- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
krx21
nagyúr
válasz
radi8tor #385 üzenetére
Most ilyet vennék: evga 680 classified
Ez nem sugároz sehova és jó a hűtés is... Ezen semmi nem ref. ,az első ránézéssel ellentétben... -
Bocsy.. igen észrevettem.. amúgy csak szerkeszteni akartam és újat generált helyette.. még 1X bocs
és kösz hogy törölted a többit
*********************************************************************************
Tomix24 Nekem meg az agy vizem forr fel, mia fr@ncnak veszel akkor 7950 TF3 -at ha NINCS géped meghajtani? i5-2400 meg ITX lap és 400W os gagyi táppal hajtani kb olyan dolog mind ha lenne egy 30.éves Trabantod, egy 1000.lóerős Bugatti Veyron motorral Amivel ugye HASZNÁLHATATLAN, de hát te tudod .... de ezzel nincs is bajom csak azzal hogy mindég más és nem a SAJÁT gépeden készült tesztet mutogatod mindenhol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Parfüm topik
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest