenge NV dolog.
Hát, hogy jobb e nem tudom. Itt jobbnak ott egyformának tüntetik fel.....[moderálva]
(#373) Abu85
Vagyis meg tudják oldani a programot úgy, hogy mind2 jól fusson...persze minden megoldható, hogy az egyik gyártó jöjjön ki jobban, mivel különböző a felépítése.
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
Attix82
addikt
-
belinho
senior tag
Szerinted minek linkeltem azt a grafikont?
Az akkori játék, az akkori csúcs kártyákkal tesztelve!
Ott volt rajta az NV logo? Igen! Jobb volt mint az AMD? Igen!
És akkor még jó fej voltam, mert én meg az AMD szponzorált ph-s mérést mutatom!A Metro már 3éves, jó hogy nem valami öt éves játékot hozol fel példának, valaki visszateszi retro-nak oszt annyi, de alig játszanak már vele, senkit nem érdekel már! A Fermi nagyon erős volt számításban, a Kepler szakított ezzel, jön majd a Maxwell, ami hasonló lesz a GCN-hez, akkor meg újra az NV-nél lesz az előny, de én akkor sem fogok már játszani a Metro 2033-al!
Majd nézd meg az új Metro Last Light-ot, ja ott xarban lesz az AMD, főleg ha az NV nem engedi, csak a kártyával számoltatni a fizikát!
-
Bull1
aktív tag
Ghz edition ? Én tuti nem raknám fel a BIOS-t... csak fölöslegesen megugrik a kártya fogyasztása és hangja (GTX480-nál hangosabb lesz) + ugráló órajel sztem nem menő. Inkább alapfeszes tuning. Bár én GTX680-at nem vennék, inkább 670... ekkor a differencia felugrik 6 fps-re, húha... és ezek egy árban vannak.
(#331) Rexcor
Kb. -
belinho
senior tag
Sok minden függ a beállítástól is, a ruszkik ezt kapták!
Itt a teljesen független PCGH Crysis 3 teszt, itt is NV fölény van!
Ha meg már ott van a Gaming Evolved, akkor az ember elvárná, hogy jobban fusson az AMD-n, mert amiken régebben ott volt az NV logo, az jobban is futott NV-n! -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nincs lényegi különbség. A BF3-ban most szerintem egy speckó probléma van, mert a régi driverekkel nem jön elő. Ahol a GeForce frame ideje tényleg számottevően gyengébb az a DiRT Showdown és a Sleeping Dogs. De inkább az előbbiben van kiugró eltérés, utóbbiban is bőven vállalható a különbség.
A Far Cry 3 szerintem egyelőre lényegtelen, mert az 1.04-es patch óta HDAO igen fura képhibákat csinál GeForce-on és a teljesítménye sincs rendben. Ezért nem tudunk vele tesztelni, mert csak Radeonon jelenik meg jól a kép. De az NV tud róla, bár nem tehetnek semmit, mert az Ubi a bűnös most. Az AMD persze rágja a fülem, hogy teszteljünk vele, mert látják, hogy a GeForce-ra nézve kellemetlen lenne az eredmény, ráadásul képhibáról is be kellene számolni, csak nem tudom, hogy mennyire sportszerű az NV nyakába varrni az Ubi hibáját. Részünkről ebből a partiból inkább kimaradunk. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A Maxwellnél lesz javulás, mert arról már van olyan adat, hogy az NV olyanra tervezi, mint a GCN-t. Persze lesznek eltérések, de a koncepció megegyezik majd. A fő különbség az lesz, hogy a Maxwellt majd ARMv8 processzor mellé érdemes társítani, mert az x86/AMD64-es procikkal nem lesz kompatibilis az egységes címzést biztosító képessége. Ez várható volt, hiszen az NV-nek nincs megfelelő licence erre, de funkcionálisan a saját megoldásuk is ugyanúgy működik, mint a GCN-é, vagy az ARM-os versenytársak közül a Mali-T600-é.
-
belinho
senior tag
Szerintem nézd meg a Crysis 3 tesztet!
-
szmayer1
senior tag
Sajnos erre gondoltam én is, (hogy a jelenlegi gépem nem egy mai gyerek), és lehet hogy nem tudja kiszolgálni a VGA-t, de gondoltam egy próbát megér.
Mivel utána már könnyebben tudnám a többi összetevőt újítani, mert most anyagilag kicsit sok lenne egy erős VGA, plusz szinte az összes hardver cseréje. Így ha netán nem bírja a jelenlegi cuccom az új VGA-t akkor már apránként könnyebben tudnék újítani
-
FaTHI
őstag
Igen, én is meglepődtem, az első résznél néztem a Hitman-t, azon a kerti részen. Ahogy mentem le a lépcsőn és balra nézel ez olyan tutorial-os rész, leesik minden karin az fps.nem is csoda, mert az a látvány nem semmi. szóval full grafon próbáltam,2xmsaa-val. az 580-as, és a 660ti-n leesett 30-fps-re, 7870-en pedig olyan 23-at láttam.Huh mondom akkor ide se kell az élsimitás...levettem, és úgy már meg volt a 30-fps.
Egyébként a 13.1-es, 13.2-es Catalyst-al néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Keresünk dokkolókat
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged