- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
nem igazán tartom mérvadónak a tesztet, ha leteszteltek volna 20 játékot, már kicsit átfogóbb képet kapnánk, amugy egyikben ez a jobb a másikban a másik, amig ilyen pár ms eltérés van az semmi kb, mérési hiba is lehet, amit már tényleg észrevennél ha lenne mondjuk 20-30 ms difi a két vga közt, az már szemmel érzékelhető, ezeket sztem nem igazán lehet kiszúrni, legalábbis én erősen figyeltem eddig mindig, de nem vettem észre különbséget nv és amd karik közt frametimeban, ha jól látom tesztben nincs is leirva melyik bétával teszteltek, beta5 vagy beta 6 a legjobb most, utobbit a cry 3 miatt érdemes feltenni
egyszer megnéznék egy phs frametime tesztet a legfrisebb driverekkel
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Gaming X RX 480 8GB GDDR5 256bit videokártya
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest