- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
Sajnos erre gondoltam én is, (hogy a jelenlegi gépem nem egy mai gyerek), és lehet hogy nem tudja kiszolgálni a VGA-t, de gondoltam egy próbát megér.
Mivel utána már könnyebben tudnám a többi összetevőt újítani, mert most anyagilag kicsit sok lenne egy erős VGA, plusz szinte az összes hardver cseréje. Így ha netán nem bírja a jelenlegi cuccom az új VGA-t akkor már apránként könnyebben tudnék újítani
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Én is kártyaválasztás előtt állok, és egyenlőre még nem tudtam dönteni egy radeon 7870 vagy egy gtx 660 között. Amit le szeretnék cserélni az egy gtx 260 oc, egyenlőre ez is megfelel szinte minden mai fps játéknak, csak szeretnék egy 23-24 coll-os monitort. Mivel ezek a monitorok már mind full hd-s felbontásba mutatnak szépen ezért már félő, hogy a jelenlegi grafkártyám nem bírná el ezt a felbontást. Amibe szeretném a vga kártyát az egy Intel Core 2 Quad Q6600-as proci 3200Mhz-en, Gigabyte P35-ös alaplap, Enermax liberty 500w-os táp 4GB ram.
Szerintetek???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged